mentor Posted February 6, 2004 Share Posted February 6, 2004 Голям фен съм на National Geographic и побързах да се зарадвам като открих на warez'a качените 8 CD's. Да, ама не (както казваше един известен водещ от близкото минало). Проблемът е следния - като се пекне на диск CD#1 и го инсталираш си търси името на диска, което е неизвестно. Ако някой има идея за решение на проблема ще се радвам да го чуя, че е кофки да ти отлежават тия гигабайти на харда когато могат да се използват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 6, 2004 Share Posted February 6, 2004 Ами пусни му един сърч в изпълнимия файл (или dll-лите там каквото има) за всички текстови стрингове и има голям шанс да изскочи... Ако нямаш подходяща програма - на сайта на Foundstone има фрий и то много добра. Малко ривърс му е майката, вместо да чакаш някой да се сети... http://www.foundstone.com/ - bintext.zip е файла. Всекцията tools, ако правилно си спомням... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted February 7, 2004 Author Share Posted February 7, 2004 Това е много хубава идея ov3rm4n. Ще видим какво ще излезе от тая работа 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Shte moje li nqkoi da obqsni s po qsni dumi kakvo trqbva da se napravi zashtoto i az si teglq tezi diskove i zapisah purviq na disk, ama kato se instalira mi dava sushtata greshka! Ako nqkoi se e spravil molq da obqsni! mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukega Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 ако не са се променили нещата от както бяха преди 1.5 години проблема се решава така инсталираш програмата от едно устройство и после само от него върви играта (само в него трябва да пускаш диска) така че с виртуалните устройства май не ставаше тая тема беше коментирана доста във форумите може да потърсиш нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 А някой може ли да ми каже, какво точно има записано на тези дискове на NG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.