Stoyancho Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Приемам оферти за нечипосани сонита.Също така желая да знам точния модел на конзолата и колко е ползвана.Както и с какви принадлежности към нея се продава.Максималната сума,която предлагам е 200 лв..в зависимост от нещата ,които вървят заедно с конзолата.От Пловдив съм,така че хората от Пловдив са с предимство. Пишете ми тук на ЛС,или на e-mail Stoyancho_k@abv.bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinlikov Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 здравей начи имам дебела пс2ка няма и нищо работи перфектно не е използвана много но е купена отдавна и работи на макс.към нея вървят 2 ОРИГИНАЛНИ джойстика и 1 оригиналка 8мб карта която е 40 лв а единия джойстик е 50 лв.от ПЛД съм и аз.обаче мога да ти я дам за 220-230 лв.няма чип Link to comment Share on other sites More sharing options...
stam85 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Eto moiata oferta : http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...l=playstation+2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altavia Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Приемам оферти за нечипосани сонита.Също така желая да знам точния модел на конзолата и колко е ползвана.Както и с какви принадлежности към нея се продава.Максималната сума,която предлагам е 200 лв..в зависимост от нещата ,които вървят заедно с конзолата.От Пловдив съм,така че хората от Пловдив са с предимство.Пишете ми тук на ЛС,или на e-mail Stoyancho_k@abv.bg. здравей SONY PlayStation 2 , model No. SCPH-30003 PAL +TV KABEL+ 1 PAD , незнам колко е ползвана SONY PlayStation 2 , model No. SCPH-39003 PAL +TV KABEL+ 1 PAD , незнам колко е ползвана SONY PlayStation 2 Slim , model No.SCPH-70003 PAL ,+TV KABEL+ 1 PAD + ADAPTER , незнам колко е ползвана SONY PlayStation 1 Slim , model No.SCPH-102 PAL ,+TV KABEL+ 1 PAD + ADAPTER , незнам колко е ползвана SONY PlayStation 1 , model No.SCPH-7502 PAL ,+TV KABEL+ 1 PAD + ADAPTER , незнам колко е ползвана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Писах и на трима ви.. Edit by chicatillo: Забранени са постове от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ" и т.н. Такива постове се наказват с warn и moderated при ПЪРВО провинение. Прочети правилата на форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.