Jump to content
BulForum.com

Купувам :: Sony Playstation 2

Recommended Posts

Приемам оферти за нечипосани сонита.Също така желая да знам точния модел на конзолата и колко е ползвана.Както и с какви принадлежности към нея се продава.Максималната сума,която предлагам е 200 лв..в зависимост от нещата ,които вървят заедно с конзолата.От Пловдив съм,така че хората от Пловдив са с предимство.

Пишете ми тук на ЛС,или на e-mail Stoyancho_k@abv.bg.

здравей начи имам дебела пс2ка няма и нищо работи перфектно не е използвана много но е купена отдавна и работи на макс.към нея вървят 2 ОРИГИНАЛНИ джойстика и 1 оригиналка 8мб карта която е 40 лв а единия джойстик е 50 лв.от ПЛД съм и аз.обаче мога да ти я дам за 220-230 лв.няма чип

Приемам оферти за нечипосани сонита.Също така желая да знам точния модел на конзолата и колко е ползвана.Както и с какви принадлежности към нея се продава.Максималната сума,която предлагам е 200 лв..в зависимост от нещата ,които вървят заедно с конзолата.От Пловдив съм,така че хората от Пловдив са с предимство.

Пишете ми тук на ЛС,или на e-mail Stoyancho_k@abv.bg.

здравей

SONY PlayStation 2 , model No. SCPH-30003 PAL +TV KABEL+ 1 PAD , незнам колко е ползвана

SONY PlayStation 2 , model No. SCPH-39003 PAL +TV KABEL+ 1 PAD , незнам колко е ползвана

SONY PlayStation 2 Slim , model No.SCPH-70003 PAL ,+TV KABEL+ 1 PAD + ADAPTER , незнам колко е ползвана

SONY PlayStation 1 Slim , model No.SCPH-102 PAL ,+TV KABEL+ 1 PAD + ADAPTER , незнам колко е ползвана

SONY PlayStation 1 , model No.SCPH-7502 PAL ,+TV KABEL+ 1 PAD + ADAPTER , незнам колко е ползвана

Писах и на трима ви..

Edit by chicatillo: Забранени са постове от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ" и т.н. Такива постове се наказват с warn и moderated при ПЪРВО провинение. Прочети правилата на форума!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...