ovid Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Купих монитора от fiko_pld ( юзер във форума) на 05.01.2008 като той твърдеше, че е перфектен. Предоверих се на въпросният господин ( знам само че се казва Филип). И в последствие установих, че на екрана му има няколко драскотини и в десният край се вижда леко потъмняване на картината. Тъй като на мен ми трябва перфектен монитор го обявявам за продажба - ЦЕНА 10 лева. Контакти на ЛС. Няма и захранващ кабел. Снимки в темата на fiko_pld http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=61867 пп. Не купувайте от fiko_pld или ако го правите си отваряйте очите поне на четири. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Колеги извинявайте за OFF TOPICA . Вие си направете сметка кой е прав и кой не е.Пускам тема ,че продавам монитор,перфектен ,поне при мен беше перфектен .Незнам как така изведнъж са възникнали проблеми при купувача в случая "Ovid". Нещата седат така: Пише ми на личния SKYPE ,колегата "Ovid" да се разберем за монитора да му го закарам в тях ,да го тества да го види и евентуално ако му хареса да го закупи.Така и стана :Закарах му го видя го пусна го настройва ше го и т.н..Думите му бяха "Samsung са много здрави машини ,много ми харесва взимам го".Плати ми ,уставих му монитора доволен по живо по здраво и се разделих ме .И изведнъж почнаха проблемите.Може да прегледате темата дали някаде съм споменал за ЗАХРАНВАЩ кабел. Това забрана ли е "Колеги не купувайте от него !!! ".Защо някой друг не ми се е оплакал.Продал съм десетки джунджорий от форума и съм продал десетки.Всичко на място се гледа.Пък аз от къде съм сигурен ,че ти в последствие не си направил няква шмикирия по твойта логика ,да ме обвиняваш ? Айде моля да ме извиниш колега ама и ти незнаеш какво искаш.При мен нямаше проблем монитора ,а ако изкаш след закупване ,ако изникне проблем си вземи нов с ГАРАНЦИЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovid Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 Да вярно е докара ми монитора да самсунг са много здрави монитори ( аз имам 550b купен 1999 година бачка си перфектно) и да признавам аз се предоверих. Но господина ( Филип) още от самото начало ме е лъгъл че монитора е перфектен но това не е вярно и той много добре го знае. Ако бе истина това което fiko_pld пише сега нямаше да продавам монитора, който закупих от него с 25 лв загуба! пп Но защо да те обвинявам това което пишеш няма смисъл на мен просто ми трябва перфектен монитор. Този който ми докара ( без захранващ кабел) не е такъв за това и го продавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovid Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.