tazcho Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Отгоре на клавиатурата имам за увеличаване и намаляне на музиката и още няколко допалнителни копчета . Та вапроса ми е мога ли да си промена част от тези копчета например като го цакна да влиза в някоя игра например , да включва Winamp-а и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fNtc. Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 не човече.. това са ти мултифункционални копчета за дадени неща.. мисля ,че обаче има на някои клавиетури 3-4 допълнителни които ти си избираш какво да правиш с тях ,но незнам дали ти ги имаш гуд лък Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazcho Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 не човече.. това са ти мултифункционални копчета за дадени неща.. мисля ,че обаче има на някои клавиетури 3-4 допълнителни които ти си избираш какво да правиш с тях ,но незнам дали ти ги имаш гуд лък дано да не си прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
fNtc. Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 дано да не си прав а защо не пробваш? би трябвало да имаш диск със софт за кейборда.. може дам да има опътване.. ще стане пробвай.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazcho Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 ми няма нищо .. нито диск нито някво описание нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 ми няма нищо .. нито диск нито някво описание нищо... Поне да беше каза марката и модела на клавиатурата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Щом е нестандартна клавиатура, значи трябва да върви и с диск. Освен ако не си я взел втора употреба. Моята има подобни бутони и могат да се променят в контрол панела. Дадени са определени команди, но с малко повече играчка може да се зададе и определен файл за стартиране. Клавиатурата ми е А4 Tech. Препоръчвам ти да си видиш модела на клавиатурата и да си намериш софтуера, иначе ще е като стандартна клавиатура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazcho Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 1.тва със контрол панела съм го пробвал .. нищо няма . 2.клавиатурата съм зел чисто нова и в тъпата котия няма нищо . 3.модела на клавиатурата е "SAUMSUNG PLEOMAX" и има нещо "(Zen) edition" , ако ми дадете някакъв линк откадето мога да си намеря драйвъри бих ги пробвал с удоволствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Отваряш сайта на производителя и търсиш драйвъри за твоята клавиатура, ако няма - намираш им имейла на съпорта и ги питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazcho Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 а ако стане така че немога да ги намеря кво правим можеш ли да помогнеш малко в издирването ? мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 а ако стане така че немога да ги намеря кво правим можеш ли да помогнеш малко в издирването ? мерси предварително Ами щом е Zen, значи трябва да е PKB-8000. Ако твоята е като тази на картинката долу, тегли драйвера от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazcho Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 Ами щом е Zen, значи трябва да е PKB-8000.Ако твоята е като тази на картинката долу, тегли драйвера от тук. сащаща е ( само кадето е черна ) Мерси човече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 можеш да си направиш шорткъти към дадени приложения и без да използваш специалните бутони. просто цъкаш с десен бутон на програмата, която искаш да стартираш, след това properties->shortcut->shortcut key и там си избираш някое произволно копче от клавиатурата. кофтито е, че комбинацията винаги е ctrl + alt + клавиш и не знам дали може да се промени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 За да не отварям нова тема, питам тук: Така, първия ми и по-маловажен въпрос - shortcut keys, които Stenli спомена по-горе не ми действат, поне при мен. Опитах се, тоест настроих няколко различни комбинации (ctrl+alt+q, ctrl+alt+a) да ми стартират QIP, но не подейства. Идеи защо? Втория и по-важен за мен въпрос. Възможно ли е по някакъв начин да се персонализират командите с WLK (Windows Logo Key). Имам в предвид при WLK+E да ми отваря не Windows Explorer, а друго приложение (Ultra Explorer)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.