Jump to content
BulForum.com

как да си променя копчетата на клавиатурата

tazcho

Recommended Posts

Отгоре на клавиатурата имам за увеличаване и намаляне на музиката и още няколко допалнителни копчета . Та вапроса ми е мога ли да си промена част от тези копчета например като го цакна да влиза в някоя игра например , да включва Winamp-а и т.н.

не човече.. това са ти мултифункционални копчета за дадени неща.. мисля ,че обаче има на някои клавиетури 3-4 допълнителни които ти си избираш какво да правиш с тях ,но незнам дали ти ги имаш ;) гуд лък

не човече.. това са ти мултифункционални копчета за дадени неща.. мисля ,че обаче има на някои клавиетури 3-4 допълнителни които ти си избираш какво да правиш с тях ,но незнам дали ти ги имаш ;) гуд лък

дано да не си прав :(

дано да не си прав :(

а защо не пробваш? би трябвало да имаш диск със софт за кейборда.. може дам да има опътване.. ;) ще стане пробвай..

Щом е нестандартна клавиатура, значи трябва да върви и с диск. Освен ако не си я взел втора употреба. Моята има подобни бутони и могат да се променят в контрол панела. Дадени са определени команди, но с малко повече играчка може да се зададе и определен файл за стартиране. Клавиатурата ми е А4 Tech. Препоръчвам ти да си видиш модела на клавиатурата и да си намериш софтуера, иначе ще е като стандартна клавиатура.

1.тва със контрол панела съм го пробвал .. нищо няма .

2.клавиатурата съм зел чисто нова и в тъпата котия няма нищо .

3.модела на клавиатурата е "SAUMSUNG PLEOMAX" и има нещо "(Zen) edition" , ако ми дадете някакъв линк откадето мога да си намеря драйвъри бих ги пробвал с удоволствие :)

Отваряш сайта на производителя и търсиш драйвъри за твоята клавиатура, ако няма - намираш им имейла на съпорта и ги питаш.

а ако стане така че немога да ги намеря кво правим :)

можеш ли да помогнеш малко в издирването ? мерси предварително :)

Ами щом е Zen, значи трябва да е PKB-8000.

Ако твоята е като тази на картинката долу, тегли драйвера от тук. :)

1185780965.XC0019505.jpg

Ами щом е Zen, значи трябва да е PKB-8000.

Ако твоята е като тази на картинката долу, тегли драйвера от тук. :)

1185780965.XC0019505.jpg

сащаща е ( само кадето е черна )

Мерси човече :)

можеш да си направиш шорткъти към дадени приложения и без да използваш специалните бутони. просто цъкаш с десен бутон на програмата, която искаш да стартираш, след това properties->shortcut->shortcut key и там си избираш някое произволно копче от клавиатурата. кофтито е, че комбинацията винаги е ctrl + alt + клавиш и не знам дали може да се промени ;)

• 3 weeks later...

За да не отварям нова тема, питам тук:

Така, първия ми и по-маловажен въпрос - shortcut keys, които Stenli спомена по-горе не ми действат, поне при мен. Опитах се, тоест настроих няколко различни комбинации (ctrl+alt+q, ctrl+alt+a) да ми стартират QIP, но не подейства. Идеи защо?

Втория и по-важен за мен въпрос. Възможно ли е по някакъв начин да се персонализират командите с WLK (Windows Logo Key). Имам в предвид при WLK+E да ми отваря не Windows Explorer, а друго приложение (Ultra Explorer)?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...