bruno Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Намерих една много яка игрица в нета. Правиш си град и си търсиш хора които да влизат в него и да го развиват. Ето линк на играта http://hpl-city.myminicity.com . Вижте за какво става въпрос, ако искате и Вие можете да си направите и да си помагаме взаимно. Само пишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Къв е смисъла? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruno Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Ми развива се градът. Правят се блокове, фабрики.. и т.н. Е на някой може и да не му хареса Разни хора, разни идеали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 А защо не даде линка към началната страница, ами даде линк към твоя град и всеки който цъкне на него да ти пълни населението... Тва си е чист спам, в колко форума още си го направил тоя номер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruno Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Ми нали трябва да се даде пример. Никой не го карам да влиза на сила. Ето линка към началната страница да няма сардити http://myminicity.com/ ... Се пак мерси за напомнянето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 За тая работа си има Sim City Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 без регистрация,без нищо...после ходи докажи че е твои градът.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruno Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 Кав е смисалът да се лъже ..... Но както и да е ... секи отговаря сам за себе си в чата на самия град си проличава кои са "собствениците" Айде със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
beautiful_f Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Оооооооо я млък .. Градчето ни се реазвива сУпЕР Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Poor man's Sim City Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo4o1000 Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 http://stambocity.myminicity.com/ Влезте и в тва.Кам 400 население има вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
club135 Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Като стигнете 290000, тогава пак ще си говорим - цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Вие сте малоумни бе. Махнете тая тема с тая шитня от типа на bitefight и там кви бяха лайна...Аман от чекиджийски истории. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Ехее тоя изкара бахти града. 5мин ми го зарежда и все пак.. доста е глупаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholakov Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 а мен много ме кефи тва. Като Sim City но в интернет. А и се разрових малко, за тази игра има доста повече от просто строенето на град, но изглежда още не е пуснато допълнението на играта. Ринене на град както и да е, цъкнах ти, града е много хубав. Ако си навит мога да ти помагам за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.