SpI7_FiRe Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 ## Жанр : Ужас ## Режисьор : Колин Строс ## Сценарист : Фред Савидж ## В ролите : Шарийк Епс, Джина Холдън, Кхелан Хорсдал, Дейвид Паетка, Рейко Ейлсуърт, Джони Люис, Стивън Паскал, Джон Ортиз ## IMDB : Линк към IMDB ## Държава : САЩ ## Година : 2008 ## Премиера : 25 Декември 2007 ## Времетраене : 90 минути ## Резюме : Най-ужасяващите чудовища, които някога киното е създавало, си дават нова среща във фатален сблъсък в малък град в Колорадо. А в центъра на конфликта са въвлечени самите жители на американското градче... филма изглежда як аз обаче няма да го свалям а ще отида на кино да го гледам за по-голяма тръпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Накоро гледах всичко свързано с пришалец и хищник. Alien 1-4 с Рипли Невероятно... Predator 1,2 с батко Арни - Невероятноо филмче... И все още е пресен спомена от AvP 2004, даже HD-то му гледах. Като цяло съм голям фен на тези филмчета и с нетърпение очаквам най-малко рип x.264 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Днес бях да го гледам,як е филмеца.Изкефи ме predaliena,който се е получил от миналата серия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 И аз днес бях на кино. Филма е страхотен просто нямам думи. Отдавна не ме е впечатлявал така филм. Може би от Transformers насам. ПС: sk8 дали не сме се засекли днес? Аз бях във Фламинго на прожекцията от 14.30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 И аз днес бях на кино. Филма е страхотен просто нямам думи. Отдавна не ме е впечатлявал така филм. Може би от Transformers насам. ПС: sk8 дали не сме се засекли днес? Аз бях във Фламинго на прожекцията от 14.30. За него незнам,но с мен си се засякъл .Филма е хубав-има и доста комедиини моменти (е ако ви се вижда комично как извънземното отнася главите на онея двамата надрусани пичове ) ,но като цяло е добър-оценка 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 За него незнам,но с мен си се засякъл .Филма е хубав-има и доста комедиини моменти (е ако ви се вижда комично как извънземното отнася главите на онея двамата надрусани пичове ) ,но като цяло е добър-оценка 8/10 Точно на този момент най-много се смяхме и коментирахме след това. Аз бях с очила с диоптър с още две момчета с пакет чипс и кутия пуканки от 3 лева Седяхме на 7-ми ред по средата и един чичко често ни са караше да не говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Не аз бях в лъко-то от 15:30.Иначе тия надрусаните бяха луди. Както си гледахме филма и на 1 място се скъса лентата. Голям смях,добре че набързо я оправиха. И както свърши филма май ще има 3та част,някой да има инфо? едит:Баш си се скъса,прекъсването си е друго нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Не аз бях в лъко-то от 15:30.Иначе тия надрусаните бяха луди. Както си гледахме филма и на 1 място се скъса лентата. Голям смях,добре че набързо я оправиха. И както свърши филма май ще има 3та част,някой да има инфо? Не мисля, че се е скъсала лената просто имаше прекъсване. При нас беше същото. За трета част според мен е още рано да се говори, но определено ще има. А тази жена накрая на филма не беше ли оцелялата от 1-вата част? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Филмът рулира. Много екшън и зрелище. Най-култовата сцена беше как дискът се заби в русото маце и го отнесе. Е, освен динамика, по отношение на сюжета....мисля да не коментирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Филмът рулира. Много екшън и зрелище. Най-култовата сцена беше как дискът се заби в русото маце и го отнесе. Е, освен динамика, по отношение на сюжета....мисля да не коментирам. Направо ми идваше да се разрева на тоо момент. Толкова и са накефих на тая мацка и нямах търпение да й се види още някоя прелест и те зеха че я убиха. Как не си бях у нас да дам на забавен кадър как са събличаше... Ама на мацката никакви снимки не мога да и намеря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Малко са го принизили филма до типични "хорър" бози тип "Знам какво направо миналото лято" или "Последен изход" - група тийнейджъри бягат на ляво, на дясно и се състезават кой ще умре по-зрелищно. Все пак хардкор феновете на Прешалецът и Хищникът има какво да видят и едва ли ще останат разочаровани. Въпросните два персонажа са с култов статус, и всяко тяхно появяване си е събитие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Жалко, че филма свърши с пренасяне към Аlien 1. За да не ви развалям густото, ще ви попитам : Помните ли как се казваше фирмата от филма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Абе вчера вечерта го гледах във Фламингото като цяло става но за мен това е най слабата част от поредицата но си имаше и заребени сцени Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Абе вчера вечерта го гледах във Фламингото като цяло става но за мен това е най слабата част от поредицата но си имаше и заребени сцени И аз го гледах вчера от 8 и 30 вечерта в Фламинго..Филмчето бива , но повече ми хареса първата част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Не дадоха обаче как излизат пришълците от малките бебета.Тва щеше да е върха на бруталията. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 И аз го гледах вчера от 8 и 30 вечерта в Фламинго..Филмчето бива , но повече ми хареса първата част. Леле, ти си първият, който казва това. АВП 1 е издънка. Поне в 2ката, предаторът беше това, което е предвиден да бъде - килинг машина. Като се сетя, в 1цата, един тъп алиен изби 2 предатора - отново гениално. Това беше непростимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 2рата е много по - яка. И наистина предатора тука беше машина. Дойде и изби масата народ. Беше тера як! И нас пак ни изнасилиха в крайна сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Еми, че това това е мотото на филма бе - "Който и да спечели, ние губим!" Иначе наистина беше адската бруталия как ги изби всички. Първата част и според мен беше издънка. Интересно ми е дали има някой, който повече да се кефи на пришълеца?! Мен адските ме изкефи как изтребителя пусна ядрената бомба! Като излзе DVDRip ще си го изрежа тоя момент и ще видя какво ще го правя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Интересно ми е дали има някой, който повече да се кефи на пришълеца?! Мен Луд фен съм на пришълчето, да не съм чул против него. То си е най-якото С тази киселина вместо кръв...нищо не може да му се изпечи...мухахахмуааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Одеве и аз бях да го гледам. Не е лошо филмчето ама ми се стори супер кратко пък и края е един такъв никакъв... Накрая онзи дето носеше куфарчето беше генерала (или там какъвто е), който ги бутна в центъра на града, а жената пък коя беше... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Общо взето голяма измишльотина Първата част повече ми хареса. Тоя пришълеца съвсем като човек са го докарали Само не разбрах каква беше тая жена от последната сцена с генерала? Приличаше ми на тази, която караше въртолета, но не съм сигурен дали е тя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Мен Луд фен съм на пришълчето, да не съм чул против него. То си е най-якото С тази киселина вместо кръв...нищо не може да му се изпечи...мухахахмуааааа Супер, радвам се! Мен пък хищника адски ме кефи. С тея откачени джаджи, супер надъхващ вид. Звука, който издава и тая яка маска Пришълеца като го удареше и ми идваше да се разпсувам в киното И такъв на ум само давай мой, натупай тая чуждоземна буболекча! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 @Fibaman Aко си беше направил труда да прочетеш какво съм написал, нямаше да питаш коя е жената, а щеше да си припомниш Алиен1/2/3/4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Общо взето голяма измишльотина Първата част повече ми хареса. Тоя пришълеца съвсем като човек са го докарали Само не разбрах каква беше тая жена от последната сцена с генерала? Приличаше ми на тази, която караше въртолета, но не съм сигурен дали е тя. Тоя пришълец дето е "като човек" е така нареченият predalien-кръстоската между пришълеца и хищника...И стига сте питали за тая жена,както каза Психара припомнете си старите части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 "Който и да спечели, ние губим!"щото ги няма бат арни и дани глоувър иначе щяха да видят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.