vasil088 Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Козирог Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 айди айди за мойта зодия отговаря горе долу 33.33% но се пак са изброени супер мноо гадни качества нема как да не ми паснат поне едни две Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Козирог <{POST_SNAPBACK}> Ще направим стадо. Събрахме се два пръча остава да намерим и кози . Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Козирог Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Дева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Стрелец Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Скорпион=>Вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 As sam vazduxarski piklivec...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Овен - Огън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Стрелец Доста забавно определение намерих "щастлив идиот" Иначе препоръчвам да видите програмката Z-info от сайта http://atilabs.hit.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_OIZO Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Бе колко Деви сме тука превзехме форума Я някой да хване и да ни изброи Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 а пък аз съм ВОДОЛЕЙ!!!и лично мен много ме кефят въздушните знаци(естествено най-вече моят ),с тях се разбирам най-много.сега даже мога да си направя самостоятелно отрицателен хороскоп за мен,но ще е кратък! Разсеяна съм ужасно мнооого,мързи ме,обичам да се занимавам само с леки и увлекателни неща и мразя ,когато някой ме НАКАРА насила да правя нещо.често почвам да се лигавя и дори досаждам на околните с това,но не ми пука особено. ми засега това ,пък ако се сетя още нещо-ще го добавя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Овен Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Нещо не сме много скорпионите И не мога да разбера защо като кажа на някой че съм скорпион все измрънква нещо като "ужас" или "малеее", " много гадна зодия" Това е дискриминация спрямо скорпионите ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ами явно вашата зодия го е доказала по някакъв начин, за да бягат всички от вас. То и аз като кажа че съм овен и казват същото, ама веднага ги разубеждавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Нещо не сме много скорпионите И не мога да разбера защо като кажа на някой че съм скорпион все измрънква нещо като "ужас" или "малеее", " много гадна зодия" Това е дискриминация спрямо скорпионите ;( <{POST_SNAPBACK}> Абе дискриминация, важното е че на другите им е гадно Че сме злобни злобни сме, поне част от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 РАК!!! Ама аз други раци не видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.