RaptoR Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 MAXTHON Най-добрият за мен, от години съм с него - никакви оплаквания IE - през годините ще го запомним с проблемите най-вече (7-ма версия тотално окраде Лисицата и Макстон и ПАК има проблеми), FIREFOX - лично на мен ми е адски неудобен за употреба, OPERA - много тежък за ползване, също ми е правил проблеми... Това са личните ми наблюдения.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 MAXTHON Най-добрият за мен, от години съм с него - никакви оплаквания IE - през годините ще го запомним с проблемите най-вече (7-ма версия тотално окраде Лисицата и Макстон и ПАК има проблеми), FIREFOX - лично на мен ми е адски неудобен за употреба, OPERA - много тежък за ползване, също ми е правил проблеми... Това са личните ми наблюдения.... Преди и аз използвах Макстон, наистина е добър. Но реших да пробвам Нетскейп и така вече 4месеца го пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Още един глас за Maxthon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Tiq ot Netscape още ли правят браузъри?! Че аз лично в сайта им след 1 минутно търсене не открих и следа от браузъра . Последно 7.1 версия мисля пробвах. Тва че ползва(ше) Gecko engine не го прави по-добър от Firerox, освен че има някакви IM/mail хави в него дето едва ли някой още ползва при наличието на толкова по-добри отделни алтернативи. R_a_p_t_o_R, (без copy/paste ника ти е невъзможен за писане), предполагам знаеш че Maxthon ползва IE. Опера - има нещо криво в тоя браузър за мен. Може да има много неща вградени в него, но на мен лично не ми трябва и не ползвам жестове с мишката както и още доста неща. Не ми харесва и интерфейса, табовете не мога да настроя както искам нещо, и т.н. За табовете примерно в FF има каквито искаш разширения. Опера поддържаше ли разширения и има ли за нея достатъчно? IE поддържа някакви плъгини дето и един не съм срещнал в нета освен някой софтуер да му сложи нещо и да го сбози. IE - още ползвам 6-цата, 7-цата не ми харесва как е направена, сега правят 8, която обещава да е доста добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Opera подържа плъгини и скинове и е доста по-гъвкава по отношение на зареждането и деинсталирането им. На сайта има доста. А за табовете tedy незнам какво си се опитвал да направиш, но при мен няма проблем, мога да им гласа широчина, дължина, място... Явно просто не си намерил необходимите настройки. Другото яко на Opera е че е много гъвкава, особено със drag & drob функционалностите си, както и жестовете си мишката и пряките пътища много ускоряват сърфирането стига да им свикнеш. Колкото до RAM и CPU - Firefox ми поглъща доста повече ресурси особено при отварянето на повече табове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 оня ден си сложих да пробвам операта, но ен можах да намеря как да си настроя да ми отваря торент клиента по подразбиране като цъкам на торент файлове, а не да почва да ми ги сваля тя? може ли да стане това или трябва да си свалям торент файлчето и да си го зареждам после в клиента? Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 просто след като свалиш торент файла ти се отваря прозореца файлове и от него цъкаш 2 пъти на файла и се зарежда в зададената програма то си като всеки друг файл само,че операта ти ги подрежда по хронологично сваляне лично за мен операта наистина ми е много по-удобна просто ми е перфектна и като интерфейс и като функционалност а и мога да си наблъскам лентата с бърз достъп със сайтове мозилата обаче има един плюс затова я ползвам понякога и това е аол радио-то,което операта упорито отказва да подкара.ако не беше този минус на операта бих я нарекъл перфектният браузър Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 оня ден си сложих да пробвам операта, но ен можах да намеря как да си настроя да ми отваря торент клиента по подразбиране като цъкам на торент файлове, а не да почва да ми ги сваля тя?може ли да стане това или трябва да си свалям торент файлчето и да си го зареждам после в клиента? Пробвай това: (с български интерфейс съм) Инструменти -> Настройки... Там отваряш таба Подробни Отиваш на Сваляне Махаш отметката на "Без управляваните от Opera типове" Търсиш torrent в таблицата. Цъкаш на него и след това на Промяна. Там избираш "Отваряне с друго приложение" и посочваш кое. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Пробвай това: (с български интерфейс съм)Инструменти -> Настройки... Там отваряш таба Подробни Отиваш на Сваляне Махаш отметката на "Без управляваните от Opera типове" Търсиш torrent в таблицата. Цъкаш на него и след това на Промяна. Там избираш "Отваряне с друго приложение" и посочваш кое. златен си точно щях да деинсталвам операта точно заради това, а сега ще премина май на нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 firefox! за бак и форуард си има mouse 4 и mouse 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.