Jump to content
BulForum.com

С какво ще запомните 2007 година?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Ами годината за мен не беше нищо кой знае какво. Смисъл такъв нито лоша нито кой знае колко хубава. Просто мина безда я усетя. С малко излизания и малко забавления. Повече седене в къщи пред компютъра и много неустено отлетели дни. Станах член на форума и се с справям малко по-добре в училище за разликата от трудната минала година. Надявам се тази година да е много по-интересна и предизвикателна и да си купя желаната джаджа свързана с най-голямата ми страст гейминга - XBOX 360 :love

Цялостното впечатление, усещане, което остави у мен 07 е мрачно...

Първото по важност - събрах необходимия кураж, поех си дълбоко въздух и сложих край на една сага, една любовна епопея, продължила близо седем години. Най-накрая събрах силите да призная пред себе си истината, че тя не е за мен и й го казах. В прав текст. Обявих едно сбогом и сложих край на мъките и незнанието... "Сбогом и благодаря за рибките"... И остана празнина....

Второто - сериозно се зарибих по МТВ идеята. И съм почти готов със окомплектоването на сериозен планински велосипед.

Третото - в един кратък момент на сатори, insight, прозрях какъв ни е проблема и защо сме нещастни и често претрупани с проблеми и грижи, но е прекалено отнесено и трудно за описване и едва ли ще са повече от пръстите на дясната ми ръка хората, които ще разберат какво искам да кажа, поради което няма да се опитвам да го споделям.

Трето и половина - на 19-ти Ноември спонтанно ми дойде идеята да спра цигарите... До настоящия момент не съм дръпнал и веднъж... без книги, без табекси, без лиговщини...Знам, че разликата между спрелия пушач и активния пушач е едно дръпване... До момента, в който спре да ме изяжда отвътре желанието да запаля - за себе си все още ще съм латентен пушач...

Извън обичайните глупости ще запомня лето 2007 с две неща:

1. Срещнах прекрасна жена, която много ме обича и която аз обичам...

2. Срещнах уникални хора, прекрасни момчета, от които научих много неща...

Припомних си че на завистници и тиквеници не трябва да се обръща много внимание. Бях го забравил този момент...

Намерих прекрасни приятели...

Извън обичайните глупости ще запомня лето 2007 с две неща:

1. Срещнах прекрасна жена, която много ме обича и която аз обичам...

2. Срещнах уникални хора, прекрасни момчета, от които научих много неща...

Припомних си че на завистници и тиквеници не трябва да се обръща много внимание. Бях го забравил този момент...

Намерих прекрасни приятели...

Много се радваме за теб. Мисля,че сега е моментът да поздравя всички за новата 2008.

И да им пожелая да намерят половинката до себеси.Да обичат и бъдат обичани,да бъдат много здрави и щастливи. Абе цялата година да е берекет за всички. :D :D :D

Малко късно,но все пак и аз ще се разпиша в темичката.

Ще запомня 2007 година с всички невероятни моменти, които прекарах с най-близките си. Свърших доста полезни неща,научих много, плаках много,но и се смях 2 пъти повече. Научих се да държа на своето и да оценявам това,което имам.Ще запомня и невероятната седмица прекарана в НАТФИЗ... и хората,с които се запознах там. Дай Боже, и тази година да имам възможност да отида пак на онова вълшебно място! :) През 2007-ма се влюбих в театъра,просто ме омагьоса!:)

Обичах и бях обичана! Осъзнах,че все още има хора, на които мога да разчитам, такива,които не гледат само собственото си щастие,а помагат и на другите.

Бях щастлива! Е, и сега съм! :)

• 11 months later...

Айде на ретроспекциите-е-е! В суматохата тази година взе, че поприключи. Въпросът е: с какво ще запомните 2008 г.?

И понеже мене ми е ред: Получихме малката пухена топка Бисмарк и когато вече беше заобичан на max, избяга, за да изяде кучето на двора, но не успя... :cry Прекрасният любим човек продължава да е най-важното нещо на света и не спира да ме обгръща с всичко най-най, но заради огромните количества работа и отговорности изпитвам страхотни угризения, че не съм му дала всичко, което заслужава... а той заслужава Всичко! Зарязах университета, защото нямах време и не виждах смисъл. Зарязах(ме се с) най-добрата ми приятелка. От друга страна, краят на тази връзка (колкото и да е странно), ме освободи вътрешно и ми позволи да се радвам на отношенията си с други, коренно различни хора :) За пръв път се качих на лифт и за пръв път се качих на Витоша. :laughing: Реализира се ретивиту, в което съм работила почти всичко :rolleyes: Покрай него се научих на толкова много различни нови умения... като счетоводство, например... B) (for accounting services call 0-800-kopche).

И така...

А вие?

С абсолютно нищо. Толкова безлична и като цяло изнервяща и подтискаща. Ако можех да я пропусна с удоволствие бих намалил живота си с 366 дни.

Мисля , че трябва да коментираме когато свърши , защото все пак има още 14 дена :) А 14 дена са си 14 дена :)

много гадна година... отвсякъде ми го навря, ама кво да правим :) усмивката на лицето, ръката в джоба и гледаме напред към следващата :) за мен следващите 14 дена ще си минат ей така без да ги усетя, щото вече тотално съм се изключил от околния свят, пък на 1 януари отваряме очите и поглеждаме света с усмивка :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...