NeRoX Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Ами годината за мен не беше нищо кой знае какво. Смисъл такъв нито лоша нито кой знае колко хубава. Просто мина безда я усетя. С малко излизания и малко забавления. Повече седене в къщи пред компютъра и много неустено отлетели дни. Станах член на форума и се с справям малко по-добре в училище за разликата от трудната минала година. Надявам се тази година да е много по-интересна и предизвикателна и да си купя желаната джаджа свързана с най-голямата ми страст гейминга - XBOX 360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Цялостното впечатление, усещане, което остави у мен 07 е мрачно... Първото по важност - събрах необходимия кураж, поех си дълбоко въздух и сложих край на една сага, една любовна епопея, продължила близо седем години. Най-накрая събрах силите да призная пред себе си истината, че тя не е за мен и й го казах. В прав текст. Обявих едно сбогом и сложих край на мъките и незнанието... "Сбогом и благодаря за рибките"... И остана празнина.... Второто - сериозно се зарибих по МТВ идеята. И съм почти готов със окомплектоването на сериозен планински велосипед. Третото - в един кратък момент на сатори, insight, прозрях какъв ни е проблема и защо сме нещастни и често претрупани с проблеми и грижи, но е прекалено отнесено и трудно за описване и едва ли ще са повече от пръстите на дясната ми ръка хората, които ще разберат какво искам да кажа, поради което няма да се опитвам да го споделям. Трето и половина - на 19-ти Ноември спонтанно ми дойде идеята да спра цигарите... До настоящия момент не съм дръпнал и веднъж... без книги, без табекси, без лиговщини...Знам, че разликата между спрелия пушач и активния пушач е едно дръпване... До момента, в който спре да ме изяжда отвътре желанието да запаля - за себе си все още ще съм латентен пушач... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coool Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Ще я запомня с влизането в ЕС и с постоянното увеличение на цените на всичко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 аз ще я запомня като годината на щуротиите. и това че всичко се увеличи поне петкратно а заплатата ми е същата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Извън обичайните глупости ще запомня лето 2007 с две неща: 1. Срещнах прекрасна жена, която много ме обича и която аз обичам... 2. Срещнах уникални хора, прекрасни момчета, от които научих много неща... Припомних си че на завистници и тиквеници не трябва да се обръща много внимание. Бях го забравил този момент... Намерих прекрасни приятели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Извън обичайните глупости ще запомня лето 2007 с две неща: 1. Срещнах прекрасна жена, която много ме обича и която аз обичам... 2. Срещнах уникални хора, прекрасни момчета, от които научих много неща... Припомних си че на завистници и тиквеници не трябва да се обръща много внимание. Бях го забравил този момент... Намерих прекрасни приятели... Много се радваме за теб. Мисля,че сега е моментът да поздравя всички за новата 2008. И да им пожелая да намерят половинката до себеси.Да обичат и бъдат обичани,да бъдат много здрави и щастливи. Абе цялата година да е берекет за всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jellybon Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Малко късно,но все пак и аз ще се разпиша в темичката. Ще запомня 2007 година с всички невероятни моменти, които прекарах с най-близките си. Свърших доста полезни неща,научих много, плаках много,но и се смях 2 пъти повече. Научих се да държа на своето и да оценявам това,което имам.Ще запомня и невероятната седмица прекарана в НАТФИЗ... и хората,с които се запознах там. Дай Боже, и тази година да имам възможност да отида пак на онова вълшебно място! През 2007-ма се влюбих в театъра,просто ме омагьоса! Обичах и бях обичана! Осъзнах,че все още има хора, на които мога да разчитам, такива,които не гледат само собственото си щастие,а помагат и на другите. Бях щастлива! Е, и сега съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Айде на ретроспекциите-е-е! В суматохата тази година взе, че поприключи. Въпросът е: с какво ще запомните 2008 г.? И понеже мене ми е ред: Получихме малката пухена топка Бисмарк и когато вече беше заобичан на max, избяга, за да изяде кучето на двора, но не успя... Прекрасният любим човек продължава да е най-важното нещо на света и не спира да ме обгръща с всичко най-най, но заради огромните количества работа и отговорности изпитвам страхотни угризения, че не съм му дала всичко, което заслужава... а той заслужава Всичко! Зарязах университета, защото нямах време и не виждах смисъл. Зарязах(ме се с) най-добрата ми приятелка. От друга страна, краят на тази връзка (колкото и да е странно), ме освободи вътрешно и ми позволи да се радвам на отношенията си с други, коренно различни хора За пръв път се качих на лифт и за пръв път се качих на Витоша. Реализира се ретивиту, в което съм работила почти всичко Покрай него се научих на толкова много различни нови умения... като счетоводство, например... (for accounting services call 0-800-kopche). И така... А вие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 С абсолютно нищо. Толкова безлична и като цяло изнервяща и подтискаща. Ако можех да я пропусна с удоволствие бих намалил живота си с 366 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Мисля , че трябва да коментираме когато свърши , защото все пак има още 14 дена А 14 дена са си 14 дена Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 много гадна година... отвсякъде ми го навря, ама кво да правим усмивката на лицето, ръката в джоба и гледаме напред към следващата за мен следващите 14 дена ще си минат ей така без да ги усетя, щото вече тотално съм се изключил от околния свят, пък на 1 януари отваряме очите и поглеждаме света с усмивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.