Jump to content
BulForum.com

С какво ще запомните 2007 година?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Здравейте, стари приятели!

Как сте, добре ли я карате :D

Как лети времето, а! :)

Докато се огледаш и хоп - мина още една година. Още имам ярки спомени от празненството от миналия 31-ви декември. Сякаш беше вчера.

Как се отнесе с вас добрата стара 2007 година? С какво ще я запомните?

При мен ключовият момент беше срещата ми с едно мило момиче, което от онзи специален ден насам ме прави най-щастливата психоза :D Другото основно нещо също е свързано с нея - напуснах домашното огнище и сега двамата живеем заедно. До този момент самостоятелният живот е всичко, за което съм мечтал. :P

Сигурно има и други значими неща, но те просто бледнеят пред гореизложеното и сега не мога да се сетя за тях. :)

Ваш ред е (ако вече не сте под масата :lol:)!

Направи тази тема, за да й се мазниш ли? Ако да - успяваш. :) (шегувка)

Аз ще я запомня с това, че си взел кола. :) За 1ви път ме скъсаха на изпит. :) Има още доста работи, ама те не са кат за форума. Но като цяло е на +++ 2007ма година. :)

2007 за мен беше много странна година. Случиха се много и различни неща, срещнах различни хора, бях на различни места. Хубавите преживявания си остават в сърцето ми, а от лошите - взех си поука. Важното е да продължаваме напред!! Нова година - нов късмет!!

Успехи на всички и само хубави емоции през 2008, а и след това!! :tongue

Най-вече запомних 2007 с много учене,много работа и супер малко дни за почивки.Положителна страна беше че имаше добри финансови постъпления.За 2008 съм си поставил нови цели и дано ги постигна :)

Ем нямаше много хубави моменти , даже лошите бяха повече , ама се надявам през следващата малко да се променят нещата :)

Ще я запомня с това, че ме приеха да уча висше,изживях прекрасни моменти с любимия, успях да посетя различни места, да се запозная с един различен начин на живот.

Също така няма да забравя единственото, много лошо нещо, което ми се случи-да се разделя с човека на който бях отдала живота си...

Нова година-нов късмет.Надявам се тази да е по-добра от предишната и да изпълня целите, които съм си поставила.

за 2007-ма бих я запомнил с някой поуки които си взех, но не мога да кажа че ще я запомня с добро , прекалено много са лошите неща които ми се случиха.

Гледам напред с Надеждата тази да е наистина по-добра от останалите.

Не мога да кажа,че изминалата 2007-ма Еше особено успешна за мен...в някой аспекти.Затова силно се надявам 2000-ма да ми донесе в пъти повече радостни мигове и приятни изживявания на красиви места с добри хора :rolleyes:

объркана година... доста позитивни и негативни нещо се случиха... смяна на приоритетите... вътрешни промени (за добро или лошо), в известна степен израстване на личността... нямам си идея какво да очаквам от 2008-ма... имам си цели за постигане, които ако си вкарам малко дисциплина мога да постигна... а дано :rolleyes:

В глобален апсект, мисля че освобождаването на медиците беше най-хубавото нещо случило се тази година.

Хубаво беше и чуството че съм европейски гражданин въпреки, че не съм се възползвал по никакъв начин от това.

Още хубаво беше и шампионската титла на Ферари и Кими!

Лошо беше учителската стачка и всичките държавнически простотии и скандали. Изборите за евродепутати и тоталното нежелание на българина да гласува. Но това си го има взяка година...

В личен план 2007 ми донесе най-вече любимото същество и много много приятни моменти заедно, който тайно се надявам да продължават и през новата 2008-а! :love :love

Няколко професионални успехи също не са за пренебрегване! С особенни материални придобивки не мога да се похваля, но всичко с времето си както са казали хората.

Като равносметка имаше и хубави и лоши моменти 2007! Лошите ще забравя а хубавите ще помня дълго време!

Беше една година на любов, малко успехи и няколко сбъднати мечти!

Same shit, different year.

Имаше и добри и лоши моменти в едно прилично съотношение 50:50. Бих казал, че мина нормално. И аз като Йорик минах през 1-2 етапа, които доведоха до израстване на личността, но нищо повече.

Най-хубавото нещо през годината беше, когато отидох на старта от Формула 1 в Унгария ;].

Доказах се във всяко едно направление на развитие, което си наложих.А на лошите моменти им "турих пепел" и сега се превръщат в приятни спомени.

-+

Станах гражданин на ЕС; Спрях фитнес+надебелях; Завърших средно образование, са най-трудната година откакто съм ученик, с много мъка и пот; цяло лято си скъсах дупето за жълти стинки; обеднях; станах стюдент :lol: --> следователно обеднях още повече; станах абонат на ЕК нет :bgrin: ; Член на форума :love ;

Абе въобще гадна година, трудна... :punk

Ще я запомня с лудото лято, многото време за излизане с приятели и зимата която нямам време не да се наспя ми дори да дишам от работа и тем подобни.

Ами последното "най-значимо " нещо което направих през изминалата вече година е че за първи път се напих до състояние в което да не помня почти нищо

Миналата година ще я помня още дълго време. Беше прекалено хубава, откъм прекарване и материални облаги (взех си К800, 2 инвертора, много добър компютър и монитор, изкарах шофъорски курсове и още доста други дребни нещица). Единственото което я помрачи е смъртта на скъп за мен човек.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...