PSYCHOSIS Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Здравейте, стари приятели! Как сте, добре ли я карате Как лети времето, а! Докато се огледаш и хоп - мина още една година. Още имам ярки спомени от празненството от миналия 31-ви декември. Сякаш беше вчера. Как се отнесе с вас добрата стара 2007 година? С какво ще я запомните? При мен ключовият момент беше срещата ми с едно мило момиче, което от онзи специален ден насам ме прави най-щастливата психоза Другото основно нещо също е свързано с нея - напуснах домашното огнище и сега двамата живеем заедно. До този момент самостоятелният живот е всичко, за което съм мечтал. Сигурно има и други значими неща, но те просто бледнеят пред гореизложеното и сега не мога да се сетя за тях. Ваш ред е (ако вече не сте под масата )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Направи тази тема, за да й се мазниш ли? Ако да - успяваш. (шегувка) Аз ще я запомня с това, че си взел кола. За 1ви път ме скъсаха на изпит. Има още доста работи, ама те не са кат за форума. Но като цяло е на +++ 2007ма година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 6te zapomnq 2007 sys tova 4e si postavih 3 seriozni celi i ospqh da gi postigna makar da ima6e trudni momenti. ina4e mnogo mnogo zdrave i kasmet na vsi4ki. izvinete me za latineca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 2007 за мен беше много странна година. Случиха се много и различни неща, срещнах различни хора, бях на различни места. Хубавите преживявания си остават в сърцето ми, а от лошите - взех си поука. Важното е да продължаваме напред!! Нова година - нов късмет!! Успехи на всички и само хубави емоции през 2008, а и след това!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 За мен не беше много полезна година, дано тази да е по-добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 най-хубавото лято,което някога съм имал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 През 2007 се роди моето малко слънце!Дъщеричката ми Йоана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Може би с завършването на училище и приемането ми във ВУЗ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Най-вече запомних 2007 с много учене,много работа и супер малко дни за почивки.Положителна страна беше че имаше добри финансови постъпления.За 2008 съм си поставил нови цели и дано ги постигна Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 диплома за висше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Ем нямаше много хубави моменти , даже лошите бяха повече , ама се надявам през следващата малко да се променят нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Ще я запомня с това, че ме приеха да уча висше,изживях прекрасни моменти с любимия, успях да посетя различни места, да се запозная с един различен начин на живот. Също така няма да забравя единственото, много лошо нещо, което ми се случи-да се разделя с човека на който бях отдала живота си... Нова година-нов късмет.Надявам се тази да е по-добра от предишната и да изпълня целите, които съм си поставила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 за 2007-ма бих я запомнил с някой поуки които си взех, но не мога да кажа че ще я запомня с добро , прекалено много са лошите неща които ми се случиха. Гледам напред с Надеждата тази да е наистина по-добра от останалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 За първи път се хванах на работа и се запознах с много нови и добри хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Не мога да кажа,че изминалата 2007-ма Еше особено успешна за мен...в някой аспекти.Затова силно се надявам 2000-ма да ми донесе в пъти повече радостни мигове и приятни изживявания на красиви места с добри хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 объркана година... доста позитивни и негативни нещо се случиха... смяна на приоритетите... вътрешни промени (за добро или лошо), в известна степен израстване на личността... нямам си идея какво да очаквам от 2008-ма... имам си цели за постигане, които ако си вкарам малко дисциплина мога да постигна... а дано Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 В глобален апсект, мисля че освобождаването на медиците беше най-хубавото нещо случило се тази година. Хубаво беше и чуството че съм европейски гражданин въпреки, че не съм се възползвал по никакъв начин от това. Още хубаво беше и шампионската титла на Ферари и Кими! Лошо беше учителската стачка и всичките държавнически простотии и скандали. Изборите за евродепутати и тоталното нежелание на българина да гласува. Но това си го има взяка година... В личен план 2007 ми донесе най-вече любимото същество и много много приятни моменти заедно, който тайно се надявам да продължават и през новата 2008-а! Няколко професионални успехи също не са за пренебрегване! С особенни материални придобивки не мога да се похваля, но всичко с времето си както са казали хората. Като равносметка имаше и хубави и лоши моменти 2007! Лошите ще забравя а хубавите ще помня дълго време! Беше една година на любов, малко успехи и няколко сбъднати мечти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Same shit, different year. Имаше и добри и лоши моменти в едно прилично съотношение 50:50. Бих казал, че мина нормално. И аз като Йорик минах през 1-2 етапа, които доведоха до израстване на личността, но нищо повече. Най-хубавото нещо през годината беше, когато отидох на старта от Формула 1 в Унгария ;]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Доказах се във всяко едно направление на развитие, което си наложих.А на лошите моменти им "турих пепел" и сега се превръщат в приятни спомени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 -+ Станах гражданин на ЕС; Спрях фитнес+надебелях; Завърших средно образование, са най-трудната година откакто съм ученик, с много мъка и пот; цяло лято си скъсах дупето за жълти стинки; обеднях; станах стюдент --> следователно обеднях още повече; станах абонат на ЕК нет ; Член на форума ; Абе въобще гадна година, трудна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Ще я запомня с лудото лято, многото време за излизане с приятели и зимата която нямам време не да се наспя ми дори да дишам от работа и тем подобни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 С най-трудната раздяла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Ами последното "най-значимо " нещо което направих през изминалата вече година е че за първи път се напих до състояние в което да не помня почти нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Еми ще я запомня с много емоции и хубави моменти, но и мъничко тъга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Миналата година ще я помня още дълго време. Беше прекалено хубава, откъм прекарване и материални облаги (взех си К800, 2 инвертора, много добър компютър и монитор, изкарах шофъорски курсове и още доста други дребни нещица). Единственото което я помрачи е смъртта на скъп за мен човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.