Dunc Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Много кофти такъв голям малшанс ме споходи от две възможности които имах за прекарването на Нова година и двтете се провалиха :S и тряяше да остана в къщи просто страхотно се получи!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Честита Нова 2008 Година На Всички! Направих доста добри видеота от гърмежите на Пловдив и утре ще гледам да ги кача! Пожелавам ви най-вече радост и нещата, които искате да ви се случат тази година на купувания пътувание, абе всичко запланувано нека да се случи без изключения! Много кофти такъв голям малшанс ме споходи от две възможности които имах за прекарването на Нова година и двтете се провалиха :S и тряяше да остана в къщи просто страхотно се получи!! Споделям мъката ти. С мама и тати цяла вечер Само дето моите варианти бяха 4 и 4-те отпаднаха... ПС: Трябва да ми кажете къде мога да кача клипчетата, които снимах от фоерверките над Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 в дата.бг или http://bgshare.com или в youtube.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 ЧЕРВИЛО рулз! Снимки като се прибера в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Тази година ТРЯБВА да е плодородна, че ми писна от турски и гръцки ***** по пазара! Тази година ТРЯБВА да е с нормален климат, че ми писна от наводнения и бедствени положения! Тази година е редно да е печеливша за някои и по - печеливша за други! Честита 2008ма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 За първи път посрещнах новата година на площада в Пловдив. Е не беше зле, даже много хубаво хорце се заформи И зарята беше изключителна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Аз ще се боря с една бутилчица Джеймсън Аз вече изтрезнях, но повече няма да пия цяла бутилка, освен ако не е половин литър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 За първи път посрещнах новата година на площада в Пловдив. Е не беше зле, даже много хубаво хорце се заформи И зарята беше изключителна. Ние бяхме само за 5 мин. ама си струваше .. беше прекрасно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Ето ги клипчетата -> ТУК, ТУК и ТУК. Качеството е доста лощо, но все пак е снимано в пълна тъмнина с фотоапарат. Снимките са от колелото преди това на панаира един от най-високите блокове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Аз още в 22 часа угаснах и пропуснах НГ хаха!За първи път ми се случва това нещо ама не смесвайте РАКИЯ,УИСКИ,БИРА И ВИНО никога! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 При мен не се получи както го бях намислил. Имах намерение да изкарам до поне 5-6 сутринта, но изпих прекалено много. Много мезета, ядене и т.н и не усетих кога съм минал границата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 4estita 2008 na vsi4ki!!! Prostete za latinicata ama v Swiss niamat kirilica! 6okoladovi pozdravi ot Basel, Zurich i ve4no zasnejenite Alpi!!! Tuk ima SHOKOLAD , pari, noj4eta i 4asovnici. Vse edno sam na druga planeta...no i tuk preiajdaneto e totalno s kakvo li ne. Vsa6tnost ne e vajno KADE si, a s KOGO si. Samo edin 4ovek mi lipsva, ama e inat i ne 6tia da doide Dano prez tazi godina mu doide akala v glavata! Obicham te!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 донеси ми едно ножче от швейцария че си ги събирам тия victorinox Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 И аз бях на работа - 23 часа, пичове... В момента се чудя дали съм от стомана или някаква друга сплав, за да издържа това бачкане... Айде, ако някой е бил в Хисар, да каже къде, с кого... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 донеси ми едно ножче от швейцария че си ги събирам тия victorinox Mnogo sa ostri - ne sa za igra!!! Pak i ve4e po4ti pohar4ih parite, aj drugia pat. Ako slushkash moje da ti donesa pone edno shokolad4e sas snimka na Victorinox ili s druga snimka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.