Jump to content
BulForum.com

Весело посрещане на Нова Година

gal4enceto

Recommended Posts

Споделете къде ще празнувате, т.е. към 1-2.01.2008 г. като се посъвземете разкажете как сте изкарали и къде, с кого... :)

Аз мисля да мина с литър jb и няколко ред бул-а. Незнам къде точно, ще видим кво ще излезе. Айде, весела нг. И най-важното, пиите бавно, че да се насладите на вечерта, а не да умрете в 10-11. Това е ключът към успеха :P

Абе я кажете как са заведенията по нова година? Пълни? Скъпи? Че мислим тази година да ги пообиколим след 12, ама се чудя дали изобщо ще успеем да се вредим някъде без резервации. :)

ПП Извинявам се на модераторите за репорта....ама нали знаете празници са и хората попрекаляват с някои работи :bgrin:

миналата година по баровете беше ужас , без резервация в по известните няма да може да си намерите място .

иначе по темата аз съм си в заведението в село в крумово с групичка приятели , ебавам ти кръчмите и кувертите ........ даже май няма и да се прибирам утре към пловдив ми който дойде на имен ден дойде :D

Тази година с приятели на купонче, после може и на бар в Ескада, ще го измислим по някое време :D

Весело посрещане на новата година на всички съфорумци и нека само хубави неща да ни донесе :punk :punk :punk

Наздраве :beerchug :beerchug :beerchug

Ае, приятно прекарване на всички, желая ви всичко най-хубаво през 2008, тази вечер съм в компанията на чичо Джак, който по всяка вероятност ще дойде на своя черен коч ;).

С приятели в на 1 приятел апартамента! :) Весело изкарване на всички! Живи и здрави до догодина! :) Утре който е оцелял ще пише ;)

Я как всички се фукат с маркови алкохоли тука. Ми тогава да се поначеша и аз. :P

Днес ще празнуваме в кварталната кръчма, с бутилка финландия, 2 джонита и 1 поморийска отлежала. :) На ред булите не им знам бройката. Отделно алкохолите в куверта. Бе изобщо ще падне днес една борба. На сутринта ще броим оцелелите. :allien

Весело посрещане на 2008 година на всички! Дано Ви донесе повече добрина и успехи.

Аз вече преполових питката и изрових три късметчета.......и продължавам битката:) После се запътвам към партито, което ще е в читалище в Стария град:)

И да не прекалявате с алкохола и пиротехниката. И без тях може да е много весело.

Яка семейна софра както винаги. И както винаги силно заредена. След 1 часа в ЧЕРВИЛО - тотално подивяване.

Пожелавам на всички весела нова година и много здраве и късмет през 2008!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...