po_taka Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 абе кво е новото в тая част ? че нещо не мога да зебележа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Същата е като Haulin.Нищо ново! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diviq amp The E.X.C.E.N.T.R.I.X Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 тая стрелка , която насочва накъде да караш, къде да завиваш и т.н. от Across America сега в long haul не я виждам.Няква настройка ли е или просто в новата версия изобщо няма такава навигираща стрелка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 тая стрелка , която насочва накъде да караш, къде да завиваш и т.н. от Across America сега в long haul не я виждам.Няква настройка ли е или просто в новата версия изобщо няма такава навигираща стрелка? Няма такива екстри - махната е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 А това пач ли е ? Трябва ли да имма няква си минала версия на играта , защото свалих тоя филе дето е 200мб (наистина съмнително за една игра) и ми изкарва тъпата решка там СЕНД ЕРРОР ала бала .... Трябва ли да имам предишните версиии или нещо инсталлера ми прай бозички ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 А това пач ли е ? Трябва ли да имма няква си минала версия на играта , защото свалих тоя филе дето е 200мб (наистина съмнително за една игра) и ми изкарва тъпата решка там СЕНД ЕРРОР ала бала .... Трябва ли да имам предишните версиии или нещо инсталлера ми прай бозички ?!? не е пач, това си е съвсем отделна игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Мда .... свалих я от друго място и си тръгна ..... Игричката е зарибена , обаче има ебаси изискванията .... на мен ми насича дето съм на 3 гхз бла бла бла и пак нимоя да я подкарам на добра резолюция , защото почва да бъгва или си има некви отделни настройки .... незнам ама я карам на некви полусредни настройки Тъпа работа ..... иначе е зарибена най-вече с БГ МАП пача дето ти изкарва картата на България и БУС мода с автобусите Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 Мда .... свалих я от друго място и си тръгна ..... Игричката е зарибена , обаче има ебаси изискванията .... на мен ми насича дето съм на 3 гхз бла бла бла и п............. ако си с включени огледала - изключи ги при мен като пусна огледалата и фпс-то пада с 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 ако си с включени огледала - изключи гипри мен като пусна огледалата и фпс-то пада с 15 Aй стига де, тва възможно ли е, защото аз без огледалата не мога Много са ми полезни. То ползвам само лявото, защото съм и с включена карта, но аз съм новобранец. Доста се заребих по тази геймка, макар сега да нямам време да пуцам, можеби след месец ще я разчекна Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 С огледала и без огледала ...... много тъпа история ..... и така или иначе пак си лагва ....... По принцип е за 1.4 г 256 и видео 64 мб ..... , а пък аз на 3 гхз ми бъгва ................. Играйте HAULIN по-яка е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.