Jump to content
BulForum.com

18 Wheels of Steel American Long Haul

po_taka

Recommended Posts

• 2 weeks later...

тая стрелка , която насочва накъде да караш, къде да завиваш и т.н. от Across America сега в long haul не я виждам.Няква настройка ли е или просто в новата версия изобщо няма такава навигираща стрелка?

тая стрелка , която насочва накъде да караш, къде да завиваш и т.н. от Across America сега в long haul не я виждам.Няква настройка ли е или просто в новата версия изобщо няма такава навигираща стрелка?

Няма такива екстри - махната е!

А това пач ли е ? Трябва ли да имма няква си минала версия на играта , защото свалих тоя филе дето е 200мб (наистина съмнително за една игра) и ми изкарва тъпата решка там СЕНД ЕРРОР ала бала .... Трябва ли да имам предишните версиии или нещо инсталлера ми прай бозички ?!?

А това пач ли е ? Трябва ли да имма няква си минала версия на играта , защото свалих тоя филе дето е 200мб (наистина съмнително за една игра) и ми изкарва тъпата решка там СЕНД ЕРРОР ала бала .... Трябва ли да имам предишните версиии или нещо инсталлера ми прай бозички ?!?

не е пач, това си е съвсем отделна игра :)

Мда .... свалих я от друго място и си тръгна ..... Игричката е зарибена , обаче има ебаси изискванията .... на мен ми насича дето съм на 3 гхз бла бла бла и пак нимоя да я подкарам на добра резолюция , защото почва да бъгва или си има некви отделни настройки .... незнам ама я карам на некви полусредни настройки :( Тъпа работа ..... иначе е зарибена най-вече с БГ МАП пача дето ти изкарва картата на България и БУС мода с автобусите :)

Мда .... свалих я от друго място и си тръгна ..... Игричката е зарибена , обаче има ебаси изискванията .... на мен ми насича дето съм на 3 гхз бла бла бла и п.............

ако си с включени огледала - изключи ги

при мен като пусна огледалата и фпс-то пада с 15 :bgrin:

ако си с включени огледала - изключи ги

при мен като пусна огледалата и фпс-то пада с 15 :bgrin:

Aй стига де, тва възможно ли е, защото аз без огледалата не мога :P Много са ми полезни. То ползвам само лявото, защото съм и с включена карта, но аз съм новобранец. Доста се заребих по тази геймка, макар сега да нямам време да пуцам, можеби след месец ще я разчекна :lol:

С огледала и без огледала ...... много тъпа история ..... и така или иначе пак си лагва ....... По принцип е за 1.4 г 256 и видео 64 мб ..... , а пък аз на 3 гхз ми бъгва ................. Играйте HAULIN по-яка е ;) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...