Altavia Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Creative Sound Blaster 4 карти 2.1 2 карти с 4 изхода 8 карти 5.1 цени от 5 до 20 лева skype number1313 2 броя SOUBD BLASTER CREATIVE LABS AUDIGY EAX ADVANCED HD - 20лева (продадени) 5 броя SOUBD BLASTER CREATIVE LABS Live! - 15 лева (една карта вече е продадена) 2 броя SOUBD BLASTER SOUBD BLASTER CREATIVE LABS (с 4 исходни жака) - 9 лева 4 броя CREATIVE LABS (с 3 изходни жака) 5 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 дай модели и цени Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTiFvY Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 търся си 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Дай моделите на 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 дай модели и цени Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGear Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Creative 5.1-модели и цени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 2.1 цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 5.1 модел, цена и колко време е ползвана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altavia Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 ПОДРОБНОСТИ: 5 броя SOUBD BLASTER CREATIVE LABS Live! - 15 лева (една карта вече е продадена) 2 броя SOUBD BLASTER SOUBD BLASTER CREATIVE LABS (с 4 исходни жака) - 9 лева 4 броя CREATIVE LABS (с 3 изходни жака) 5 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 2 броя SOUBD BLASTER CREATIVE LABS AUDIGY EAX ADVANCED HD - 20лева Едит: Мислех да взема едната, но разглеждайки из нета видях, че май Аудиджи-тата нямаха миди/гейм порт, без който всъщност картата не ми върши работа. Edit2: Ще я взема щом има Firewire...едното за другото...а и май ще се окаже, че има м/г порт в средата на самата платка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 ПОДРОБНОСТИ:2 броя SOUBD BLASTER CREATIVE LABS AUDIGY EAX ADVANCED HD - 20лева Запази ми една, ще се разберем за подробностите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altavia Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 Ако са от този модел, дето се сещам - ще взема едната.А има ли възможност да поместиш точно модела на Аудиджи-тата (както напр. на Live! е 4830)? Audigy SB1394 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTiFvY Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 2 броя SOUBD BLASTER CREATIVE LABS AUDIGY EAX ADVANCED HD - 20лева запази ми една и на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTiFvY Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 кога да мина да я вида Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 кога да мина да я вида Първо - запознай се с бутона и не пускай последователни постове, че рискуваш някой модератор да те забележи....и второ - предполагам, че може да броиш до 3, защото човекът е писал, че има 2 броя от тези карти, а преди теб chistacha и аз вече ги ангажирахме. :ph34r: ауе 'що не си го зав..6 на дълбоко. Не ме учи какво да правя ОК...културно те предупредих за 'едит' бутона, но на теб явно ти липсват първите 7 години възпитание и сигурно си от тези дето не обичат да чакат на опашки и червени светофари....току що наруши и друго правило - за добрия тон във форума...като си толкова ербап, не се интересуваш кой какво е купил преди теб и не познаваш 'едит' бутона...аз пък познавам този бутон -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTiFvY Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Първо - запознай се с бутона и не пускай последователни постове, че рискуваш някой модератор да те забележи....и второ - предполагам, че може да броиш до 3, защото човекът е писал, че има 2 броя от тези карти, а преди теб chistacha и аз вече ги ангажирахме. :ph34r: ауе 'що не си го зав..6 на дълбоко. Не ме учи какво да правя . Pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 ауе 'що не си го зав..6 на дълбоко. Не ме учи какво да правя . Pls. @sTiFvY ако искаш да продължиш да пишеш във форума, няма да е зле да преразгледаш държанието си. А да и да прочетеш правилата По темата: искам да попитам за някъкви кординати, къде мога да видя картата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Altavia , dai si telefona za po lesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altavia Posted December 30, 2007 Author Share Posted December 30, 2007 тъй като много ми писаха на ЛС за картите това ми е SKYPA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.