mitkokirchev Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Здравейте, интересува ме има ли в Пловдив зали където може да се играе волейбол , като се заплаща за залата ....и събират ли се хора да играят, всъщност пове4е ме интересува второто , защото даже и да има зала , ще ми е малко трудно да събера хора за два отбора , но имам няколко 4овека в предвид с който евентуално бихме могли да се вклю4им към някой отбори ... Благодарско предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Здравей, По принцип така ставаше с залата на ВСИто, но не знам дали вече стоят така нещата.Други зали, в който да става това в Пловдив не се сещам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 В залатата до Лаута (до стадиона в ляво), ама не се събират много хора май. Там може и футболче да се разцъква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Волейболната зала на лаута е ползват за футбол. 6 години тренирах там и знам Понеже искат голям наем и я наемат за футбол по 10 души да им легне по евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 И волейбол се играе обикновено 12 човека . Абе кат си платиш ако щеш и на народна топка мойш си играйш. Като кажеш че искаш да играете волейбол махат вратите и слагат мрежата за волейбол. btw играли сме волейбол в тая зала преди месец, два. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Ти си играл преди месец два, аз съм играл 6 години в нея по два пъти на ден в Локото. Но както и да е. Явно знаете повече от мен... Успех на момчето с търсенето на зала Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkokirchev Posted December 30, 2007 Author Share Posted December 30, 2007 Ти си играл преди месец два, аз съм играл 6 години в нея по два пъти на ден в Локото. Но както и да е. Явно знаете повече от мен... Успех на момчето с търсенето на зала Ами не се у4удвай , ако има нов собственк , на4и може има нови условия ...на времето много неща бяха разли4ни , ина4е я знам и аз тая зала , мислех 4е я ползват само за футбол , трябва да мина да питам , дали и кога се играе волей ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Собственика е един и същ, телефона в залата мога да ти го дам на ЛС за да се обадиш. Преди седмица се видях с президента на отбора, не се сменят ей така. Ако искаш пиши да ти дам един телефон в залата и те да ти дадат телефона на този, който я отваря вечер за групите. Часовете по принцип са след 18.00 защото преди това тренира волейбола вътре. За съботите и неделите сигурно става със записване. Изгубих телефона на този, дето организира групите, но мога да ти дам телефона в залата да се обадиш на секретаря на ВК Локомотив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.