Jump to content
BulForum.com

Мъжки чанти

Dunc

Recommended Posts

Ами много искам да си зема мъжка чанта от тези които са за през рамото и можеш да ги ползваш за училище.Доста познати питах от каде мога да си намеря и всичките ми казват че по спортните магазини има но всичките почти ги обиколих и пак не мога да намеря.Ако някой може да ми помогне и да ми каже нека пише-Много ще съм му благодарен

ЕДИТ: Имах предвид спортна чанта

Само не се разбра спортна чанта ли искаш или елегантна. Ако търсиш текстилна, можеш да намериш сполучливи решения в халите и по моловете, както и в магазина на Samsonite на центъра.

Ако си търсиш кожена чанта, мисията ти е трудна. Май месец си купих една, на която дръжката сдаде и вече не може да се използва. По коледа обикалях много, но няма изобщо никакви подходящи модели.

В Централни хали има със сигурност, купувала съм за познат, в зависимост от големината и материята варират между 6-20 лв. някъде. Хубави са и удобни. Стилът е спортно-елегантен. Иначе съм виждала в GRAND и другия мол на "Капитан Райчо", най-вече в магазините за мъжки облекла или аксесоари. Успех, дано намериш !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...