Dunc Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Ами много искам да си зема мъжка чанта от тези които са за през рамото и можеш да ги ползваш за училище.Доста познати питах от каде мога да си намеря и всичките ми казват че по спортните магазини има но всичките почти ги обиколих и пак не мога да намеря.Ако някой може да ми помогне и да ми каже нека пише-Много ще съм му благодарен ЕДИТ: Имах предвид спортна чанта Link to comment Share on other sites More sharing options...
club135 Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Само не се разбра спортна чанта ли искаш или елегантна. Ако търсиш текстилна, можеш да намериш сполучливи решения в халите и по моловете, както и в магазина на Samsonite на центъра. Ако си търсиш кожена чанта, мисията ти е трудна. Май месец си купих една, на която дръжката сдаде и вече не може да се използва. По коледа обикалях много, но няма изобщо никакви подходящи модели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 В Централни хали има със сигурност, купувала съм за познат, в зависимост от големината и материята варират между 6-20 лв. някъде. Хубави са и удобни. Стилът е спортно-елегантен. Иначе съм виждала в GRAND и другия мол на "Капитан Райчо", най-вече в магазините за мъжки облекла или аксесоари. Успех, дано намериш !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.