veseo Posted February 6, 2004 Share Posted February 6, 2004 Айде ако някой я играе да помогне малко че запънах на едната от вторите мисии на мафията Става дума за мисията в която трябва да намеря къде се срещат "The family" и да ги подслушам. Освен това в задачата ми влиза и да изведа целия персонал от кухнята. Значи ето проблема ми: Добре, разбирам че са в мотела(още тоя първия ми казва) ама не ми се брои като решена задачата "Find where the gangsters are meeting". Добре, прерових цялата карта, дори открих ключове за 2 входа към кухнята и така .. влязох в кухнята. Но там нова изненада - няма никакъв "action" който да направя с персонала че да го изведа навън .. и освен това какво се има предвид под "spy on them" - превеждам си го, но просто не мога да разбера какво точно да шпионирам. Като се доближих точно под рафтовете се откри едно място което е оградено с кръгче и явно това ми е целта, но .. какво да правя? Надявам се че ще ми хелпнете да мина мисията, че не ми се ползват чийтове, а играта е много хубава Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 6, 2004 Author Share Posted February 6, 2004 Yes Yes Yes минах я Ако има интерес утре ще кажа солюшъна че сега "леко" ми се спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 6, 2004 Share Posted February 6, 2004 Айде ако някой я играе да помогне малко че запънах на едната от вторите мисии на мафията Става дума за мисията в която трябва да намеря къде се срещат "The family" и да ги подслушам. Освен това в задачата ми влиза и да изведа целия персонал от кухнята. Значи ето проблема ми: Добре, разбирам че са в мотела(още тоя първия ми казва) ама не ми се брои като решена задачата "Find where the gangsters are meeting". Добре, прерових цялата карта, дори открих ключове за 2 входа към кухнята и така .. влязох в кухнята. Но там нова изненада - няма никакъв "action" който да направя с персонала че да го изведа навън .. и освен това какво се има предвид под "spy on them" - превеждам си го, но просто не мога да разбера какво точно да шпионирам. Като се доближих точно под рафтовете се откри едно място което е оградено с кръгче и явно това ми е целта, но .. какво да правя? Надявам се че ще ми хелпнете да мина мисията, че не ми се ползват чийтове, а играта е много хубава awe pi4 kvo predstawlqva taq igrica qka li e taka kato q opisva6 zvu4i mnogo interesna razpravi malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 6, 2004 Author Share Posted February 6, 2004 Ами играта те дава от птичи поглед подобно на Comandos и трябва да управляваш мафиоти(или полицаи защото има и кампания с полицията). Та на мафиотите компанията е да завладееш целия град от друга фамилия като завземаш територия по територия и спечелваш позиции .. играта е трудна но според мен интересна Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted February 6, 2004 Share Posted February 6, 2004 Igrata e mnogoooooo trudna (dori i na easy) , no spored men si struva i to mnogo... pljsu tva varvi i na slabi PC-ta (ne e kaprizna ) i e na edin disk Az ot edna sedmiza ja imam ,no sam na pravoto nivo oshte Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 6, 2004 Author Share Posted February 6, 2004 4 MOTION на мафията ли си? Ако си там мога да ти помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 на мен малко тъпичка ми се струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 Na mafia sam - nali trjabva da ochistish 9 choveka s edna buhalka i edno vaze ,ama men me prebivat oshte parvite dvama i mi svarshva vremeto dokato se vastanova...shte prodalzavam da opitvam - struva si Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRETO Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 a we kwo stana we, taman po4nah da q teglq i q nqma na serverite a si q bqh slojil na opashkata da 4aka, bah ti fokusite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 BRETO moje da e mestqt iz4akai 1-2 dena Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 10, 2004 Author Share Posted February 10, 2004 Na mafia sam - nali trjabva da ochistish 9 choveka s edna buhalka i edno vaze ,ama men me prebivat oshte parvite dvama i mi svarshva vremeto dokato se vastanova...shte prodalzavam da opitvam - struva si Аха .. 9 човека са. Между другото взимаш ли бокса от съблекалнята? Защото с него с 2 удара и е долу дебелака и като го вържеш си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRETO Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 10x A_O|Guitar Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Аха .. 9 човека са. Между другото взимаш ли бокса от съблекалнята? Защото с него с 2 удара и е долу дебелака и като го вържеш си готов Ne vzimam samo vazeto i buhalkata (ili shtanga ) - samo teja dvete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 Аз пък закъсах на нивото в което трябва да убия боса на другите мафиоти- О'Нийл и да взема някакви документи от стаята му. Влизам значи с моите хора в склада, става патаклама, изпозастрелвам всички, включително и О'Нийл, взимам документите и намирам 2 ключа. След като направя това, mission objectives се променят и трябва да стигна до мястото от което започна мисията, някъде до бараките на пристанището, оказва се обаче че някой е заключил вратите на склада и ми трябва някакъв ключ, който го нямам. Знае ли как се излиза от там? Мога да мина мисията с cheat: WINNER, обаче не ми се иска да ползвам такива неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.