Jump to content
BulForum.com

Chicago 1930

veseo

Recommended Posts

Айде ако някой я играе да помогне малко че запънах на едната от вторите мисии на мафията :) Става дума за мисията в която трябва да намеря къде се срещат "The family" и да ги подслушам. Освен това в задачата ми влиза и да изведа целия персонал от кухнята. Значи ето проблема ми: Добре, разбирам че са в мотела(още тоя първия ми казва) ама не ми се брои като решена задачата "Find where the gangsters are meeting". Добре, прерових цялата карта, дори открих ключове за 2 входа към кухнята :) и така .. влязох в кухнята. Но там нова изненада - няма никакъв "action" който да направя с персонала че да го изведа навън .. и освен това какво се има предвид под "spy on them" - превеждам си го, но просто не мога да разбера какво точно да шпионирам. Като се доближих точно под рафтовете се откри едно място което е оградено с кръгче и явно това ми е целта, но .. какво да правя?

Надявам се че ще ми хелпнете да мина мисията, че не ми се ползват чийтове, а играта е много хубава :(

Yes Yes Yes минах я :woot :woot Ако има интерес утре ще кажа солюшъна че сега "леко" ми се спи :)

Айде ако някой я играе да помогне малко че запънах на едната от вторите мисии на мафията :) Става дума за мисията в която трябва да намеря къде се срещат "The family" и да ги подслушам. Освен това в задачата ми влиза и да изведа целия персонал от кухнята. Значи ето проблема ми: Добре, разбирам че са в мотела(още тоя първия ми казва) ама не ми се брои като решена задачата "Find where the gangsters are meeting". Добре, прерових цялата карта, дори открих ключове за 2 входа към кухнята :) и така .. влязох в кухнята. Но там нова изненада - няма никакъв "action" който да направя с персонала че да го изведа навън .. и освен това какво се има предвид под "spy on them" - превеждам си го, но просто не мога да разбера какво точно да шпионирам. Като се доближих точно под рафтовете се откри едно място което е оградено с кръгче и явно това ми е целта, но .. какво да правя?

Надявам се че ще ми хелпнете да мина мисията, че не ми се ползват чийтове, а играта е много хубава :(

awe pi4 kvo predstawlqva taq igrica qka li e taka kato q opisva6 zvu4i mnogo interesna razpravi malko :confused

Ами играта те дава от птичи поглед подобно на Comandos и трябва да управляваш мафиоти(или полицаи защото има и кампания с полицията). Та на мафиотите компанията е да завладееш целия град от друга фамилия като завземаш територия по територия и спечелваш позиции .. играта е трудна но според мен интересна :)

Igrata e mnogoooooo trudna (dori i na easy) , no spored men si struva i to mnogo... pljsu tva varvi i na slabi PC-ta (ne e kaprizna ) i e na edin disk :punk

Az ot edna sedmiza ja imam ,no sam na pravoto nivo oshte :angry: :angry: :angry:

Na mafia sam - nali trjabva da ochistish 9 choveka s edna buhalka i edno vaze ,ama men me prebivat oshte parvite dvama i mi svarshva vremeto dokato se vastanova...shte prodalzavam da opitvam - struva si

Na mafia sam - nali trjabva da ochistish 9 choveka s edna buhalka i edno vaze ,ama men me prebivat oshte parvite dvama i mi svarshva vremeto dokato se vastanova...shte prodalzavam da opitvam - struva si

Аха .. 9 човека са. Между другото взимаш ли бокса от съблекалнята? Защото с него с 2 удара и е долу дебелака и като го вържеш си готов :)

Аха .. 9 човека са. Между другото взимаш ли бокса от съблекалнята? Защото с него с 2 удара и е долу дебелака и като го вържеш си готов :)

Ne vzimam samo vazeto i buhalkata (ili shtanga ) - samo teja dvete

• 1 month later...

Аз пък закъсах на нивото в което трябва да убия боса на другите мафиоти- О'Нийл и да взема някакви документи от стаята му. Влизам значи с моите хора в склада, става патаклама, изпозастрелвам всички, включително и О'Нийл, взимам документите и намирам 2 ключа. След като направя това, mission objectives се променят и трябва да стигна до мястото от което започна мисията, някъде до бараките на пристанището, оказва се обаче че някой е заключил вратите на склада и ми трябва някакъв ключ, който го нямам. Знае ли как се излиза от там? Мога да мина мисията с cheat: WINNER, обаче не ми се иска да ползвам такива неща.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...