bigico Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Проблема ми е следния сложих картата пуснах компютъра и зачаках но след като мина онова дето ти пише майкро софт линдолс xp ала бала и се зареждат ени сини и трябва да почне онова надписче лелкоме ми излиза черен екран и това е а чувам ,чв скайп се вписва издава ми звук дето го издава секи път като пусна пц-то ама само тва стои така с черен екрах. Извадих картата сложих е пак огледах сичко пробвах пак ама пак прави същото може ли някои да ми каже какво да права. ЕДИТ:тряваше ли да преинсталивам линдолса ? мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Пробвай да влезеш в Сейф Моуд и да разкараш текущите драйвери на видеото. Ако влезеш в safe mode, значи с голяма степен на сигурност хардуерно ти е наред картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 аха ама с коя карта да влезна с тая дето сам в момента или с тая детои праи проблеми ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Все едно, влизайки в сейф мод не се зареждат повечето драйвери, вкл. тия на видеото. Т.е. ако с проблемната карта зареди сейф мод нормално, значи има шанс като разкараш драйвера и сложиш след това в нормален режим, друг драйвер, да се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 Мерси за помоща. А ако преинсталирам линдолса няма ли да се махнат пак драиверите смао питам щото не знам как да влеза под сейф мод Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Мерси за помоща. А ако преинсталирам линдолса няма ли да се махнат пак драиверите смао питам щото не знам как да влеза под сейф мод цъкаш (през 1сек за по сигурно) F5 мисля беше веднага след като пуснеш ПС-то и мине чека на рама,хардуерните джаджи ( там хард,сд-та и т.н.) дефакто преди да се появят едни таблици Ако не с F8 пак става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.