Jump to content
BulForum.com

Podariavam persiiski kotarak

adibas

Recommended Posts

Pyrvo izvinqvam se 4e pi6a na maimunica no na kompa nqmam flex type, a rabotata e mnogo spe6na!Koteto si e super hubavo mnogo si go obi4ame, no zaminavame za UK i nikoi ot blizkite ni ne iska da go gleda! Kazva se silvester (mujki), koito izqvqva jelanie da pi6e tuk ili na PM. Moje da doidete i da go vidite pri jelan interes mi pi6ete.

MNOGO E SPESHNO

ps: Kato go vidite 6te se vliubite v nego

Снимки можеш ли да качиш?

\az ne prodavam nqkva kola 4e da ka4vam snimki pi4, trqbva mi 4ovek, koito obi4a jivotnite i koito bi mi vzel kotkata da q gleda i da i se radva!

Da ti kaja 4estno super obidno mi se vidq tva da iskate snimki! V smisal, de da znam az moje bi sym sburkan znam li....snimki nqmam i nqma i da ka4a....kotkata e persiiska (cvqt - opu6ena) razbira4ite i izob6to cat-lovers horata znaqt za kakvo stava vapros....vseki 4ovek koito q vidi i kazva 4e e nai-hubavoto i dobri4ko kote koeto e vijdal.....a snimki nqma da vi ka4vam ako iskate q vzimaite tva e nehumanno!

Котката се подарява, хитрецо!

adibas, котаракът прави ли някакви котешки бели /дране на каквото попадне, бутане на предмети :D / ?

adibas, котаракът прави ли някакви котешки бели /дране на каквото попадне, бутане на предмети :D / ?

ами ако я оставиш без надзор 3-4 дни и може да е направила бели, но иначе е много кротко момчето, специално вкъщи нищо не си е харесал да дращи (като диван или нещо такова) ама знам ли го....котешка му работа :)

зависи как е възпитано като малко. нашият е същата порода и е доста лигав, та редовно драска по стените, бута разни неща, но пък е голям сладур и си го обичаме :love още един недостатък е дългата им козина, която трябва да се поддържа и да се реше поне веднъж на 2 дена (зимата), а пролетта и лятото дори всеки ден. ще трябва да свикнете и с това, че никога няма да можете да си изчистите дрехите от косми :lol: :lol: все пак това си е една малка радост и такива номера ще ви покаже, каквито не сте си представяли, че може да направи една котка.

едит: добро решение за козината през лятото е и подстрижка 1ви номер :lol: така и на животното ще му е по-леко.

зависи как е възпитано като малко. нашият е същата порода и е доста лигав, та редовно драска по стените, бута разни неща, но пък е голям сладур и си го обичаме :love още един недостатък е дългата им козина, която трябва да се поддържа и да се реше поне веднъж на 2 дена (зимата), а пролетта и лятото дори всеки ден. ще трябва да свикнете и с това, че никога няма да можете да си изчистите дрехите от косми :lol: :lol: все пак това си е една малка радост и такива номера ще ви покаже, каквито не сте си представяли, че може да направи една котка.

Абсолютно!! :laughing:

Обаче ще трябва да се разделя с него :cry

ще трябва да свикнете и с това, че никога няма да можете да си изчистите дрехите от косми :lol: :lol:

Lol, аз си мислех, че нашия е единствен с падащите косми. Големи сладури са.

/offtopic

Ами ние можем да го вземем, но се чудим дали ще се разбират с нашият мъркател честно казано. Той е малко лигав, разбойник и се чудим.... да не стане у дома бойно поле котландия :blink:

67290_078_m.JPG

67291_097_m.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...