adibas Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Pyrvo izvinqvam se 4e pi6a na maimunica no na kompa nqmam flex type, a rabotata e mnogo spe6na!Koteto si e super hubavo mnogo si go obi4ame, no zaminavame za UK i nikoi ot blizkite ni ne iska da go gleda! Kazva se silvester (mujki), koito izqvqva jelanie da pi6e tuk ili na PM. Moje da doidete i da go vidite pri jelan interes mi pi6ete. MNOGO E SPESHNO ps: Kato go vidite 6te se vliubite v nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Снимки можеш ли да качиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 Снимки можеш ли да качиш? \az ne prodavam nqkva kola 4e da ka4vam snimki pi4, trqbva mi 4ovek, koito obi4a jivotnite i koito bi mi vzel kotkata da q gleda i da i se radva! Da ti kaja 4estno super obidno mi se vidq tva da iskate snimki! V smisal, de da znam az moje bi sym sburkan znam li....snimki nqmam i nqma i da ka4a....kotkata e persiiska (cvqt - opu6ena) razbira4ite i izob6to cat-lovers horata znaqt za kakvo stava vapros....vseki 4ovek koito q vidi i kazva 4e e nai-hubavoto i dobri4ko kote koeto e vijdal.....a snimki nqma da vi ka4vam ako iskate q vzimaite tva e nehumanno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriddikx Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 За да продадеш нещо по форум трябват снимки ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Котката се подарява, хитрецо! adibas, котаракът прави ли някакви котешки бели /дране на каквото попадне, бутане на предмети / ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 Котката се подарява, хитрецо! adibas, котаракът прави ли някакви котешки бели /дране на каквото попадне, бутане на предмети / ? ами ако я оставиш без надзор 3-4 дни и може да е направила бели, но иначе е много кротко момчето, специално вкъщи нищо не си е харесал да дращи (като диван или нещо такова) ама знам ли го....котешка му работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Котката се подарява, хитрецо! adibas, котаракът прави ли някакви котешки бели /дране на каквото попадне, бутане на предмети / ? зависи как е възпитано като малко. нашият е същата порода и е доста лигав, та редовно драска по стените, бута разни неща, но пък е голям сладур и си го обичаме още един недостатък е дългата им козина, която трябва да се поддържа и да се реше поне веднъж на 2 дена (зимата), а пролетта и лятото дори всеки ден. ще трябва да свикнете и с това, че никога няма да можете да си изчистите дрехите от косми все пак това си е една малка радост и такива номера ще ви покаже, каквито не сте си представяли, че може да направи една котка. едит: добро решение за козината през лятото е и подстрижка 1ви номер така и на животното ще му е по-леко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 зависи как е възпитано като малко. нашият е същата порода и е доста лигав, та редовно драска по стените, бута разни неща, но пък е голям сладур и си го обичаме още един недостатък е дългата им козина, която трябва да се поддържа и да се реше поне веднъж на 2 дена (зимата), а пролетта и лятото дори всеки ден. ще трябва да свикнете и с това, че никога няма да можете да си изчистите дрехите от косми все пак това си е една малка радост и такива номера ще ви покаже, каквито не сте си представяли, че може да направи една котка. Абсолютно!! Обаче ще трябва да се разделя с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 ще трябва да свикнете и с това, че никога няма да можете да си изчистите дрехите от косми Lol, аз си мислех, че нашия е единствен с падащите косми. Големи сладури са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 /offtopic Ами ние можем да го вземем, но се чудим дали ще се разбират с нашият мъркател честно казано. Той е малко лигав, разбойник и се чудим.... да не стане у дома бойно поле котландия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.