Jump to content
BulForum.com

Проблем

Recommended Posts

Значи имам следния проблем:Купих с компютър от интерсервиз и ми подариха WEB камера на нея пише само Xstyle нищо друго и няма драйвери.Моля ако някой може дами помогне да пише.

Не разбрах купи ли го или ти го подариха. Защото ако си го купил редно е да ти дадат или драйвери или информация откъде да си ги набавиш... Щом е бонус това не значи че те нямат никакви ангажименти към това и че е нормално да ти пробутат нещо неработещо...

Подарък е.Няма никъде драйвери.Питах ги и отговора им беше"трябва да се обърнете към програмист"Аз ги питах нямат ли поне един диск с някъкви драйвери.Отговора беше -няма такова нещо.

Хаха, егати отговора, да се обърнеш към програмист, какво, да ти напише драйвери за уеб камерата ли? :D

Съвет от мен: махай я тая камера и си купи някаква за 20-30 лв ако ще.

Е*ати мечешкия подарък.

Подарък е.Няма никъде драйвери.Питах ги и отговора им беше"трябва да се обърнете към програмист"Аз ги питах нямат ли поне един диск с някъкви драйвери.Отговора беше -няма такова нещо.

Хахахахаха. Яко! Значи или тръгва на Windows XP или не. Ако не тръгва - тъй и тъй е бакшиш - разкарвай я ако щеш и в кофата за боклук и не се занимавай. То и драйвери като няма... Има такива за по 20тина лева в Технополис и Техномаркет а в специализираните магазини като ресет и разните фирми сигурно и по-хубави ще намериш за същите пари така че ако ти ТРЯБВА камера - купи си свястна а с тази фирма по-добре не се занимавай повече - такива мизерни номера на мен поне хич не са ми по вкуса.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...