JoroBoy Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Purvonachalna cena 110lv!Monitora e perfekten!Kupen e 2-ra ruka no e izbiran s vruzki i izobshto ne e puskan za prodajba v magazin!Prodavam go zashtoto iskam da si vzema LCD!Durji 100Hz na 800/600 i 85Hz na 1024/768!Na vunshen vid e kato chisto nov!Proizveden e v kraia na 98 god. ,no mi kazaha,che tam otkudeto e vzet e smenen zashtoto sa obnovili vsichki monitori na firmata s LCD-ta i po princip ne e polzvan mnogo,zatova ne se zablujdavaite po godinite na monitora!Vseki koito iska moje da go vidi daje i da ne go kupuva!...........i taka nai dobrata oferta pecheli edin prekrasen monitor!Chakam vashite predlojenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted February 6, 2004 Author Share Posted February 6, 2004 Purvonachalna cena 110lv!Monitora e perfekten!Kupen e 2-ra ruka no e izbiran s vruzki i izobshto ne e puskan za prodajba v magazin!Prodavam go zashtoto iskam da si vzema LCD!Durji 100Hz na 800/600 i 85Hz na 1024/768!Na vunshen vid e kato chisto nov!Proizveden e v kraia na 98 god. ,no mi kazaha,che tam otkudeto e vzet e smenen zashtoto sa obnovili vsichki monitori na firmata s LCD-ta i po princip ne e polzvan mnogo,zatova ne se zablujdavaite po godinite na monitora!Vseki koito iska moje da go vidi daje i da ne go kupuva!...........i taka nai dobrata oferta pecheli edin prekrasen monitor!Chakam vashite predlojenia! Edna poznata iska da vzeme moia,no purvo iska da prodade neinia toi e SAMSUNG 15' SyncMaster S550 kupen e chisto nov predi 2.5 godini s dokumenti ot "OMAX TRADE".....moje da davate oferti i za nego,ako niakoi se intertesuva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted February 6, 2004 Share Posted February 6, 2004 Бе то стана като в дързост и красота Пък аз искам да си разкарам моя и ще взема на твоята позната монитора Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted February 6, 2004 Author Share Posted February 6, 2004 Бе то стана като в дързост и красота Пък аз искам да си разкарам моя и ще взема на твоята позната монитора Ami davai togava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.