bigico Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Та понеже няма такава тема да пипитам мога ли да ползвам рам от 2 различни марки напримет тлинмос и кингмакс като едно общо 1гб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 може... шансът да не работят заедно е минимален, но все пак пробвай преди да купиш, да не нацелиш някоя по-капризна все пак за каква рам говорим... DDR1, DDR2... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted December 26, 2007 Author Share Posted December 26, 2007 ddr 1 не знам ддр2 ще тръгне ли на моето дъно (biostar M7ncd pro) EDIT : ако взема RAM 512MB SODIMM DDR400 LT ще тръгне ли ? та да мога да ползвам сичко като 1гб рам Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 ddr 1 не знам ддр2 ще тръгне ли на моето дъно (biostar M7ncd pro)EDIT : ако взема RAM 512MB SODIMM DDR400 LT ще тръгне ли ? та да мога да ползвам сичко като 1гб рам SODIMM доколкото знам е памет за лаптопи и няма съвсем никва работа да ти свърши.Ако бъркам да ме коригира някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 SODIMM доколкото знам е памет за лаптопи и няма съвсем никва работа да ти свърши.Ако бъркам да ме коригира някой. To и аз съм с такова впечатление и като гледам какво извади google като картинки за SODIMM май май такава памет може да се навре в слота на нормален компютър работещ с ДДР единствено с помощта на голям чук http://images.google.com/images?sourceid=n...sa=N&tab=wi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 аха мерси аз си зех неска 1гб PQi работи си перфектно ама видео картата нещо не тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 как така не тръгва? в смисъл слагаш я, пускаш машината и почва да бибитка нещо или тръгва ама после нищо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 абе пускам компютъра зарежда се линдолс и ми показва сички работи обаче като стигне до там акдето трява да изпише лелкоме е черен екрана и скаиш си изпищява и линдолса и тои ама няма картинки сичко е черно черен екран стои просто махнах е сложих е пак така не сам преинсталирал лин щото доколкото знам не трява да се преинсталира май Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.