^^NIKITA^ Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 A we jeni loshoto e 4e i nie 6e umrem zaradi tqh Е браво ти пък нищо не каза сега.То дали вие от нас или ние от вас не се знае. Нищо лично просто бизнес Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 Е браво ти пък нищо не каза сега.То дали вие от нас или ние от вас не се знае. Нищо лично просто бизнес nikita ti nqkav 6ofior li si Link to comment Share on other sites More sharing options...
^^NIKITA^ Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 nikita ti nqkav 6ofior li si Да и то професионален. Не, но вече съм на друго мнение.Никакви жени зад волана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 aaa taka i ti doide na moito Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 awe nqkoi kaza 4e nqmalo da dade na bude6tata si jena da mu kara kolata.... samo taka pi4!!! i az sum na tva mnenie nikoga ne bih dal na jena da mi kara lubimoto trabant4e .. ili golf4e za kvoto ima pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 Не, но вече съм на друго мнение.Никакви жени зад волана. как си промени така радикално мнението? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 She kaja samo che kato si vikna taksi i doide jena otkazvam da se kacha v kolata i se obajdam na drugo ako otkajat smqnata.Znam che e gadno i che tova chista DESKREMINACIQ no kakvo da se pravi !!! PRINCIPI !!!Imam poznat koito e prejivql sluchka (nepriqtna) s takova jensko taksi i az prosto spazvam praviloto....ne zakona ili osthe po tochno TEOREMATA koqto e citirana na nqkolko mesta veche !!! Peace man !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 ssh neznam no moita maika kara kato poludqla nqma cherveno jalto bolie ......... i sam sigoren che kara mnogo po dobre ot povecheto maje ne pada pod 80 v grada i nqkoi pat gaz do dupka imam chustvo che shte izdaxne kolata i tq e edna brakma no darji oshte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 ssh neznam no moita maika kara kato poludqla nqma cherveno jalto bolie .........i sam sigoren che kara mnogo po dobre ot povecheto maje ne pada pod 80 v grada i nqkoi pat gaz do dupka imam chustvo che shte izdaxne kolata i tq e edna brakma no darji oshte мани, мани...Ти на тва ли му казваш по-добро каране или аз нещо не разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 neznam no za jena moga dati kaja che kara mnogo ludo inache i as sam na mnenieto che jenite zad volana sa gola voda Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliq_88 Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 abe te jenite ne sa gola voda ma kato se stresnat i otide......... ina4 te si karat dobre....... samo4e o6te ne sam dobre ot tova kak maikami kara ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Жена зад волана????Малко ме е страх да вървя по улиците като го кажат това .Обаче знам една жена която кара по-лудо и от рали-пилот...(на един приятел майка му)Тая жена така кара че ме е страх да се возя при нея...и е таксиметров шофьор ...днеска за първи път майка ми ме возеше,понеже скоро взе книжка(не можах да си оправя косата после) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Айде като отворихме темата за майките да спомена моята как обърка задна със първа скорост и паркира в двигателя на една шкода... Или за една нейна приятелка... веднъж се вози при нея и после около половин час ми трябваше да се нормализира пулса ми (бях на 9-10 години). Или пък да споменем как обърках газта и спирачката и паркирах вектрата на шефа ми на един пръст (буквално) от предната кола... Offtopic: Е браво ти пък нищо не каза сега.То дали вие от нас или ние от вас не се знае. Нищо лично просто бизнес Доказано е, че жените средно живеят с поне 10 години повече от мъжете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Само да добавя за жените шофьорки....преди 2 месеца си бях спрял колата отгоре на бордюра пред нас, ама буквално горе на бордюра подаваха някаква си броня леко навън. Едн жена незнам как улицата и се видяла тясна (двупосочно плътно), но ми свали бронята от тогажа на жени не се качвам и да си кажа чесно няма да се кача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Незнам за жените зад волана,ама снимките са много добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 4, 2005 Author Share Posted January 4, 2005 снимките са резак, няма спор култови постижения са. хаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ако случайно в този форум има жена, която си мисли, че може да кара добре , с удоволствие може да дойде и да ми покаже! Ще я убедя в противното! Нямат поглед над пътната обстановка, не следят грам останалите участници в движението, мислят си, че габаритите на колата се изчерпват с арматурното табло, не могат да паркират и да правят маневри, не са съобразителни, не реагират бързо в критични ситуации, не знаят добре правилата за движение, мит е и че повече ги спазвали, светлини и мигачи рядко ползват, огледалата ползват за гримиране, създават задръствания и предпоставки за ПТП, не могат да потеглят, не могат да спират, карат на непрекъснато тропащ аванс (което даже не знаят какво е), не знаят улиците и маршрутите, не се пазят от дупки и бордюри, технически са абсолютно неграмотни (дори да им извади очите червена лампа, че няма масло - ще си карат!)... И още, и още - да не изброявам! ПРОСТО АКО има такава дама, която си е въобразила, че може да кара - да ми се обади да и го избия от главата и да и насадя комплекси за цял живот! P.S. Не, че половината от мъжете по пътищата не са същите льольовци, но ПОЛОВИНАТА! А при жените 99,9% (0,1% се губи заради статистическа грешка!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=686907 я вижте тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Аз имам едно правило като карам: От жена и такси - СПАЗВАЙ ДИСТАНЦИЯ!!! да не говоря за комбинацията - жена караща такси Важно да кажа, че снимките от топика не ми ги отваря. Ако може да се направи нещо по върпоса ...или нещо при мен е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Аз имам едно правило като карам: От жена и такси - СПАЗВАЙ ДИСТАНЦИЯ!!! да не говоря за комбинацията - жена караща такси Важно да кажа, че снимките от топика не ми ги отваря. Ако може да се направи нещо по върпоса ...или нещо при мен е проблема <{POST_SNAPBACK}> Просто май са ги махнали от FTPто, но не знам дали ги има в нет-а някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 От жена и такси - СПАЗВАЙ ДИСТАНЦИЯ!!! да не говоря за комбинацията - жена караща такси <{POST_SNAPBACK}> А жена, караща автобус или тролей Че ги има из града... Иначе мнението ми по-горе остава - ако има някоя "пилотка", да се обади! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qnislav Prangov Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Hora 6te me izvinite,4e ne pi6a po temata i vuprosa mi moje da e malko tup amam kak moga i az da pi6a takiva temi da mi otgovarqt hora.Poneje sum novobranec,a sum registriran v FORUMA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 да не говоря за комбинацията - жена караща такси ...те щом са я пуснали да работи като таксиметров шофьор значи може да кара.Пък и те не взимат някакви които току що са взели книжка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 има еднонеписано правило, че жените са лоши шофьори. аз го подкрепям с две ръце! натъсвал съм се обаче на прекрасни изключения! според мен не е въпросът от какъв пол е шофьора, а колко му са бързи рефлексите и каква му е преценката за разстояние. тези качества се развиват по-добре предимно при мъжете, тъй като жените се занимават предимно със застояли професии - в затворени пространства, кабнети и т.н. също така нямам спомен като малки много момичета да играят навън с момчетата на футбол и др. динамични спортове. така лека по лека много от тях губят точна представа за скорост, разстояние и другите основни величини при шофьорлъка! p.s. да си добър шофьор не е достатъчно да спазваш правилата за движение Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Ami i az podkrepqm mnenieto 4e jenite s lo6i 6ofiori no onzi den gledah edno mnogo interesno predavane po TV-to!!!!Ot nqkolko testa se okaza 4e jenite sa mnogo po malko sklonni kym risk ot majete i 4e e po malko veroqtno da napravqt nqkakva tejka katastrofa!!!Sy6to taka na toq test kolkoto i da be6e u4udva6to jenite se predstaviha po dobre ot majete na testa s parkiraneto!! Oba4e otnosno orientaciqta jenite prosto nqmat 6ans Majete mnogo po dobre se opravqt s orientaciqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.