flufil Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 daite predlojenia za dobar tv i fm-tuner Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Video Shuttle II.z sum s takava i sum mnogo dovolen.Kartinata e idealna.Radioto mnogo ne go polzvam.Gadnoto e 4e za tva radio ima nqkva dulga antena,.Mnogo gadna antena.No ti preporu4vam toq TV tuner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 AverMedia е по-добре, един приятел смени Cronos-а с Aver и е много щастлив. Аз имам Pinnacle, но не ти го препоръчвам, много е скъп и това не е единствения му недостатък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Jetway са хубави Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 това Jetway пък кво е ?!? Сигурно по-голямо дърво от Cronos-ите и Pixel View-тата Leadtec също са добри тунери, вносител са им http://www.persy.com/ тука има ревюта http://tuner.ixbt.com/view/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Аз имам Pixelview и не му виждам кусурите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 da vi kaja li edin mnogo dobur tuner , namira se na karta radeon i se kazva AIW all in wonder, versiqta na 9600 e evtina mai Link to comment Share on other sites More sharing options...
flufil Posted February 5, 2004 Author Share Posted February 5, 2004 VooDooMaN,kakav e modela na tvoq Pixelview,ima li timer za zapisvane?koi modeli imat takav,da moga da is zapisvam kogato ne sam si v ka6ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 ave to tova ne e ot tunera a ot software-a prosto toi si idva sus Win DVR koito gi pravi tezi neshta, vseki tuner moje da gi pravi ako ima software Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 VooDooMaN,kakav e modela na tvoq Pixelview,ima li timer za zapisvane?koi modeli imat takav,da moga da is zapisvam kogato ne sam si v ka6ti? това е функция на софтуера, не на тунера VooDooMaN, след като е доволен от неговия, най-вероятно не ползва оригиналния софтуер, който е много зле, например не може да си пренареждаш каналите Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Да, много е зле PixelView Station. Някой път като гледам без да записвам направо ми лази по нервите, а иначе си записвам с Virtual Dub която си е доста доволна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 6, 2004 Share Posted February 6, 2004 hora nqkoi da e imal ne6to na Pinnacle i ako mi kaje 4e ne e hubav zna4e lyje tova za men sa nai dobrite daje i evtinkite sy6to sa s otli4no ka4estvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 6, 2004 Share Posted February 6, 2004 hora nqkoi da e imal ne6to na Pinnacle i ako mi kaje 4e ne e hubav zna4e lyje tova za men sa nai dobrite daje i evtinkite sy6to sa s otli4no ka4estvo Аз имам, казал съм вече. Модела е PCTV Pro, този със FM и Stereo. Недостатъци не липсват. Не се поддържа от повечето third-party software, само с оригиналния и с DScaler бачка. Драйверите на са обновявани от векове. Като ги инсталираш на Win2003 и казват че не намират Pinnacle тунер, почти на магия тръгнаха. Сега ме е страх да преинсталирам, че незнам после колко дни ще ми трябват да го подкарам пак. Освен това, конкретно моя има един дразнещ шум в звука. Естествено това не може да се нарече проблем на Pinnacle тунерите като цяло, но от друга страна пък не може да намали раздразнението и разочарованието ми - все пак къде останаха прословутата немска качествена изработка и тем подобни bullshits (на платката пише че е assembled in Germany). Link to comment Share on other sites More sharing options...
flufil Posted February 6, 2004 Author Share Posted February 6, 2004 nqkoi ima li mnenie za TVтунер PixelView PlayTV ULTRA?DScaler moje li da mu se instalira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 6, 2004 Share Posted February 6, 2004 nqkoi ima li mnenie za TVтунер PixelView PlayTV ULTRA?DScaler moje li da mu se instalira? Най-добре ако може да ти го пуснат пред теб да ти демонстрират качеството и ако те удовлетворява го вземи. Защото скоро купувах PC на едни роднини и им взех Pixelview с remote, FM, stereo - не съм сигурен за модела - на някои честоти вади едни гадни черти и пука яко и не може да се гледа въобще. Но има и добри бройки. Ако не е нещо проверено като Pinnacle най-добре try before buy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 6, 2004 Share Posted February 6, 2004 Най-добре ако може да ти го пуснат пред теб да ти демонстрират качеството и ако те удовлетворява го вземи. Защото скоро купувах PC на едни роднини и им взех Pixelview с remote, FM, stereo - не съм сигурен за модела - на някои честоти вади едни гадни черти и пука яко и не може да се гледа въобще. Но има и добри бройки. Ако не е нещо проверено като Pinnacle най-добре try before buy. slu4aino rodninite ti da sa super mnogo qko nedovolnio ot nego i dali se prodava:))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 6, 2004 Share Posted February 6, 2004 напоследък за тунерите на Манли се чуват добри думи http://www.hardwarebg.com/forum/showthread...&threadid=21145 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 slu4aino rodninite ti da sa super mnogo qko nedovolnio ot nego i dali se prodava:))))))) Те са халхабери и им харесва. Не смея да им кажа, че може и по-добре, щото аз го избирах . Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 nqkoi ima li mnenie za TVтунер PixelView PlayTV ULTRA?DScaler moje li da mu se instalira? moje da no nqkoi da mi kaze kak se puska zvuka na dscaler stoto pri meneste da vurvi s zvuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Az lichno bih ti preporychal tova, imago i sys i bez Radio. Az go imam(bez radio) i sam mnoo dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 moje da no nqkoi da mi kaze kak se puska zvuka na dscaler stoto pri meneste da vurvi s zvuk И при мен имаше подобен проблем. Не си си настроил картата правилно. Тъй като моят модел PixelView 848 го нямаше първо пробвах с PixelView Playtv 878 и не стана, след това обаче с PixelView Playtv Pro тръгна. През DShow на capture-а вървеше и в двата случая, но не е много удачно. Deinterlacing-ът на Dscaler е страшен. Побърникай настройките и ще се зарадваш доста . Аз си играх час и нещо и разбрах основните хави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.