Jump to content
BulForum.com

Предложение относно затворените теми

poznai

Recommended Posts

Tova ne re6ava problema... Predlagate ne6to, koeto protivore4i s pyrvona4alnata vi ideq - forum Bullshitz ili kakto tam go nare4ete... Mi nali kato mestim tam temite, nqma da gi zatvarqme i vseki 6te mozhe da spami i da pi6e o6te i o6te gluposti. Znam, 4e na vas tova vi e me4tata - spam bez nakazaniq, no tova si e 4isto i prosto poo6trqvane na prostotiqta na nqkoi useri. Tova nqma da e re6enieto na problema, ako mozhe da se nare4e problem izob6to. Plus tova ima i o6te 1 ne6to - close-natite temi ne biva da se podnovqvat s novi topici na sy6tata tema. Ako nqma close-nat topic, kak 6te razbere6 dali e diskutirana dadena tema ili ne.

I vse pak ostava vuprosyt za6to se zanimavate s ne6ta, koito dale4 ne zavisqt ot vas.

chicatillo, тук не си права. Те може да не зависят от нас, но вие трябва да се съобразявате в известна степен с нас. Форума все пак е създаден за нас нали? А така както върви, с всички тия оплаквания, скоро може и да падне драстично броя на юзъриВе в тоя форум и тогава?

chicatillo, тук не си права. Те може да не зависят от нас, но вие трябва да се съобразявате в известна степен с нас. Форума все пак е създаден за нас нали? А така както върви, с всички тия оплаквания, скоро може и да падне драстично броя на юзърите в тоя форум и тогава?

Мда. Броя на юзърите на форума може доста да падне, но това няма да се отрази отрицателно на качеството му. Напротив. Справка - законите на диалектиката, и по-конкретно - Закона за прерастване на количествените изменения в качествени. ;)

да, прав си, но специално в този форум имам чувството, че ще стане точно обратното - доста хора ще избягат (може и по други причини), и в него ще останат само чатърчета/ламерчета и тогава концентрацията на клознати топици ще се увеличава, до момента в който на модераторите им писне да се занимават.

Е, надявам се, че няма да стане така все пак ;)

Къде на майтап, къде на сериозно... Факт е, че когато се включих в този форум, юзърите бяха далече далече по-малко... И заключените теми също. И тона беше по-здържан. Всъщност ние колкото и да умуваме - все тая. Форума си е като жив организъм и си се регулира сам. Като стане много сухарски - тръгва в обратната посока и се "разведрява" и "оцветява". Като изпростее прекалено - пак намира сили да се самобалансира и да тръгне по обратния клон на параболата и да се "самоизчисти"... И всичко това - къде без, къде даже въпреки напъните и желанията на юзъри или модератори. Щото си е микрообщество и като такова си има свои собствени вътрешни закони и механизми за реакция. Ще го забележиш, ако не ти е направило впечатление до сега - периодично има наводнения от заключени теми, но има и дълги периоди без да се налагат такива мерки.

Ama vie seriozno li govorite, 4e nqkoi 6te "napusne" foruma zaradi zatvorenite temi? Tova me zastrelq!

Броя на юзърите на форума може доста да падне, но това няма да се отрази отрицателно на качеството му.

Absolyutno sym syglasna... Na koito ne mu ottyrva da si napravi forum i da si go upravlqva kakto si re6i. Tuk si ima pravila, te se spaznat i t.n. Vsqka sedmica ima po edna takava tema, ni6to ne se e promenilo i edva li 6te se promeni. Imate pravoto da si izrazqvate mnenieto, kakto i moderatorite i adminite imat pravoto da ustanovqt red vyv foruma s pravila, koito te izmislqt.

В крайна сметка форума е за потребителите, и всичко трябва да се прави за да им е добре на тях.

shte si pozvolq da go povtorq tova... che taka i ne razbrah, tova li e celta na foruma ili ne? :)

А замисляли ли сте се колко труд като време, нерви и изкривени пръсти от писане хвърлят модераторите и админите за да научат посетителите на форума как да се държат във виртуалното общество? Затворените теми са част от този процес, но и аз мисля, че трябва просто да се трият, ако не са си на мястото или нарушават правилата. Нека ние да им освободим повече време да търсят филми, музика, програми, кракове и т.н.

В руските форуми, които съм разглеждал почти не можеш да видиш катинарче, защото всичко неуместно се трие веднага (рекорда ми е, че ме изтриха за около 50 секунди(!) след сбъркано място на отговора, естествено без коментар към мен и без warn). В други форуми има теми от рода "Разни", "Неуместни" и т.н. Там се пише и псува на воля, но определено не ми харесват такива чатоподобни зони, но май трябва да има някакво място за изпускане на парата на user-ите на форума.

shte si pozvolq da go povtorq tova... che taka i ne razbrah, tova li e celta na foruma ili ne? :)

weasel, специално за твоя случай (патология) има измислен израз - Пикае на шумка, та да му тропа! Ама как само ти пасва - все едно верно за теб е казано. Какво сега, само вятър ли ще правим? Айде като си толкова загрижен и ларж дай определение като какъв трябва да е форум, удобен за юзърите. Какво точно имаш предвид с уж членоразделните, хармонични звуци, които се стараеш да издаваш от време на време? Кажи си къде те стяга душичката, пък да видим дали твоята представа за нещата се покрива с тая на другите. Аз мисля, че не. Като ти гледам умопомрачителните изказвания, едва ли ще се намерят и 5 човека да харесат това което ще им предложиш. Което и обяснява защо всъщност не го предлагаш, а само клечиш от страни и подхвърляш нелепи и неадекватни забележки. Кажи ти ако беше админ и модератор, как щяха да изглеждат нещата? Може би - никакви раздели, просто един голям мишмаш и всеки да пляска мозъчните си напъни където си иска. Какви са тия папки сега, а? Мр3, филми, програми, че и други простотии - няма нужда бе - давайте всичко на едно, па каквото стане. Къф кеф! Кфа душевна чекийка... Радост за интелегЕнтния онанист.

Както виждаш, има ефект или няма, но дискусиите са приемливи тук. Дискусии, не чесане на езици. Когато някой каже нещо смислено и ясно формулирано става добре. Изясняват се позиции. Изказват се мнения.

Ако ти страдаш от някаква неутолима жажда да заливаш света с мозъчни изпражнения - ами толкова други подходящи места има - кеф ти дир.бг, кеф ти кефчета разни - там ще намериш и подходяща аудитория, дето да ти пляска и да ти се радва. Тука само ставаш жалък. И писваш на хората.

Айде сега дай поредния залп мозъчни пръдни, та да стане ясно и на тези, които не са разбрали, какво точно имам предвид. Давай, не се притеснявай, публиката е затаила дъх, в смисъл поела е дълбоко въздух и се старае да не диша, докато не се разсее газа, дето ще избълваш.

кеф ти дир.бг

mnogo na mqsto kazano.. pochti godina bqh moderator po nevolq na clubs.dir i bazar.dir... ama tova e edna druga tema ;)

inache, overman, zabelqzal sym che vinagi uspqvash da me otvratish sys nachina si na zaqjdane... inache imash vsichki priznaci na srednostatisticheskiq ***_warez_ru_forum_user

И пак не чухме нищо по същество... Вятър... Бил съм такъв, бил съм онакъв... Както са казали гърците - Тук е warez.ru, тук скачай!

А за персоналната оценка която ми постави - благодаря, но не се трогвам. Да си забелязал да се заяждам с друг? Ми така е, бате - каквото повикало, такова се обадило... Не ми е трудно да слизам до твоето ниво и да се връщам обратно - но май на тебе ти е трудно, като те подкарат с твоите камъни по твоята глава. Нещо да добавиш?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...