poznai Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Много дразнещо е да влезнеш във форум със затворени теми отгоре до долу Ако темата си струва да се прочете, но просто да се забрани постването поради някаква причина, ок, нека си стои. Но всички тези затворени теми, които са затворени поради неправилни рекуести, предлагам да се трият направо. Така или иначе със затварянето нищо не променяте, човека се е изсрал и никой не го е избърсал, а само покрил с вестник. Все пак е форум, нека като се влезне, да има човек по-голям избор от отворени теми по които би могъл да си каже мнението. Трийте ги тия лайна. Ако трябва нека да се преструктyрира форума. Така както е сега, нещо не е наред от към администриране на юзерите кой къде има право да поства. Мисля да помисля за една по-добра структура, пък ако се хареса, ок. Ако не, здраве да е. edit: един прост пример. Примерно във форума Games, да се сложи подфорум за request и ако някой сгафи и пише извън него, правата му се ограничават само до форума с request Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Напълно съм съгласен с теб ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 6tom 6te kazvame koi e saglasen i koi ne e - togava az sam "za" Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Няма да е зле да се направи една такава промяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Ne sum napulno uglasen s teb.Nqkoi put predi da zatvorqt temata userite uspqvat da postnat informaciq koqto se pak moge da e vagna.Ti kazva6 4e bilo forum i da gi triqt tiq laina za da mogat userite da postvat Tuka ne e vuprosa samo za postvane.Ako ima6 problem pita6 i horata ti go izqsnavat puk kato q zatvorqt temata ako e zburkana kvo 6a vidi6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 виж ся ! като влезнаш примерно в мовиес и там има разни теми 'Хора,спешно търся един филм! ' 'ne sam nameril ' и други подобни... или в Геймс 'tursiq igra' 'Help sme6no(tarsq edna igra)' и т.н..... сега тея теми за кво да стоят ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Ne ne trqbva da se zatwarqt topicite. super nasrano. ako se zatwarq da ne moje i da se 4ete. to taka e gadno da pro4ete6 i da ne moje6 da si kaje6 mnenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Неправилно сложени рикуест-и трябва да се трият. Иначе ефекта е обратен - поощрява се постването извън темата за целта. Защото на Генчо или Пенчо му е през крачола, че сте му затворили темата - нали така или иначе се вижда - т.е. целта е постигната. Ако се трият - тия хора така или иначе ще трябва да се научат къде да се постват заявки, защото постването извън определеното място ще стане безмислено. Така мисля. Но само за теми-заявки. За останалите - нека да си стоят. Така изложбата за поствалия е по голяма. Всеки да си гради мнението за човека. Триенето само ще му направи услуга в случая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 s dve race sam ZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 незнам дали е възможно, да се направи форум "deleted", заключените теми да се местят там и да е настроен така, че автоматично да се изтриват след определен период от време, но преди да е изтекло времето, да могат да се четат все още естествено само теми които заслужават подобна участ, да се местят там, по преценка на модератора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 и аз съм за триене на лайнените топици Като влезна в един форум, където 1/3 от топиците са червени (по-скоро кафеви) и веднага излизам, повечето са с по 0/1 риплейа в тях, като последния е нещо от рода: 'Абе тъпанар, гледай къде постваш' и Клозед! Хич няма и какво да си правя мнение за човек по това че е постнал не където трябва и да стои само за да го излагаме, аз искам като влезна, да стане в един чист форум с малко баластра (каквито са клознатите топици). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 незнам дали е възможно, да се направи форум "deleted", заключените теми да се местят там и да е настроен така, че автоматично да се изтриват след определен период от време, но преди да е изтекло времето, да могат да се четат все ощеестествено само теми които заслужават подобна участ, да се местят там, по преценка на модератора... на мен това ми се вижда доста трудно за изпълнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 и аз съм за триене на лайнените топици Като влезна в един форум, където 1/3 от топиците са червени (по-скоро кафеви) и веднага излизам, повечето са с по 0/1 риплейа в тях, като последния е нещо от рода: 'Абе тъпанар, гледай къде постваш' и Клозед! Хич няма и какво да си правя мнение за човек по това че е постнал не където трябва и да стои само за да го излагаме, аз искам като влезна, да стане в един чист форум с малко баластра (каквито са клознатите топици). опссс.... неправилно си разбрал какво имам предвид. Внимателно четене == пестене на много нерви. А за цвета - дали не е от мониторчето?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 опссс.... неправилно си разбрал какво имам предвид. Внимателно четене == пестене на много нерви. А за цвета - дали не е от мониторчето?! хехе, ами да и аз съм за внимателното четене, от страна на юзърите към правилата на форума! Така ще има по-малко клознати теми. Не съм видял друг форум с толкова много клознати теми, честно. И както казаха и другите - половината и повече без смисъл за никого. @Slain, възможно е, дори както админите и модераторите неведнъж са споменавали, изтритите теми/постове се пазят на скрито място известно време. Може просто да се направи още един подфорум някъде за целта (не да е скрит, а да е видим и само за четене). @ov3rm4n, май аз неправилно се изказах накрая, иначе разбрах какво имаш предвид, а за мониторчето, ми то е ново бре, може би не ми причернява понякога, а ми покафевява пред очите, понеже доста пъти се произнесе думата ла..а! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 @Slain, възможно е, дори както админите и модераторите неведнъж са споменавали, изтритите теми/постове се пазят на скрито място известно време. Може просто да се направи още един подфорум някъде за целта (не да е скрит, а да е видим и само за четене). да бе знам че има такъв форум мисля че се казва 'Deleted' обаче е скрит имах предвид че ще е трудно да се направи да се трият след определено време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Добра идея. Ама някой забелязал ли е, че на някой като му заключат топика, той пише нов топик, в който се извинява за случилото се. В последствие и тази тема се заключва. Значи най-заключваните топици са в Movies i MP3z. Aбе може да се направи нещо по вапроса и тази идея си струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Добра идея.Ама някой забелязал ли е, че на някой като му заключат топика, той пише нов топик, в който се извинява за случилото се. В последствие и тази тема се заключва. Значи най-заключваните топици са в Movies i MP3z. Aбе може да се направи нещо по вапроса и тази идея си струва. И най-често са рикуести не на място. И ще продължава да ги има - защото не се трият, а само се заключват. Ако се трият - ще стане очевидно и за кьоравия, че от пускане на заявка извън определените места файда няма. Иначе - както казах вече - боли ме пистолета, че сте ми заключили рикуеста- нали си е там и хората го четат? Все някой ще го изпълни. И следващия път пак така ще направя - пък вие си заключвайте, не ми пречи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 be to i sq si triqt replayove da po4nat da triqt i recuestovete det sa nepravelno postvani,kato razbirase predizvestqvat toq det e postnal da ne se 4udi ko staa kat men Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 5, 2004 Author Share Posted February 5, 2004 be to i sq si triqt replayove da po4nat da triqt i recuestovete det sa nepravelno postvani,kato razbirase predizvestqvat toq det e postnal da ne se 4udi ko staa kat men Проблема е, че като се регистрира нов член, вместо да слага отметка на Forum Rules той слага отметка на: Terms of Service Please read fully and check the 'I agree' box ONLY if you agree to the terms: Please remember that we are not responsible for any messages posted. We do not vouch for or warrant the accuracy, completeness or usefulness of any message, and are not responsible for the contents of any message. The messages express the views of the author of the message, not necessarily the views of this BB. Any user who feels that a posted message is objectionable is encouraged to contact us immediately by email. We have the ability to remove objectionable messages and we will make every effort to do so, within a reasonable time frame, if we determine that removal is necessary. You agree, through your use of this service, that you will not use this BB to post any material which is knowingly false and/or defamatory, inaccurate, abusive, vulgar, hateful, harassing, obscene, profane, sexually oriented, threatening, invasive of a person's privacy, or otherwise violative of any law. You agree not to post any copyrighted material unless the copyright is owned by you or by this BB. Което нищо не му говори. Просто сложете правилата на мястото на това нещо, за да може да имате очи да търкате наред всичко което не се спазва, с което се е съгласил секи новорегистрирал се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 да бе знам че има такъв форум мисля че се казва 'Deleted' обаче е скрит имах предвид че ще е трудно да се направи да се трият след определено време... Po4ti pozna . Triqt se samo ne6tata, koito sa kraino typi i izli6ni. Predstavete si slednoto: lamera X idva, postva si temi4ka i sled 1-2 dena se vry6ta i gleda, 4e q nqma! Estestveno, nqkoi moderator se e pogrizhil topic-a da se del-ne, no otkyde X da znae za tova. Taka 4e toi pak puska nova tema, tozi pyt e razgneven, 4e nqkoi mu e pipnal bezcenniq topic, psuva moderatorite i t.n. I kakvo? Pak 6te si go izkarat na nevinnite hora ot team-a, koito samo se opitvat da ugodqt na vsi4ki . Sistemata v momenta e dobra za vsi4ki, kato vi nervqt katinar4etata, ne im obry6taite vnimanie - i bez tova nqmate prava da pi6ete v temata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Сповечето от казаните неща съм сагласен. Може да не правя много постове но обичам да съм в час - следя къде какво се пише. Но вече в Moviez, GameZ, MP3z влизам само с определена цел. Не ми е приятно да виждам теми линк за sub na ..... едикои си филм От FAQ ВЪПРОСИ КОИТО НЕ БИВА ДА СЕ ЗАДАВАТ В.: Къде да намеря програмата Х? О.: Там, където и аз - точно зад бутона SEARCH При Х = няква абсолутна глупост del на момента. Тва е моето мнение P.S. И аз съм питал откъде да изтегля дадено нещо но преди това поне съм го потърсил сам.(Случвало ми се е да търся нещо по цял ден без резултат - ичак тогава моля за помощ) P.P.S. Чувал съм обяснения от рода на нямам време - и аз нямам. (Що ли изобщо се занимавам вместо да седна да почета за изпита на който трябва да се явя утре) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Predstavete si slednoto: lamera X idva, postva si temi4ka i sled 1-2 dena se vry6ta i gleda, 4e q nqma! Estestveno, nqkoi moderator se e pogrizhil topic-a da se del-ne, no otkyde X da znae za tova. Taka 4e toi pak puska nova tema, tozi pyt e razgneven, 4e nqkoi mu e pipnal bezcenniq topic, psuva moderatorite i t.n. ми сега е същото, само дето разгневения симпатяга (сърце не ми дава да го нарека lamer) пуска тема "защо ми заключвате топика", или ако е по-тежък случай - "какво е това катинарче там?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 5, 2004 Author Share Posted February 5, 2004 Predstavete si slednoto: lamera X idva, postva si temi4ka i sled 1-2 dena se vry6ta i gleda, 4e q nqma! Estestveno, nqkoi moderator se e pogrizhil topic-a da se del-ne, no otkyde X da znae za tova. Taka 4e toi pak puska nova tema, tozi pyt e razgneven, 4e nqkoi mu e pipnal bezcenniq topic, psuva moderatorite i t.n. I kakvo? Pak 6te si go izkarat na nevinnite hora ot team-a, koito samo se opitvat da ugodqt na vsi4ki .Sistemata v momenta e dobra za vsi4ki, kato vi nervqt katinar4etata, ne im obry6taite vnimanie - i bez tova nqmate prava da pi6ete v temata... не искам да се заяждам, но ти не знаеш как да си свършиш работата като модератор в дадената ситуация юзера ако не се сети да се поогледа за причината темата да му е няма, значи е достатъчно тъп, за да му се ограничи достъпа само до темите/форума/ с reqiest, и така като реши да поства, то ще е точно там, където трябва, защото другаде няма да може. А вие, вместо да се погрижите като модератори този юзер повече да не прави глупости, оставяте го ей така, с едно close и това е.. В крайна сметка форума е за потребителите, и всичко трябва да се прави за да им е добре на тях. Пак казвам, въобще не се заяждам и нищо лично.. Ако не бях пуснал темата, можеше и въобще да не се обадя Усещам как и тази тема отива към close.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 В крайна сметка форума е за потребителите, и всичко трябва да се прави за да им е добре на тях. neshto kato go cheta tova, ne mi se vryzva s nachina po koito vyrvi *tozi* forum po princip, "katinarchetata" ne trqbva da gi ima... tova che se izpolzvat prekomerno mnogo tuk, ne e vina tolkova na userite, kolkoto na moderatorite.. ako imashe po edin katinar na 30 topica, idi-doidi.. ama tova v momenta na nishto ne prilicha.. ...mislih da dam ideqta "ami naprevete edin forum, kydeto da se mestqt vsichki neshta, koito bihte close-nali, za da ne draznqt drugite.." i izvednyj mi svetna, che takova mqsto veche ima, makar che i tam ima closed topic i to ne malko ako pomnite predi vreme, foruma bullshit, beshe izmislen tochno za celta, tam da se postvat i mestqt glupavi i nesvyrzani s konteksta na drugite forumi, neshta.. ...sega nito bullshit sluji za tazi cel, nito katinarite opravqt neshtata chikatilo, osven na teb, ne vijdam na koi drug mu haresvat "katinarchetata" Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Verno taka shte e po-dobre , vse pove4e i pove4e temi se zatvariat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.