CyberHill Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Проблема е в масата , не отива маса до мотора под жабката. Някой знае ли от къде тръгва за да мога да го проследя този кабел? Хелпвайте че все пак е зима Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Проблема е в масата , не отива маса до мотора под жабката. Някой знае ли от къде тръгва за да мога да го проследя този кабел? Хелпвайте че все пак е зима Чакай малко имаш проблем с парното или масата? Така както си го написъл не става ясно за какво става дума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 25, 2007 Author Share Posted December 25, 2007 Ми 12V влиза в моторчето на парното под жабкато което е , то работи , но съответно като се включи буксата не тръгва. Като продължих да ровя установих че не идва МИНУС в вентилатора. Явно некъде е прекъснато или нещо е изгоряло, знам ли . Като хвана маса от другаде тръгва. Незнам къде отива този кабел за който говоря. Отива ли в реле , бушон и т.н. защото реално масата регулира явно оборотите на вентилатора. Не съм си имал работа с парно до сега и ми е малко мътно. Тука изрових една схема от Lancia Delta 1 , но незнам дали е подобна поне при Делта 2 Диаграма Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Значи проблема е решен. Беше една нагоряла писта на електронния блок който управлява перката. Това чуде се намира малко зад перката която пък е под жабката. Хубавото при мен беше че не се наложи да търся такъв по морги и т.н. От Централната конзола управлението на перката кабелите влизат в този електронен блок , който наподобява 3-те топлинни резистора при Типо , но тук е с платка тъй като перката има доста повече степени , от този блок излиза един кабел който влиза в перката. Грубо казано е това. Ако някой му трябва повече инфо да казва. Ако ми е извесно ще споделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.