Jorkis Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Хора някой ако е учил в ТУ или пък има представа за това, което ще питам моля да каже, че положението е много сериозно Аз съм четвърти курс компютърнои системи и сега имам изпитче по "Проектиране на компютри" и по-точно един процесор на моторола НС11 Та нашия човек е дал един референс който е 510 страници на АНГЛИЙСКИ , е обаче нямам нерви да превеждам всички тези страници Та така ако някой може да помогне с лекции или пищови е добре дошъл (на български) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Az ne moga da ti pomogna, ama ti moje da si mi ot polza Az sega sym vtori kurs i sym in deep sh*t...sy6tata specialnost sym. Pazi6 li si pi6tovi ili zapiski po PPE, TE 1, re6eni zada4i po VM4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted February 5, 2004 Author Share Posted February 5, 2004 PPE-to e super elementaren izpit a i tia e dobra dusha, no za lekcii milia 4e imah niakakvi no triabva da proveria, dokato za te1 pishtovite si sum gi dal na edin kolega deto oshte gi vla4i , no tam suvetut mi e siadate pet shest 4oveka delkate si vaprosite i pishete ina4e spasenie niama . Za vm4 ne moga da ti pomogna shtoto pri Peyo nali znaesh 4e vseki spored nomera si i samo vednuj sum gi reshaval zada4ite i izobshto ne gi pazia EDIT: Abe sega kato se zamislia tazi tema mai ne e za tuk ami za docs, taka 4e ako iskate ia premestete tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.