Jump to content
BulForum.com

Защо хората смятат, че американците са глупави

Sothbiss

Recommended Posts

2/3 в ляво, 1/3 в дясно, т.е.???????Ясно е, че не е изцяло в дясната част ама все тая...мислех си още като си пиша поста да те спомена и тебе, не персонално ама някой, който ще тръгне да ми обеснява, че не е точно в ляво.Ето едно потвърждение на гореизказаното...всички имат мнение по всякакви въпроси свързани или не с тях.Все тая весели празници, радвайте се на българките, пловдивчанките...те са толкова....прекрасни.

Мдам така си е ...... То се вижда кво пише аз няма да споря ....... Ама този твой пост като обида ли трябваше да го приема ?

Има жестока ирония във факта, че навярно най-малоумния и мързелив народ, толкова бърза да оплюе някой, който е потенциално по-тъп...

Киселее гроздето яко...

Но комент...

В българската версия на това предаване един мъж не знаеше как е заглавието на българския химн...същата работа, даже и по-зле. Това колко е тъп или не един човек зависи от него самия, но не знам защо такива , които знаят ,че са глупави се показват по националната телевизия :blink:

http://www.vbox7.com/play:cb26a8cf -Глупави Ли Са Американците?

Е...това е доста старо...гледал съм го отдавна и то пак тук, с линк от форума...

Вярно, много обикновени американци не знаят елементарни неща дори само от обща култура, но заради това не ги уволняват от работата им, а и си прекарват доста добре живота. Друг е въпросът, че при инервютата се избират само тези, дето дават най-тъпите отговори, а със сигурност е имало и хора, които са знаели това, дето ги питат, но тъй като те не са интересни за целта на предаването са резнати от него.

За съжаление в последните 15 години забелязвам и тук подобна тенденция...всички знаят кой е Азис, ама кой беше Ангел Кънчев...вече се оказва доста сложен въпрос...

Това не прави автоматично всички българи тъпаци - който има вътрешната потребност да знае, ще си знае...Тъжното е обаче, че точно тези дето са най-големите дебили (като тризначките от брадъра например)...най се тикат да стоят пред камера и изобщо не им пука да парадират колко всъщност са зле - за тях всички дето им се смеят на неграмотността са идиоти, простаци и т.н....и вместо да се приберат вкъщи и да не излизат до края на живота си сред хора, те още повече тръгват по телевизионни и всякакви други изяви, неосъзнавайки, че ги използват точно заради това, че са идеално тъпи....Карай, да са живи и здрави...и от такива има нужда, иначе ако всички бяхме еднакво умни - животът щеше да е доста скучен. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...