Sothbiss Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 http://vbox7.com/play:81e3784e Ще ме прощавате, но не се стърпях. Показаха ми клипчето и 1 мин. след като го изгледах, гледах с празен поглед. Така направиха и 2-3 човека, на които аз го показах. Не се препоръчва на хора със слаби сърца, на бременни жени, на жени с кърмачета, както и на самите кърмачета Весели празници Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Еми има и такива индивиди!При нас да не мислите че няма и такива образи!Специално за това шоу "Това го знае всяко хлапе" при нас ги избират с тъпомер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Някой май не е достатчно "умен" да се сети, че всички тези програми са нагласени. http://vbox7.com/play:f773a596 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Това шоу може да е нагласено, но това не значи, че не са такива Това второто е уникално тъпо!!! Още повече, че и малките деца знаят, че Костов е виновен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Уникално тъпо парче е тая втората... Поне като не знаеш нещо не говори глупости... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Драги съфорумци, учудвам се, че вие се учудвате на станалата вече пословична американска тъпотия.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 поне мадамата си я бива,а щом е хубава не й трябва акъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Да, ние понеже сме толкова умни затова сме 5 века зад тях във всяко отношение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Да, ние понеже сме толкова умни затова сме 5 века зад тях във всяко отношение. Поредният "бисер" за деня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Поредният заблуден мега-националист за деня :п Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 1. http://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495104815 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Мен също един Американец (тийнейджър) ме пита "Европа е страна, нали?". Затова не се учудвам. Апък една възрастна Американка ми сподели че АУДИ се произвежда в САУДИтска Арабия, защото имало АУДИ в името. Казали го били по телевизията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 25, 2007 Author Share Posted December 25, 2007 Мен също един Американец (тийнейджър) ме пита "Европа е страна, нали?". Затова не се учудвам. Апък една възрастна Американка ми сподели че АУДИ се произвежда в САУДИтска Арабия, защото имало АУДИ в името. Казали го били по телевизията. ОМГ (Образцова Математическа Гимназия Майтапиш ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Поредният "бисер" за деня. ами замисли се малко хем били тъпи, ама най добре живеят как става тоя филм, май всички им завиждат малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 ами замисли се малко Ами колкото и да го мисля, отговора хич няма да ти хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 http://vbox7.com/play:81e3784e Ще ме прощавате, но не се стърпях. Показаха ми клипчето и 1 мин. след като го изгледах, гледах с празен поглед. Така направиха и 2-3 човека, на които аз го показах. Не се препоръчва на хора със слаби сърца, на бременни жени, на жени с кърмачета, както и на самите кърмачета Весели празници тва е една тяхна кънтри звезда,ако не се лъжа за стила.беше победителка в някакво музикално шоу от рода на "мюзик айдъл".сега не мога да намеря линкове,ама по-късно ще потърся,имаше още с нея из нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 САЩ има в пъти повече население от България. Нормално да има всякакви - от пълни малоумници до свръх гении. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Мен пък французи са ме питали дали имаме перални, ток, летища, негри ли сме и т.н., следователно българите са най-умните в света, нали? Ама разбира се, ние сме перфектни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Истината е, че хората там имат работеща икономика...а за да работиш във фирма или завод, или метеш улици, или не знам си какво НЕ Е НУЖНО ДА ЗНАЕШ ВСИЧКО.Българина си мисли, че всичко разбира и всичко може ама не е баш така.Вярно е интилигентни сме ама дали си вършим работата както трябва?То момичето е певица( примерно ) и к'во като не знае къде е Унгария( Гладен? )???Нали има платинен албум, нали се отнася професионално към това което върши.Не е нужно човек да знае всичко и да може всичко.Трябва можеш едно нещо, но да го правиш толкова добре колкото всеки друг или по-добре от всеки друг.А страничните интереси са обект на личностни търсения.Американците наистнина са прости. Едит:Цитат от 19 годишна дама( българка ), студентка( не по медицина за щастие ):"Оле, аз чак на БЧК-то( за шоф. книжка ) разбрах, че имаме по 2 бели дроба.И още по-интересно, не знаех, че сърцето е в ляво, винаги съм си мислела, че е в средата."Тя е изкл. добра в много други области ама както виждаме стават фалове ( Поне е е запомнила какво са й казали ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Истината е, че хората там имат работеща икономика...а за да работиш във фирма или завод, или метеш улици, или не знам си какво НЕ Е НУЖНО ДА ЗНАЕШ ВСИЧКО.Българина си мисли, че всичко разбира и всичко може ама не е баш така.Вярно е интилигентни сме ама дали си вършим работата както трябва?То момичето е певица( примерно ) и к'во като не знае къде е Унгария( Гладен? )???Нали има платинен албум, нали се отнася професионално към това което върши.Не е нужно човек да знае всичко и да може всичко.Трябва можеш едно нещо, но да го правиш толкова добре колкото всеки друг или по-добре от всеки друг.А страничните интереси са обект на личностни търсения.Американците наистнина са прости. Едит:Цитат от 19 годишна дама( българка ), студентка( не по медицина за щастие ):"Оле, аз чак на БЧК-то( за шоф. книжка ) разбрах, че имаме по 2 бели дроба.И още по-интересно, не знаех, че сърцето е в ляво, винаги съм си мислела, че е в средата."Тя е изкл. добра в много други области ама както виждаме стават фалове ( Поне е е запомнила какво са й казали ). ми мен ако ме питаш сърцето е в средата не в ляво ... Разположение на сърцето Сърцето е разположено в средното средостение (Mediastinum) върху сухожилния център на диафрагмата (Centrum tendineum). Разположено е асиметрично, като 2/3 се намират наляво, а 1/3 надясно от срединната равнина. Надлъжната ос на сърцето е разположена косо отгоре, отдясно и отзад - надолу, наляво и напред под наклон около 45° (26-54°) и в трите равнини. При дълбоко вдишване или повдигнато положение на диафрагмата (например при обезитас) сърцето може да е повдигнато в хоризонталната равнина, а при деца и слаби хора да сочи надолу при ъгъл по-голям от 50°. ето ти и нагледно http://www.smh.com.au/ffximage/2006/02/02/body.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 2/3 в ляво, 1/3 в дясно, т.е.???????Ясно е, че не е изцяло в дясната част ама все тая...мислех си още като си пиша поста да те спомена и тебе, не персонално ама някой, който ще тръгне да ми обеснява, че не е точно в ляво.Ето едно потвърждение на гореизказаното...всички имат мнение по всякакви въпроси свързани или не с тях.Все тая весели празници, радвайте се на българките, пловдивчанките...те са толкова....прекрасни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 поне мадамата си я бива,а щом е хубава не й трябва акъл и аз бих я тряснал ами замисли се малко хем били тъпи, ама най добре живеят как става тоя филм, май всички им завиждат малко нали се сещаш колко малък процент американци живеят добре , да не говорим за "най-добре" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 нали се сещаш колко малък процент американци живеят добре , да не говорим за "най-добре" които не са мързеливи и не просят, а работят, живеят добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 които не са мързеливи и не просят, а работят, живеят добре Учудвам се, че това го има и тука.Това прави ли ни американци автоматично? Редакция: само за майтапа да спомена, че на целия ми род ни викат "Американците", заради някакъв откачен прадядо, който заминал за там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 незнам къв коментар трябва да направим за подобни хора като тия от двата клипа хахахаха такава тапотия незнам как русичката са я приели едно време в училище и са я пуснали да завърши секи един от класовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.