INCINERATOR Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Нали се сещаш че това е много специален тип кола и лично в града ни се броят на пръсти Колите който даваш за пример е нормално да се срещнат в тунинг.бг, но Бентлито е друга бира и едва ли някой ще си вземе такава кола за драг и за да доказва нещо на някой си Просто давам пример, че хора със скъпи коли също влзиат по форумите, а тва, че кара подобен тип кола не означава, че не се интересува и от сайтове като "тунинг.бг". Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Az karam Bentley Arange 6.75l , 516 HP Nuridin,и аз искам да видя снимки на твоето Bentley Arnаge 6.75l , 516 HP ако нямаш,май по-добре се преименувай Nastradin Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Защо реши така? В тунинг.бг има едно момче дето кара корвет, едно друго дето има скайлайн(ония от божурище) В БМВ форума пишат хора с М3, М5(новите) Тунинг БГ форума е друго. Цялата му тематика е друга и е нормално пича със Скайлайна да пише там ако иска. Не знам все си мисля, че е по-лесно да караш М3 от колкото Бентли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Не знам все си мисля, че е по-лесно да караш М3 от колкото Бентли. Съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
club135 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Nuridin,и аз искам да видя снимки на твоето Bentley Arnаge 6.75l , 516 HPако нямаш,май по-добре се преименувай Nastradin Аз съм ти дал снимка на моето чисто ново Bentley Brooklands, а ти се заяждаш за някакво си кирливо Bentley Arnаge!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Айде тоя пък бентли карал Мен само часовника ми е бентли, ама пак ми стига Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Ако трябва да си говорим сериозно, при поръчка на Бентли през официалния дилър, който няма естествено представителство в Бг, цената е малко над това което пише по страниците на автокъщите. Смяната на маслото струва 10 000 евро и става след като дойдат едни момчета със самолет в София, които се занимават с тва. Не че имам, ама познати са се интересували. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Ако трябва да си говорим сериозно, при поръчка на Бентли през официалния дилър, който няма естествено представителство в Бг, цената е малко над това което пише по страниците на автокъщите. Смяната на маслото струва 10 000 евро и става след като дойдат едни момчета със самолет в София, които се занимават с тва. Не че имам, ама познати са се интересували. Да не бъркаш бентли с ролс ройс Link to comment Share on other sites More sharing options...
club135 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Мен само часовника ми е бентли, ама пак ми стига Сега, ако кажеш, че има 4 гуми, 6литров двигател и 20/100 бензин, те признавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Да не бъркаш бентли с ролс ройс Нищо не бъркам, просто тия хайвани, които тука карат Бентлита, ги взимат на старо от германия от автокъщи. Сега на старо е разтегливо понятие, не са по на 200 000 км, ама така ти казват като идеш във Бентли UK. Не съм бил аз, ама човекът не вярвам да ме излъже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 що па да си няма бентли човека и аз долу съм ги наредил 3 бентлита 2 ролса и едно ферари , даже ролса го давам чат - пат на ветко арабаджиев да поджитка да се прави на баровец.... ебахти хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 що па да си няма бентли човека и аз долу съм ги наредил 3 бентлита 2 ролса и едно ферари , даже ролса го давам чат - пат на ветко арабаджиев да поджитка да се прави на баровец.... ебахти хората Ветко си има Ролс Кабрио. По-миналата седмица го докараха Чисто ново. Пред сградата на Victoria Group до Света Петка можете да го видите. Заедно с SLR-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Да аз пък преди малко си лъсках Бентлито в гаража.Континеталчето ГТ ми е и съм му доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Ветко си има Ролс Кабрио. По-миналата седмица го докараха Чисто ново. Пред сградата на Victoria Group до Света Петка можете да го видите. Заедно с SLR-a. както казах дал съм му да се разкарва с него да се прави на патрон..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 както казах дал съм му да се разкарва с него да се прави на патрон..... точно така, потвърждавам думите на Васко ! който не вярвя да яде мусаакаааа и да се радва на живота аз нямам Бентрли но карам Ладарцедес ето го който не вярва и дърпам всекви закъсали Бентльовци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 точно така, потвърждавам думите на Васко !който не вярвя да яде мусаакаааа и да се радва на живота аз нямам Бентрли но карам Ладарцедес ето го който не вярва и дърпам всекви закъсали Бентльовци Важен е замисъла Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilverScent Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Аз пък днес без да исках си ударих бентлито.Загубих фар-че.Някой да познава комшия дето мойже да ми го смени по евтино? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Ей, майстори сте в намиране на поводи за спамене. Затварям темата поради нежеланието на повечето писали да се отнесат сериозно. Между другото, ако сте забелязали има и тема за Ферари например, въпреки, че никой от форума не кара такова. Все пак никъде не е поставено условието да се отварят теми само за автомобили, до които автора се е докосвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.