Jump to content
BulForum.com

Гласувайте за моето СЛЪНЦЕ!!

Gyumishev

Recommended Posts

Готово приятелю, имаш един глас от мен , пратиха ми смс и пуснах гласчето

успех :P

ПС- много е сладка , пу пу пу ...... да ти е жива и здрава и да ви слуша най-вече и вие нея

Весели Празници

Благодаря,наистина ми е сладка!! :rolleyes: Пожелавам ти и на теб подобна сладурана,ако си нямаш още де! :love Весели празници на теб и на всички съфорумци!!! :)

Благодаря ти , още си нямам ,но някой ден и аз искам такова ангелче, имам племенници и сега се радвам на тях :)

Готово приятелю, имаш един глас от мен , пратиха ми смс и пуснах гласчето

успех :P

ПС- много е сладка , пу пу пу ...... да ти е жива и здрава и да ви слуша най-вече и вие нея

Весели Празници

Благодаря,наистина ми е сладка!! :rolleyes: Пожелавам ти и на теб подобна сладурана,ако си нямаш още де! :love Весели празници на теб и на всички съфорумци!!! :)

цъкнах на линка ,който си дал ... това достатъчно ли е да се гласува ,защото другаде не виждам да може да се цъкне да гласуваш :)

Да то си пише - "вие гласувахте..."

Казвам го по спомен, гласувах веднага щом видях темата.

Тери, да ти е жива и здрава :punk

Моля който желае да гласува за прекрасната ми дъщеричка! Гласувайте ТУК .Благодаря предварително!! :rolleyes:

ето и моят глас. да ти е жива и здрава.и да е все така усмихната. :D

ето и моят глас. да ти е жива и здрава.и да е все така усмихната. :D

Много интересно - конкурса свършил на 30.12 миналата година, обачеее ти гласува днес, а?! Май не четеш темите в които пишеш? Чукча не читатель, чукча писатель, а?

Пич, забелязва се една тенденция да пускаш абсолютно безмислени постове в теми одавна свършили... Да ти кажа, ние тук не даваме точки за най-голям брой постове, даваме банани... ако ме разбираш. Ако продължаваш в тоя дух ще бъдеш награден с отпуск от форума.

terry1963 - кажи как свърши конкурса, къде се класирахме?

Много интересно - конкурса свършил на 30.12 миналата година, обачеее ти гласува днес, а?! Май не четеш темите в които пишеш? Чукча не читатель, чукча писатель, а?

Пич, забелязва се една тенденция да пускаш абсолютно безмислени постове в теми одавна свършили... Да ти кажа, ние тук не даваме точки за най-голям брой постове, даваме банани... ако ме разбираш. Ако продължаваш в тоя дух ще бъдеш награден с отпуск от форума.

terry1963 - кажи как свърши конкурса, къде се класирахме?

Ами за съжеление сме на 1027 място от някъде 5000 участници,но се включихме в последния момент!!Сигурен съм,че ако бяхме се включили в началото щяхме да сме ШАМПИОНИ с тази подкрепа!! :punk Благодаря на всички още веднъж!! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...