Gyumishev Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Моля който желае да гласува за прекрасната ми дъщеричка! Гласувайте ТУК .Благодаря предварително!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Готово приятелю, имаш един глас от мен , пратиха ми смс и пуснах гласчето успех ПС- много е сладка , пу пу пу ...... да ти е жива и здрава и да ви слуша най-вече и вие нея Весели Празници Благодаря,наистина ми е сладка!! Пожелавам ти и на теб подобна сладурана,ако си нямаш още де! Весели празници на теб и на всички съфорумци!!! Благодаря ти , още си нямам ,но някой ден и аз искам такова ангелче, имам племенници и сега се радвам на тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 Готово приятелю, имаш един глас от мен , пратиха ми смс и пуснах гласчето успех ПС- много е сладка , пу пу пу ...... да ти е жива и здрава и да ви слуша най-вече и вие нея Весели Празници Благодаря,наистина ми е сладка!! Пожелавам ти и на теб подобна сладурана,ако си нямаш още де! Весели празници на теб и на всички съфорумци!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 цъкнах на линка ,който си дал ... това достатъчно ли е да се гласува ,защото другаде не виждам да може да се цъкне да гласуваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Още 2 гласа за сладурката Йоана Да ти е жива и здрава Митак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 цъкнах на линка ,който си дал ... това достатъчно ли е да се гласува ,защото другаде не виждам да може да се цъкне да гласуваш Да то си пише - "вие гласувахте..." Казвам го по спомен, гласувах веднага щом видях темата. Тери, да ти е жива и здрава Link to comment Share on other sites More sharing options...
club135 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Днес най-после и чухме гласа... Да ти е жива и здрава, Митко и още много да те радва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted December 30, 2007 Author Share Posted December 30, 2007 Благодаря на всички,които гласуваха за моята сладурана!Конкурса приключи.Още един път благодаря на всички!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Моля който желае да гласува за прекрасната ми дъщеричка! Гласувайте ТУК .Благодаря предварително!! ето и моят глас. да ти е жива и здрава.и да е все така усмихната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 ето и моят глас. да ти е жива и здрава.и да е все така усмихната. Много интересно - конкурса свършил на 30.12 миналата година, обачеее ти гласува днес, а?! Май не четеш темите в които пишеш? Чукча не читатель, чукча писатель, а? Пич, забелязва се една тенденция да пускаш абсолютно безмислени постове в теми одавна свършили... Да ти кажа, ние тук не даваме точки за най-голям брой постове, даваме банани... ако ме разбираш. Ако продължаваш в тоя дух ще бъдеш награден с отпуск от форума. terry1963 - кажи как свърши конкурса, къде се класирахме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 Много интересно - конкурса свършил на 30.12 миналата година, обачеее ти гласува днес, а?! Май не четеш темите в които пишеш? Чукча не читатель, чукча писатель, а? Пич, забелязва се една тенденция да пускаш абсолютно безмислени постове в теми одавна свършили... Да ти кажа, ние тук не даваме точки за най-голям брой постове, даваме банани... ако ме разбираш. Ако продължаваш в тоя дух ще бъдеш награден с отпуск от форума. terry1963 - кажи как свърши конкурса, къде се класирахме? Ами за съжеление сме на 1027 място от някъде 5000 участници,но се включихме в последния момент!!Сигурен съм,че ако бяхме се включили в началото щяхме да сме ШАМПИОНИ с тази подкрепа!! Благодаря на всички още веднъж!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.