The^Undertaker Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Zna4i problema e sledniq igrata e bazisnata bez niakkvi updeiti i pa4ove ,svalqm q ot warez-a instalvam krakvam i psukam video ala bala OKs , izlzia menuto 6trqkam na nqkoi buton i PC-to UMira pravo , pomislih 4e vesriqta e skoftena , namerih druga nqkakva orqzana 400mb cerisq su6tata istoriq . Nqkoid a e imal podoben problem ili da znae ot kakvo moje da e , ma6inate 850,256ram,32mbGF2 na OS 98SE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 mi sloji si nekvi pa4iove i updieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Ако ползваш Flex Type 3.2 проблема е в него. Смени го с 2к и би трябвало да нямаш проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted February 5, 2004 Author Share Posted February 5, 2004 Ако ползваш Flex Type 3.2 проблема е в него. Смени го с 2к и би трябвало да нямаш проблеми. AGENT_ORANGE: dali 6te pomognat ?!tetsval li si ?!Te tiq 4uvali li sa za taq programa vuob6te ! Hah absi 6outo , izklu4h programata i igrata si trugna normalno , takova 4udo ne mis e be6e slu4valo opredeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.