kamen Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Къде да занеса на ремонт принтера (HP PSC 1315) ? Проблемът му е, че не изпраща сигнали до компютъра, тоест не може да се свърже. Същия проблем го имаше още в началото когато го бях купил, но тогава беше в гаранция и след 50 разкарвания на техниците го оправиха някак си, оттогава две години и половина не ми правеше проблеми докато вчера както си печаташе една страница и спря по средата. Кажете някой добър сервиз, където ще ми го оправят бързо и няма да ми съдерат кожата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Къде да занеса на ремонт принтера (HP PSC 1315) ? Проблемът му е, че не изпраща сигнали до компютъра, тоест не може да се свърже. Същия проблем го имаше още в началото когато го бях купил, но тогава беше в гаранция и след 50 разкарвания на техниците го оправиха някак си, оттогава две години и половина не ми правеше проблеми докато вчера както си печаташе една страница и спря по средата. Кажете някой добър сервиз, където ще ми го оправят бързо и няма да ми съдерат кожата? По принцип Стемо са сервиз, който е оторизиран или както там се казваше от ХП. Преди време там занесох принтер на ремонт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 Mерси, не можах да му открия документите и не си спомням къде го ремонтираха когато беше в гаранция, даже и не съм сигурен откъде го купувах, затова питам тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Пробвай да включиш устройството в другите USB портове. Ако няма ефект, деинсталирай драйверите и приложния му софтуер и ги инсталирай отново, но през друг USB порт - различен от досегашния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 Пробвай да включиш устройството в другите USB портове. Ако няма ефект, деинсталирай драйверите и приложния му софтуер и ги инсталирай отново, но през друг USB порт - различен от досегашния. Човек тия неща съм ги пробвал многобройно до откат като идиот, просто бракмата е проблемна. Както ми каза техника от Стемо, това им е често срещан дефект, при моя дори беше фабричен такъв. Дано да не ми искат много пари за ремонт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Не знам къде могат да ти го оправят освен в Стемо. Единственото което мога да ти предложа е да пробваш с нов УСБ кабел - но си вземи от хубавите които са екранирани!!! ХП-тата от серята 1010 и 1020 /разликата е че са лазерни/ имаха този проблем и тръгваха да работят само с такива кабели!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 Такаммм оказа се че е от USB кабела просто е умрял и не предава никакъв ток, нов струва само лев и половина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.