puF4o Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Продавам безжична видео и аудио връзка В комплекта влиза: sender & receiver 2 адаптeра 2 кабела Снимка цена:30 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
proboro Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 от кой град си.....ако си от Плд ми пиши в skype обаче ми го кажи на лично ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Би ли обяснил, какво точно върши това нещо? Марка, модел, производител, защото ми се струва, че е нещо, което би ми свършило работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Би ли обяснил, какво точно върши това нещо? Марка, модел, производител, защото ми се струва, че е нещо, което би ми свършило работа. vi6 tuk klick Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Би ли обяснил, какво точно върши това нещо? Марка, модел, производител, защото ми се струва, че е нещо, което би ми свършило работа. vi6 tuk, pi6e si vsi4ko mom4eto, ima i dosta vaprosi i otgovori koito te interesuvat TUK Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 Така..proboto-от Пловдив съм,писах ти ЛС с скаипа ми.А сега останалите въпроси:марката е ТСМ и работата която върши е: излъчвател и приемник за видео сигнал. включваш си DVD от едната стая и може да го гледаш на всеки tv из апартамента. или от видео картата на PC то и да гледаш филмите на tv без да опъваш кабели за връзка Благодаря на vafman и vlad за линковете Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 Тия дни се разрових и намерих 2 скарт букси.Ето така изглеждат буксите: С помощта на тези букси може да се праща сигнал от един телевизор на друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.