KenwooD Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Ето ни го гранда в кавички В topsport чета нещо за Рийкард в Милан. Дали най-накрая татко Карло няма да си тръгне? Точно за това говорех. Макар че ги надиграхме тотално и много пропуски. Относно Карло,едва ли точно сега ще го махнат.Не го направиха в какви по-лоши ситуации,та сега ли,когато сме в подем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Татко ви Карло е направил много за отбора и според мен ще го махнат само ако в края на сезона за втора поредна година не се класирате за ШЛ. Освен тва раъководтсвото го оставя все още и защото играчите много го обичат и така да се дкаже са привързани към него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Абе не се опитвам да омаловажа Татко Карло, но този отбор, тези играчи могат повече. И е добре да се помисли по-сериозно за по-сериозно подмладяване. Бях чул и цитат на Галиани, че политиката на клуба е задържане на треньор в по-дългосрочен план, подобно на Фъргюсън в Ман Юнайтед и Венгер в Арсенал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted November 16, 2008 Author Share Posted November 16, 2008 Milan - Kievo 1-0 pak imu4eno s duzpa Napoli padat ot atalanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Аз предлагам всеки мач на Милан да започва с изпълнение на дузпа в полза на отбора Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 И да се бият дузпи докато вкарат, защото чел$и за купата се видя че не са толкова добри в изпълнението.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted November 23, 2008 Author Share Posted November 23, 2008 neska kak mislite s kolko 6a gi udarim torinci Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 neska kak mislite s kolko 6a gi udarim torinci 2:2 ги ударихме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 2:2 ги ударихме. Да не звучи банално, ама съдията беше пълен боклук. Чиста дузпа при удара на Роналдиньо - ставаше 3:1 и мача свършва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 За отбор като Милан подобни оправдания не утиват, още повече Торино си заслужаваше точката. С тая защита толкова, а и много пропуски направихал. Докато не махнат Анчелоти не вярвам да вземат калчото, защото при него отбора изобщо не е стабилен и не може да вземе елемантарните мачове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Да не звучи банално, ама съдията беше пълен боклук. Чиста дузпа при удара на Роналдиньо - ставаше 3:1 и мача свършва... Донякъде ни се връща,за спорните дузпи от предишните мачове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Тва Милан трябва да се обяви за най-калитарски отбор в историята, поне аз не се сещам за друг отбор, който толкова често да изравнява в 90+мин(може би Лъкипул) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 E, поне този път няма дузпа че съвсем щяха да заприличат на един БГ отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Тва Милан трябва да се обяви за най-калитарски отбор в историята, поне аз не се сещам за друг отбор, който толкова често да изравнява в 90+мин(може би Лъкипул) Да почна ли да коментирам Арсенал ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted November 28, 2008 Author Share Posted November 28, 2008 SUPER PIPPO ! toq 4ovek moje da go darjat v otbora dokato ne moje da hodi oba4e vinagi vkarva kogato trqbva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Да почна ли да коментирам Арсенал ? Само ако владееш френски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Да почна ли да коментирам Арсенал ? Дай да ги видим, че ми стана интересно. Говорим за ситуации, когато отборът е бил надигран и са изравнили в 90+мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Дай да ги видим, че ми стана интересно. Говорим за ситуации, когато отборът е бил надигран и са изравнили в 90+мин А ти гледа ли мача с Портсмут,за да си сигурен че Милан са надиграни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 А ти гледа ли мача с Портсмут,за да си сигурен че Милан са надиграни? Ми за да падаш с 2-0 до 84мин не знам... може би имаш различни виждания за надиграване Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Ми за да падаш с 2-0 до 84мин не знам... може би имаш различни виждания за надиграване Само дето Портсмут вкараха всичко,което имаха - 2 положения 2 гола.Пипо първото полувреме изпусна 2 чисти положения - 1 греда и 1 път сам срещу вратаря,опита да го прехвърли,но топката кацна на мрежата отгоре. Ей на гледай http://acmilan-bg.com/leon_news_full.php?id=7637 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 По мое виждане футбола е игра на голове а не на положение следователно при преднина от 2:0 явно си надиграл противника Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 По мое виждане футбола е игра на голове а не на положение следователно при преднина от 2:0 явно си надиграл противника А по мое виждане,си свали "антимиланистките" очила. Palermo 3 - 1 AC Milan Да ни е честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Татко Карло е великан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Тоя стана по-зле от Селския! Няма отърване от него! Опасявам се, че ще го държат до края на сезона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 как няма да го държат - виж му визитката само Серия А 2003-04 Суперкупа на Италия 2004 Шампионска лига (2) 2002-03, 2006-07 Суперкупа на УЕФА (2) 2003, 2007 Световно клубно първенство 2007 на стара слава лежи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.