simbata Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 10-ти мач без загуба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 ако бием неаполитанската мафия следващия мач, сме шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 ако бием неаполитанската мафия следващия мач, сме шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Да бе, знам, че Бербатов не играе в Милан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 Милан официално привлече Дейвид Бекъм ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Ne mislq che toq ni trqbvashe Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Ne mislq che toq ni trqbvashe Най-вероятно го взимат,за да спечелят някой друг лев от фанелки и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Номер 1!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Пато е пълен некадърник.По-добре да не беше влизал,обърка повече топки отколкото получи. Добре че поне бихме. M I L A N Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Кво става - май вече не псувате Татко Карло а?Малко фурнаджийска работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Кво става - май вече не псувате Татко Карло а?Малко фурнаджийска работа Незнам за Карло ама ще почна теб да псувам,ако не спреш да пишеш,поне в тая тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Кво става - май вече не псувате Татко Карло а?Малко фурнаджийска работа Като не си върши работата го псуваме и сме недоволни, като си я върши - радваме му се. Нищо фурнаджийко няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Аз пак казвам, щом обекта на сексуалните влечения на Сашко не играе в даден отбор - този отбор и феновете му съвсем справедливо заслужават критиките му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Кво става - май вече не псувате Татко Карло а?Малко фурнаджийска работа луд ли си? добре, че вкарахме, щот той пак прави уникалната смяна - каладзе за фавали, при положение, че резултата е 0-0, нападаме и минутата е около 70тата май беше...какво по-тъпо от това? татко карло - вън Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 nz za vas ama na mene superm nooo me nakefi kak igra MILAN v toq ma4 tre6e da gi opukame s 3-4 gola pone Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 nz za vas ama na mene superm nooo me nakefi kak igra MILAN v toq ma4 tre6e da gi opukame s 3-4 gola pone Играхме,защото бяхме с човек повече и на наш терен.Не ми се мисли гостуването как ще го вземем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Аз пак казвам, щом обекта на сексуалните влечения на Сашко не играе в даден отбор - този отбор и феновете му съвсем справедливо заслужават критиките му. Много радиация в тази София бе - облъчвателят май е на макс а?Вземи се лекувай-ама сериозно лечение че ще те изгубим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Последните 18 дни прекарах в Пловдив. Пробвай друго. Иначе относно Милан ме притеснява, че май на няколко пъти калитарската взимаме мачовете... Ще вземе да ни се изпразни торбата с късмета баш за най-важните мачове. Време е тоя отбор да заиграе на максимума си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Иначе относно Милан ме притеснява, че май на няколко пъти калитарската взимаме мачовете... Ще вземе да ни се изпразни торбата с късмета баш за най-важните мачове. Време е тоя отбор да заиграе на максимума си. Не само късмет. Този път червен картон,миналия път дузпа... Интересно ми е дали ще можем да вземем трудни мачове като гост?Примерно на Фиорентина,Ювентус,Наполи... Затова гледам да не изпадам в еуфория след победната ни серия,че набързо някой "гранд" ще ни охлади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Нас основно не-грандовете ни охлаждат Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Нас основно не-грандовете ни охлаждат Е именно затова съм сложил гранд в кавички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 AC Milan 1 - 0 Braga Уникален гол на Роналдиньо в 93мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 AC Milan 1 - 0 BragaУникален гол на Роналдиньо в 93мин. Рони как я заби само.... За тези, които не са гледали мача: http://www.goalsarena.com/video/ac-milan-b...11.2008_en.html В последните 12 мача, ако не се лъжа имаме 11 победи и един равен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted November 10, 2008 Author Share Posted November 10, 2008 Nov rezil i to s le4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Затова гледам да не изпадам в еуфория след победната ни серия,че набързо някой "гранд" ще ни охлади. Ето ни го гранда в кавички В topsport чета нещо за Рийкард в Милан. Дали най-накрая татко Карло няма да си тръгне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.