Jump to content
BulForum.com

AC Milan

BUGi

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply
  sasho_1989 said:
Кво става - май вече не псувате Татко Карло а?Малко фурнаджийска работа :)

Незнам за Карло ама ще почна теб да псувам,ако не спреш да пишеш,поне в тая тема. :)

sasho_1989 said:

Като не си върши работата го псуваме и сме недоволни, като си я върши - радваме му се. Нищо фурнаджийко няма :)

Аз пак казвам, щом обекта на сексуалните влечения на Сашко не играе в даден отбор - този отбор и феновете му съвсем справедливо заслужават критиките му.

sasho_1989 said:

луд ли си? добре, че вкарахме, щот той пак прави уникалната смяна - каладзе за фавали, при положение, че резултата е 0-0, нападаме и минутата е около 70тата май беше...какво по-тъпо от това?

татко карло - вън :music

BUGi said:
nz za vas ama na mene superm nooo me nakefi kak igra MILAN v toq ma4 :punk tre6e da gi opukame s 3-4 gola pone ;)

Играхме,защото бяхме с човек повече и на наш терен.Не ми се мисли гостуването как ще го вземем. :)

Antares said:
Аз пак казвам, щом обекта на сексуалните влечения на Сашко не играе в даден отбор - този отбор и феновете му съвсем справедливо заслужават критиките му.

Много радиация в тази София бе - облъчвателят май е на макс а?Вземи се лекувай-ама сериозно лечение че ще те изгубим...

Последните 18 дни прекарах в Пловдив. Пробвай друго.

Иначе относно Милан ме притеснява, че май на няколко пъти калитарската взимаме мачовете... Ще вземе да ни се изпразни торбата с късмета баш за най-важните мачове. Време е тоя отбор да заиграе на максимума си.

Antares said:
Иначе относно Милан ме притеснява, че май на няколко пъти калитарската взимаме мачовете... Ще вземе да ни се изпразни торбата с късмета баш за най-важните мачове. Време е тоя отбор да заиграе на максимума си.

Не само късмет.

Този път червен картон,миналия път дузпа...

Интересно ми е дали ще можем да вземем трудни мачове като гост?Примерно на Фиорентина,Ювентус,Наполи...

Затова гледам да не изпадам в еуфория след победната ни серия,че набързо някой "гранд" ще ни охлади. :D

KenwooD said:
AC Milan 1 - 0 Braga

Уникален гол на Роналдиньо в 93мин. :rolleyes: :D

Рони как я заби само.... :woot За тези, които не са гледали мача:

http://www.goalsarena.com/video/ac-milan-b...11.2008_en.html

В последните 12 мача, ако не се лъжа имаме 11 победи и един равен... :punk

KenwooD said:
Затова гледам да не изпадам в еуфория след победната ни серия,че набързо някой "гранд" ще ни охлади. :D

Ето ни го гранда в кавички :)

В topsport чета нещо за Рийкард в Милан. Дали най-накрая татко Карло няма да си тръгне?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...