snake Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 kak na dostupna + da gleda6 online az sum na taq i ne moga . a ako moje kak staa. ima li nqkva programa ti procheteli posta mi hubavo tam pishe vzimash dve ikonomichi plus i edna dostupna i gi vruzvash kum edno pc neznam tochno kak stava pitai v ofisa za tova imali nachin prosto kazvah kak mogat da se gledat filmite online Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 nqma da e mnogo ikonmi4eski izgodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 nqma da e mnogo ikonmi4eski izgodno znam no me pita kak moje da segledat filmi i az mu kazvam a optikata e nai ikonomichesko izgodno ako pusnat dase zakupuva kolkoto si iskash mb/s lokalen i mejdunaroden pri ravnomerno delene na cena za mb/s no koga li ste tova da pusnat optika za chastni lica Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLieNs Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 С Visio има ли проблем ако си далече ex,ako nqmashe ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Ima na4in ... ta zna4i vzima6 i se razhojda6 do edno mqsto nare4eno Evrocomski Ofis(ako ima6 kola nai dobre) i lubezno gi moli6 da ti prekarat optika,a te saotvetno ti kazvat kolko pari trqbva da dade6 ,ti v otgovor gi dava6,tehnicite idvat ,prekarvat ti q i hop ima6 optikaaa ... Mda zna4i tova e vsi4ko koeto moje6 da napravi6 po vaprosa da be da az 6a se rusa pari za da go gledam online kato za 30lv/mesec go svalqm filma za polovin den i go gledam ve4erta. samo za ednoto udobstvo 6a davam ludi pari-kak li puk ne haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 kak na dostupna + da gleda6 online az sum na taq i ne moga . a ako moje kak staa. ima li nqkva programa Mnogo pyti v tozi forum beshe obiasneno, che tova stava (nezavisimo ot tarifata) s IP multicast, ama koi da si napravi truda da izpolzva search. V momenta niama takava vazmojnost, no ako ia pusnat, bydete sigurni, che shte go pishe s golemi cherveni bukvi. Drug e vyprosa, che i togava shte se nameri niakoi, koito da pita dali ima takova jivotno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.