Jump to content
BulForum.com

Vuzmojno li e

AGENT_ORANGE

Recommended Posts

kak na dostupna + da gleda6 online az sum na taq i ne moga . a ako moje kak staa. ima li nqkva programa

ti procheteli posta mi hubavo tam pishe vzimash dve ikonomichi plus i edna dostupna i gi vruzvash kum edno pc neznam tochno kak stava pitai v ofisa za tova imali nachin prosto kazvah kak mogat da se gledat filmite online

nqma da e mnogo ikonmi4eski izgodno :D

znam no me pita kak moje da segledat filmi i az mu kazvam

a optikata e nai ikonomichesko izgodno ako pusnat dase zakupuva kolkoto si iskash mb/s lokalen i mejdunaroden pri ravnomerno delene na cena za mb/s no koga li ste tova da pusnat optika za chastni lica

Ima na4in ... ta zna4i vzima6 i se razhojda6 do edno mqsto nare4eno Evrocomski Ofis(ako ima6 kola nai dobre) i lubezno gi moli6 da ti prekarat optika,a  te saotvetno ti kazvat kolko pari trqbva da dade6 ,ti  v otgovor gi dava6,tehnicite idvat ,prekarvat ti q  i hop ima6 optikaaa  :tongue ...

Mda zna4i tova e vsi4ko koeto moje6 da napravi6 po vaprosa :P

da be da az 6a se rusa pari za da go gledam online kato za 30lv/mesec go svalqm filma za polovin den i go gledam ve4erta. samo za ednoto udobstvo 6a davam ludi pari-kak li puk ne haha

kak na dostupna + da gleda6 online az sum na taq i ne moga . a ako moje kak staa. ima li nqkva programa

Mnogo pyti v tozi forum beshe obiasneno, che tova stava (nezavisimo ot tarifata) s IP multicast, ama koi da si napravi truda da izpolzva search. :wacko:

V momenta niama takava vazmojnost, no ako ia pusnat, bydete sigurni, che shte go pishe s golemi cherveni bukvi. Drug e vyprosa, che i togava shte se nameri niakoi, koito da pita dali ima takova jivotno :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...