mIRCata Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Проблема е следния - в контактите имам записан телефона на баща ми. Сложил съм му име, мелодия, картинка. Обаче ако той ми звъни или аз на него - не излиза нищо - дава го като не записан номер, няма картинка. А ако той ми звъни си звъни като мелодията за всички повиквания. И проблема е нещо в самия номер. Ако напиша неговия номер и сменям само последната цифра излезе, че го този номер го прави ако завършва на 0,4 и 8. Ако е на някоя от останалите цифри и тръгна да го набирам веднага изкарва картинката и името. Пробвах да слагам и махам +359 от пред - не е от това.Нямам го и дублиран в контактите или СИМ картата - този номер съм го виждам да го прави Нокиа. Някой случвало ли му се е такова нещо или да е чувал? Идеи как да го оправя това чудо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Нов ли ти е телефона ? Ако искаш му направи един формат да видим какво ще стане... но според мен би трябвало да се оправи .. ако пак така прави тогава незнам :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 Ами ще стане на 1 година. Пробвах и възстановяване до заводските настройки, ама .... Сега се сещам, че в началото не беше така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.