Jump to content
BulForum.com

Интересува ме някой дали е пазарувал от get.bg?

jdru

Recommended Posts

Искам да си купя GSM от там, защото гледам че са им ниски цените.

Но незнам дали са коректни - да не се окаже например , че телефона ще е одран, да липсва някое друго кабелче от окомплектовката и т.н.

Та ако някой е пазарувал от там ще се радвам да чуя неговото мнение.

• 2 weeks later...
опитаи хората казват че от опит глава не боли. :D

...глава не боли, ама удря в джоба понякога :D

Иначе по темата - да, в гет.бг са били винаги много коректни към мен, а аз съм си взимал от тях доста неща, така че не би трябвало да имаш проблем ;) Но от друга страна, въпроса с гаранцията при тях е малко сложен, но след като си решил от там да взимаш - давай, съмнява ме да имаш проблеми точно от този тип, от който си споменал :)

Аз също имам на няколко пъти пазарувания от там...МР3 плеъри, домакинска техника...нямам оплаквания - доставяли са ми ги в срок, продуктите са добри, гаранцията си е вътре...доволен съм. :punk

Съвсем спокойно си пазарувай - все пак това е стар портал и търси да запази някакъв положителен имидж. Стоките са все едно си ги закупил от магазин, а по-ниските цени се дължат на намалените разходи при интернет магазините - няма наеми, няма консултанти, няма буферен транспорт, складови помещения и прочее. По принцип в конвенционалните магазини тези неща ти се трупат в цената на продукта.

Айде помисли пак дали няма складови помещения. :)

Мдаааа, прав си... само дето тия складови помещения може да са някъде на къра, тип базата на Спиди, а не да ги търсиш в близост до магазина и да плащаш за тях баснословни наеми.

Взех си GSM, но от магазин. Цената която намерих беше с 10лв. повече от колкото в гет.бг и за това непосмях да пазарувам он-лайн. Купувал съм единствено парфюми през нета и несъм имал проблеми, но за техника ...

Благодаря на всички, които ми отговориха и се надявам темата да е била полезна и на други освен мен.

ооо да на мен лично ми беше от полза.тъи като и аз имах съмнения но вече не.

коректни са. доставиха ми камерата в срок и гаранцията беше вътре. :sick

Купувал съм единствено парфюми през нета и несъм имал проблеми, но за техника ...

от къде си купувал парфюми ? :) питам ,защото ме интересува дали наистина са оригинални... напримерно тук http://parfum-bg.com имат добри цени и се чудя дали си заслужава да си купя нещо

от къде си купувал парфюми ? :) питам ,защото ме интересува дали наистина са оригинални... напримерно тук http://parfum-bg.com имат добри цени и се чудя дали си заслужава да си купя нещо

Пазарувал съм единствено от parfumi.net парфюми и тестери. Винаги съм оставал доволен (аз и приятелката ми пазаруваме от около 1 година от там). В други сайтове несъм поръчвал.

И да, наистина са оригинални.А тестера пристига абсолютно същия оригинален парфюм, но е в обикновенна картонена кутийка, без капачка и със надпис: "Not for sale" :P

П.С. Горепосочения от теб сайт също не е от фалшивите, отзивите в нета са положителни.

@jdru мерси :) ще взема да си поръчам и аз няколко парфюмчета :Р

цитат от сайта

# Оригинални ли са парфюмите, предлагани в сайта?

Да, оригинални са.

# Каква е разликата между парфюмите (EDP и EDT) и тестерите?

Разликата между парфюмите и тестерите е в опаковката - тестерите също са оригинални, но се предлагат в транспортна опаковка на която пише TESTER. Съдържанието не се различава по качество от това на нормалните парфюми (EDP и EDT). Някои от тестерите са без капачка.

Тестерите не са използвани.

В момента телефонът ми, уебкамерата ми и още сума неща, различни от техника, са оттам. Никакви проблеми.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...