jdru Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Искам да си купя GSM от там, защото гледам че са им ниски цените. Но незнам дали са коректни - да не се окаже например , че телефона ще е одран, да липсва някое друго кабелче от окомплектовката и т.н. Та ако някой е пазарувал от там ще се радвам да чуя неговото мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 да лично аз съм си копувал поне 5/6 нещица от тях и съм нямал никакви проблеми. опитаи хората казват че от опит глава не боли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 опитаи хората казват че от опит глава не боли. ...глава не боли, ама удря в джоба понякога Иначе по темата - да, в гет.бг са били винаги много коректни към мен, а аз съм си взимал от тях доста неща, така че не би трябвало да имаш проблем Но от друга страна, въпроса с гаранцията при тях е малко сложен, но след като си решил от там да взимаш - давай, съмнява ме да имаш проблеми точно от този тип, от който си споменал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Аз също имам на няколко пъти пазарувания от там...МР3 плеъри, домакинска техника...нямам оплаквания - доставяли са ми ги в срок, продуктите са добри, гаранцията си е вътре...доволен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
club135 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Съвсем спокойно си пазарувай - все пак това е стар портал и търси да запази някакъв положителен имидж. Стоките са все едно си ги закупил от магазин, а по-ниските цени се дължат на намалените разходи при интернет магазините - няма наеми, няма консултанти, няма буферен транспорт, складови помещения и прочее. По принцип в конвенционалните магазини тези неща ти се трупат в цената на продукта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Айде помисли пак дали няма складови помещения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
club135 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Айде помисли пак дали няма складови помещения. Мдаааа, прав си... само дето тия складови помещения може да са някъде на къра, тип базата на Спиди, а не да ги търсиш в близост до магазина и да плащаш за тях баснословни наеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdru Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Взех си GSM, но от магазин. Цената която намерих беше с 10лв. повече от колкото в гет.бг и за това непосмях да пазарувам он-лайн. Купувал съм единствено парфюми през нета и несъм имал проблеми, но за техника ... Благодаря на всички, които ми отговориха и се надявам темата да е била полезна и на други освен мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 ооо да на мен лично ми беше от полза.тъи като и аз имах съмнения но вече не. коректни са. доставиха ми камерата в срок и гаранцията беше вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Купувал съм единствено парфюми през нета и несъм имал проблеми, но за техника ... от къде си купувал парфюми ? питам ,защото ме интересува дали наистина са оригинални... напримерно тук http://parfum-bg.com имат добри цени и се чудя дали си заслужава да си купя нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdru Posted January 8, 2008 Author Share Posted January 8, 2008 от къде си купувал парфюми ? питам ,защото ме интересува дали наистина са оригинални... напримерно тук http://parfum-bg.com имат добри цени и се чудя дали си заслужава да си купя нещо Пазарувал съм единствено от parfumi.net парфюми и тестери. Винаги съм оставал доволен (аз и приятелката ми пазаруваме от около 1 година от там). В други сайтове несъм поръчвал. И да, наистина са оригинални.А тестера пристига абсолютно същия оригинален парфюм, но е в обикновенна картонена кутийка, без капачка и със надпис: "Not for sale" П.С. Горепосочения от теб сайт също не е от фалшивите, отзивите в нета са положителни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 @jdru мерси ще взема да си поръчам и аз няколко парфюмчета :Р цитат от сайта # Оригинални ли са парфюмите, предлагани в сайта?Да, оригинални са. # Каква е разликата между парфюмите (EDP и EDT) и тестерите? Разликата между парфюмите и тестерите е в опаковката - тестерите също са оригинални, но се предлагат в транспортна опаковка на която пише TESTER. Съдържанието не се различава по качество от това на нормалните парфюми (EDP и EDT). Някои от тестерите са без капачка. Тестерите не са използвани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 В момента телефонът ми, уебкамерата ми и още сума неща, различни от техника, са оттам. Никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.