Jump to content
BulForum.com

Problemi s Windows XP

Cyber_warrior

Recommended Posts

Ta....да ви разкажа всичко отначало.

Дадох компа на фирмата да ми оправят там CD-ROM (които са чели статията ми за CD-ROM-a и Виндовс-а ми знаят за какво става въпрос). Така...тия от фирмата ми казаха, че проблема е softwaren, форматнаха ми С: и ми инсталираха XP. Обаче не знам дали трябва да инстална някакви drivers(инсталнах за видео картата и дисплеъ drivers). Обаче, естествено когато се свързах с нета и бластера се качи на компа ми( още не бях инсталлнал антивирусна). Свалих си пача и fixblast, махнах го от компа ми- и тогава забелязах 4е когато се опитах да пусна пача, той се затвори :confused .После инсталлнах НОРТОН 2003( в последствие и 2004) но същата работа- стартирам аз нортона, но след има няма 1 мин се затвори :confused :confused . няколко пъти опитах, но не стана. :angry1 унинсталлнах я и инсталлнах 2004-същия проблем-стартира и виндовса го затвоти(или поне аз си мисля 4е е виндовса) проверих компа с 2004 от диск без да я инсталлвам- не провери вси4ко но това което свърши не намери вирус. Въпроса ми е за6то ми се затварят програмите-е...не всички де, ама нортона да не мога са стартирам ми стига???

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

ммда и аз имах тоя проблем преди 4дни :).такмо си бях преинсталирал уиндоуса и после не искаше да ми инсталира пачовете,нортон-а беше инсталиран обаче не трагваше :confused

и преинсталирах на ново с друга версиа на уиндоуоса и се оправи.

едва ли това може да е причина да инсталираш друг Уиндоус :wacko: Оше по-малко по-стара версия.

Вероятно причината е една от следните:

Или пичовете не са ти инсталирали както трябва УИндоуса (например от същото сиди-ром устройство, което уж са оправили),

или Бластера не е махнат напълно и е 'разбичкал' нещо.

А ти защо не издърпа кабела на интернета преди да пуснеш компа и да инсталираш пачове/антивирусна/файруол?!

pri men problema e drug... mahnah si virusa s wormblast sled tova slojih patcha i raboti niakolko dena ... sega kato restartiram kompiutara interneta mi raboti 2-3 min i spre/? ;) ;)

ot kakvo moje da se poluchava tova? proverih kompiutara s norton 2003 ama ne otkriva nikakvi virusi?

...blagodaria predvaritelno

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...