Cyber_warrior Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 Ta....да ви разкажа всичко отначало. Дадох компа на фирмата да ми оправят там CD-ROM (които са чели статията ми за CD-ROM-a и Виндовс-а ми знаят за какво става въпрос). Така...тия от фирмата ми казаха, че проблема е softwaren, форматнаха ми С: и ми инсталираха XP. Обаче не знам дали трябва да инстална някакви drivers(инсталнах за видео картата и дисплеъ drivers). Обаче, естествено когато се свързах с нета и бластера се качи на компа ми( още не бях инсталлнал антивирусна). Свалих си пача и fixblast, махнах го от компа ми- и тогава забелязах 4е когато се опитах да пусна пача, той се затвори .После инсталлнах НОРТОН 2003( в последствие и 2004) но същата работа- стартирам аз нортона, но след има няма 1 мин се затвори . няколко пъти опитах, но не стана. унинсталлнах я и инсталлнах 2004-същия проблем-стартира и виндовса го затвоти(или поне аз си мисля 4е е виндовса) проверих компа с 2004 от диск без да я инсталлвам- не провери вси4ко но това което свърши не намери вирус. Въпроса ми е за6то ми се затварят програмите-е...не всички де, ама нортона да не мога са стартирам ми стига??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 ммда и аз имах тоя проблем преди 4дни .такмо си бях преинсталирал уиндоуса и после не искаше да ми инсталира пачовете,нортон-а беше инсталиран обаче не трагваше и преинсталирах на ново с друга версиа на уиндоуоса и се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_warrior Posted February 4, 2004 Author Share Posted February 4, 2004 Slain koq druga versiq-drug windows li ili drugo XP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 едва ли това може да е причина да инсталираш друг Уиндоус Оше по-малко по-стара версия. Вероятно причината е една от следните: Или пичовете не са ти инсталирали както трябва УИндоуса (например от същото сиди-ром устройство, което уж са оправили), или Бластера не е махнат напълно и е 'разбичкал' нещо. А ти защо не издърпа кабела на интернета преди да пуснеш компа и да инсталираш пачове/антивирусна/файруол?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 pri men problema e drug... mahnah si virusa s wormblast sled tova slojih patcha i raboti niakolko dena ... sega kato restartiram kompiutara interneta mi raboti 2-3 min i spre/? ot kakvo moje da se poluchava tova? proverih kompiutara s norton 2003 ama ne otkriva nikakvi virusi? ...blagodaria predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.