Pikaso Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Значи, искам да си взема съраунд, но се раздвуявам между марките Logitech i Creative, за това моля да искажете някакво мнение да ми помогнете да реша вече Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Това ли е дилемата? Ами някакви модели? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Аз направо без да съм в час казвам X-540 на лоджитек. Ако искаш може да ти препоръчам и моделче на КИРатив, макар че не съм им фен. Ако си в бг има един тип дето сглобява такива системки за сносни пари и са много по-добри от марковите алтернативи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaso Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 колебая се межди logitech x-530 i creativ inspire t6100 видях в сайта на ресет х540 и х530 и 2те са по 70W, имат ли по конкретна разлика иначе доволен ли си от logitech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Много. Разликата е че Х-540 има дистанционно на кабел. Което поне на мен ми е доста удобно. Точно тоя модел на креативне е добър. Хората из нета се оплакват от проблеми с баса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 koeto ot dvete da si vzemesh niama da sbarkash makar che az si haresvam Creative i bih izbral tiah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 имал съм и лоджитек и криейтив определено съм за лоджитека, басът направо изкъртва прозорците, а говорим за х-230. дали ще вземеш х-530, или х540 единствената разлика е в дистанционното и мисля, че са с малко по-различен дизайн, но като параметри са едни и същи. няма да сбъркаш, които и от 2те да вземеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaso Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 мерси много logitech ша зема Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 мерси многоlogitech ша зема Не ти трябваше много, за да вземеш решение. Не мислиш ли, че е по-добре да ги чуеш и тогава да решиш? @Stenli: Аз пък имам Creative и той също кърти прозорци. Буквално. Като го усиля, прозорците започват да се тресат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Не ти трябваше много, за да вземеш решение. Не мислиш ли, че е по-добре да ги чуеш и тогава да решиш? @Stenli: Аз пък имам Creative и той също кърти прозорци. Буквално. Като го усиля, прозорците започват да се тресат. предполагам, че не са от класа на х-540 или х-530? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Глас за Х-540! Една от покупките ми тази година, от които останах очарован. Страхотен, чист, плътен звук. Мощен бас. Елегантен дизайн, добра цена. Дистанционно, което адски много улеснява живота, както и Matrix Mode бутонче за преобразуването на звук от 2 в 6 канала, което вече не ползвам, но си е много добро решение. Чувал съм няколко модела на Creative от среден клас и определено са под нивото. В най-високия може марките да разменят местата си, но тук определено фаворитът за мен са X-540 на Logitech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 И аз съм с creative и съм много доволен само че не знам кой ми е точно модела. 2+1 са но какво точно хабер си нямам - взимал съм ги преди най-малко 3-4 години: 2 малки + 1 голям бас, черни, дървени... това ако на някой му говори нещо.... @Stenli: Аз пък имам Creative и той също кърти прозорци. Буквално. Като го усиля, прозорците започват да се тресат. Хехе много си халтави прозорците :P Аз пък моите така и не съм ги усилвал до дупка че да проверя ама доста добре си свирят. За мен хубави тонколони са тези които дори тихо да ги слушаш звука е добър. А не да трябва да се усилят и тогава да се чува колко "як" е баса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Не са ми алтави прозорците изобщо. И даже без да се усилва, пак се чува баса (в същност не виждам да съм твърдял противното). Не съм чувал ниските класове на logitech и не мога да направя сравнение. Затова и не давам съвет. Просто опровергах Stenli, но той е прав, че не става въпрос за система от долен клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 аз изчетох темата и реших да си взема тоя logitech x540 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Creative с двете ръце. Доказали са се. И логитеч не са лоши, но незнам колко ще ти изкарат. Все още имам един креатив от първите 5.1. Кара вече 5-6 години. Не е мръднал. Какво е преживял, само той си знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 За този ценови клас е Това, другото е компромис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Точно за това говорех в първия пост. Духа другите изборени ако нямаш против да няма дистанционно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 За този ценови клас е Това, другото е компромис. Хубаво де. Как може някой да сложи копчетата на баса след като той се предполага да ти стои някъде в краката? Предполага ли се да се дупя всеки път като искам да пипна нещо. Верно че то половината неща и софтуерно мога да ги правя и не помня кога не съм пипал копчето за усилване на тонколоните ами от клавиатурата си го бъзикам това ама все пак толкова да не могат да преместят нещата така че баса да си е бас а контролите да можеш да си ги сложиш където ти е кеф.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaso Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 взех си логитеч х-530 и сам очарован от качеството на звука, мнооо як звук вадат баса сам го дигнал на 2 и като увелича на половина и иам чувството че бюрото ми ще се разпадне, просто уникален звук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 колко струва тва нещо в БГ? Тук 540 е в промоция и в момента излиза на една и съща цена с 530 - 57 $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Тези колонки ги хвалят много в хардуербг ще дам и тема на който му се чете ето Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Нещо не съм доволен от продуктите на Logitech като издръжливост. Имах тонколони на 2.5 година просто копчето за power-a се прецака и спря да прави контакт. Тръгнах да се опитвам да го оправя, че гаранцията беше изтекла преди 6 месеца, ама излезе че е на една платчица която за да докопам трябваше да разбия целия суббуфер - кован с пирони ми изглеждаше. Сега имам и проблем с мишката - пак Logitech МХ1000 и отново на 2.5 години спря да се зарежда. Добре че имам гаранция та ще я нося да я оправят. Сега чакам да видя с един gamepad от тях какво ще стане. Та моя съвет е пробвай като марка Creative - може да излезнат по-добри. Оп, ти вече си си купил. Честито - дано изкарат повече от моите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Сега имам и проблем с мишката - пак Logitech МХ1000 и отново на 2.5 години спря да се зарежда. Добре че имам гаранция та ще я нося да я оправят. Сега чакам да видя с един gamepad от тях какво ще стане. Моята пък е бетон просто. И бебето чат пат я докопва и я е друсало и какво ли не още я е правило (само във вода не я е потапяло) но си работи перфектно а е вече на поне 3 години моята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 взех си logitech x540. нормално ли е когато свири песен (двуканална да свират само 2-те предни колони и баса. центъра и задните не свирят. Втори въпрос - като включа слушалки в порта и на филм не се чува говоренето на хората в слушалките - само музиката и действията се чуват. Като наглася звука на 2 канала няма проблем, но когато е на 5.1 има проблеми с някой филми, когато съм със слушалки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 каква саунд карта си ? Не е нормално да не свирят 2те задни. А за филмите...и аз имах подобен проблем, но май си се оправи само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.