Jump to content
BulForum.com

alternativa na seen

Shiro

Recommended Posts

Emi kvo da vi kaja: az veche na toq seen ne moga da razchitam. To q go nqma q go ima. Tiq mizernici ot Varna hich ne go host-vat dobre. Po-chesto go nqma otkolkoto da go ima. Daite nqkva alternativa. Tova, koeto mi trqbva na men obache ne e da moga da vijdam daden nick koga e vlizal posledno ili neshto ot sorta, ami da vidq koi nick e s daden host ili IP. naprimer imam nqkvo IP ili host i iskam da razbera koi nick e v IRC i po tochno v mrejata UniBG s nego.

Доколкото знам, /who не показва потребители с mode +i. Тоест безполезно е...

abe pi4 ti ne6to mai si se obyrkal bre man nqma zna4enie dali si +i ili si bez i who mai ne se izpolzva tyi ako si go vidql nqkade kaji i na nas da go vidime kade e da se posmeeme de:)

eto edin primer:

/who *217-10-253-131.cable.evrocom.net

#smolian ViaRa H@ ~stejo@217-10-253-131.cable.evrocom.net :1 Be My Slave

#administrators SyS H@ ~SySTeM@217-10-253-131.cable.evrocom.net :1 Just Be Real

#administrators Mishell H@ ~exotic@217-10-253-131.cable.evrocom.net :1 Woman In Love

*217-10-253-131.cable.evrocom.net Mi nqma poveche

/who *217.10.253.131

*217.10.253.131 Mi nqma poveche

Nemoje da si pravite /who na IP-to trqbva da e po realniqt host...

raw 352:*: {

/window -e @Who | /echo @Who 11 $6 се е идентнал като9 $3 и е конектнат от4 $4

if ($4 == 255-255-255-255.cable.evrocom.net) /window @Notify | /echo @Notify $time <==> $6 is here !

halt

}

ako iskate nqkoi ot evrocom naprimer...ot tozi host: 255-255-255-255.cable.evrocom.net (DA ZNAM CHE NQMA TAKUV HOST...)

pishete /who *evrocom.net

ako ima potrebitel ot tozi host mirc shte otvori @Notify prozorche i v nego shte napishe che $6 (taka za oboznachava nicka v raw-a na /who) e v mirc...

drug trik pusnete taimer primerno: /timerSEXY_GIRL 0 60 /who *ip-to-na-nika.evrocom.net

taka na vsqka 1 minuta shte se pravi /who i ako ima nqkoi ot tova Ip mirc shte go izkara v prozorcheto @Notify....az sum mnogo dovolen ot tova notify...nemoje da izbqga

dano sum ti bil polezen...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...