Jump to content
BulForum.com

Porednata igrichka

fon_tomov

Recommended Posts

Хахххах :lol: :lol: много диво!

Само дето кофти че няма завършек, напълних кръговете, пича можеше поне да падне някъде или да го изнесат с количка :D

HAHAHA ,mnogo qko :) ;tedy ,i agree :) az imam edna podobna na pcto ,samo deto se biesh s david letterman i toi sushto te udrq ;)

q ako ima6 vreme q ka4i :)))))

ako ima i o6te takiva idiotski igri i ne6to podobno na sheep dogy and wolf nqkoi da kazva:)

awe nqkoj ako moje neka q ka4i taq igrica. izglejda qko ot opisaniqta

Na4i ka4ix Slugfesta s David Letterman . eto q Tyk

ka4ix i oshte edna ,snowball fight, pone na men mi e mnogo zabavna :) eto q Tyk

P.S. slojil sum gi v Pictures ,shtoto za 2 igri4ki v po 1.5MB f Gamez da gi slagam .. ne sa nito ROMS nito nishto ,a i edin put gi ka4vax tam i mi gi maxnaxa .. ne mislq 4e bqx sburkal pri upload-a ,taka 4e neka sedqt f Pictures

@Jorkis: хмм...не е баш 600, но мисля че и 587.1 е добре (my personal record). btw имаше една подобна игра, в която вместо да играеш бейзбол с пингвини, хвърляш дядо Коледа от един катапулт ;)...ще е хубаво ако се сетя какъв беше и линка ;)

но до тогава ще ви дам още една игра да се зарибявате: play4traffic .. целта и е чрез забавлението, да рекламирате и вашия сайт. също така е и тренировка за бързо писане. като направите добър резултат, влизате в Hall of Fame където всички ще могат да видят сайта ви. доста добър начин за реклама.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...