KraS Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Проблемът е следния - някои игри въобще не искат да ми тръгант. Като се опитам да ги стартирам и уиндоуса вади съобщение за греша "dont send". Става дума за следните заглавия - Lost Planet, Colin McRae DiRT, Call of Duty 4 Уиндоуса ми уж е ъпдейтнат. Доста неща са инсталирани, но явно нещо му липса. Преди известно време преинсталирах уин-а, но резултатът е същия. Ако някой има предположение от какво може да е това ще съм му благодарен ако успее да ми помогне. Благодаря предварително !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Непокриваш минималните изисквания за играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Непокриваш минималните изисквания за играта. Не е вярно, биха му тръгнали дори и лагвайки, само процесора си е малко слабичък. Виж дравйвери, directх и такива ти работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Съгласен съм с горе казаното обаче много често за подобен род проблеми са виновни и кофтито кракове ! Ако кракът е издънен или ще става същото при старта или по-късно по време на игра на мене ми се е случвало едне и съща игра да я краквам по 3-4 пъти с различни издания на кракове докато спре да ми прави такива простотии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Не е вярно, биха му тръгнали дори и лагвайки, само процесора си е малко слабичък. Виж дравйвери, directх и такива ти работи Не се загледах в подписа му. Еми слагай най-новите драйвери. И ако пак нестане сигурно ще е някаккъв хардуерен проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 Чак пък хардуерен проблем..... съмнявам се доста - щеше да прави проблеми при всички игри. ДиректХ-а ми е от ноември 2007, с по-нови драйвъри видео-картата не се държи стабилно. Май ще търся друг крак... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 При мен същия проблем ми го прави при игра от 1999 Минават началните клипове и ме изхвърля с Dont Send и пр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Щом се появява "Don't send", значи EXE-то на играта е Crash-нало, за което проблема може да е лош crack или несъответствие в crack-a и версията на играта, кеото пак си е лош crack. www.megagames.com сваляйте crack-ове докато не тръгне. Пробвайте също да намерите официален crack-нат Update ако има. А при играта от 99, проблема може да е несъвместимост с драйверите. Аз съм имал проблеми с игри от 2001. Просто си зацикля като я пусна и тва си е. Нищо, че е вървяла на по-старият ми компютър. Поглеждали ли сте с тази игра дали няма някой специален проблем? Google е ваш приятел. Може и решение да намерите. Пробвали ли сте игрите на минималните детайли? Може да сте се изхвърлили с конфигурацията и да ви забиват. Ако имат игрите външен конфигурационен прозорец, пуснете я в Troubleshooting mode или на минимални детайли с всичко изключено. Дори и звука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.