Jump to content
BulForum.com

Проблем с някои по-нови игри

KraS

Recommended Posts

Проблемът е следния - някои игри въобще не искат да ми тръгант. Като се опитам да ги стартирам и уиндоуса вади съобщение за греша "dont send". Става дума за следните заглавия - Lost Planet, Colin McRae DiRT, Call of Duty 4 :( Уиндоуса ми уж е ъпдейтнат. Доста неща са инсталирани, но явно нещо му липса. Преди известно време преинсталирах уин-а, но резултатът е същия. Ако някой има предположение от какво може да е това ще съм му благодарен ако успее да ми помогне. Благодаря предварително !!!

Непокриваш минималните изисквания за играта.

Не е вярно, биха му тръгнали дори и лагвайки, само процесора си е малко слабичък.

Виж дравйвери, directх и такива ти работи :lol:

Съгласен съм с горе казаното обаче много често за подобен род проблеми са виновни и кофтито кракове !

Ако кракът е издънен или ще става същото при старта или по-късно по време на игра на мене ми се е случвало едне и съща игра да я краквам по 3-4 пъти с различни издания на кракове докато спре да ми прави такива простотии.

Не е вярно, биха му тръгнали дори и лагвайки, само процесора си е малко слабичък.

Виж дравйвери, directх и такива ти работи :lol:

Не се загледах в подписа му.

Еми слагай най-новите драйвери. И ако пак нестане сигурно ще е някаккъв хардуерен проблем. ;)

Чак пък хардуерен проблем..... съмнявам се доста - щеше да прави проблеми при всички игри. ДиректХ-а ми е от ноември 2007, с по-нови драйвъри видео-картата не се държи стабилно. Май ще търся друг крак... :ph34r:

• 3 weeks later...

При мен същия проблем ми го прави при игра от 1999 :laughing: Минават началните клипове и ме изхвърля с Dont Send и пр.

Щом се появява "Don't send", значи EXE-то на играта е Crash-нало, за което проблема може да е лош crack или несъответствие в crack-a и версията на играта, кеото пак си е лош crack.

www.megagames.com

сваляйте crack-ове докато не тръгне. :) Пробвайте също да намерите официален crack-нат Update ако има.

А при играта от 99, проблема може да е несъвместимост с драйверите. Аз съм имал проблеми с игри от 2001. Просто си зацикля като я пусна и тва си е. Нищо, че е вървяла на по-старият ми компютър.

Поглеждали ли сте с тази игра дали няма някой специален проблем? Google е ваш приятел. Може и решение да намерите.

Пробвали ли сте игрите на минималните детайли? Може да сте се изхвърлили с конфигурацията и да ви забиват. Ако имат игрите външен конфигурационен прозорец, пуснете я в Troubleshooting mode или на минимални детайли с всичко изключено. Дори и звука.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...