jdru Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Ако някой знае за оптика тука в Пловдив, в която да са поносими цените и да извършват прегледи на място, че нямам време да обикалям по лекарски кабинети. И още нещо компютърна "диагностика" или лекарския преглед в оптиките е по-добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Ако някой знае за оптика тука в Пловдив, в която да са поносими цените и да извършват прегледи на място, че нямам време да обикалям по лекарски кабинети.И още нещо компютърна "диагностика" или лекарския преглед в оптиките е по-добро. Оптиката в уличката до ДСК (до Джумаята) - няколко пъти съм ползвал услугите им и винаги съм оставал доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Оптиката в уличката до ДСК (до Джумаята) - няколко пъти съм ползвал услугите им и винаги съм оставал доволен. Може ли да уточниш? И предлагат ли преглед, защото си изгубих очилата и ся най-вероятно ще си взимам нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Може ли да уточниш? И предлагат ли преглед, защото си изгубих очилата и ся най-вероятно ще си взимам нови. Лично на мен не ми се налагаше преглед, но докато бях там преглеждаха и преценяха диоптъра на друг клиент - иначе работят стъклата с компютър и имат доста възможности, дори и за стар дизайн рамки, на които много трудно се задържат стъкла (моите бяха такива)...абе разбират си от работата и мисля, че винаги там стои и лекар-консултант (поне когато съм ходил 2-3 пъти все съм го случвал). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Аз до сега винаги съм ползвал оптика Сторекс - имат няколко оптики из града, една от тях е точно срещу библиотека Иван Вазов, а другата е в уличката успоредна на старата главна. Като продължиш в посока към енергото, първата пресечка след главната в дясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdru Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 Аз до сега винаги съм ползвал оптика Сторекс - имат няколко оптики из града, една от тях е точно срещу библиотека Иван Вазов, а другата е в уличката успоредна на старата главна. Като продължиш в посока към енергото, първата пресечка след главната в дясно. Да, тази с/у библиотеката съм я виждал, а случайно да знаеш дали правят прегледи и ако правят дали са "качествени". Не съм носил до сега очила и с несъм много наясно с нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Аз до сега винаги съм ползвал оптика Сторекс........а другата е в уличката успоредна на старата главна. Като продължиш в посока към енергото, първата пресечка след главната в дясно. Точно за тази говорех....а прегледите са достатъчно надеждни и може да си спокоен, че няма да ти сложат грешен диоптър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Определено не са ефтини, но преди време взех едни очила на жена ми от оптиката до р-т Хепи на главната до х-л България с някакви самопочистващи се стъкла и тя е много доволна. Доста време ни сапунисваха и в един момент реших че ми говорят големи приказки за да ми вземат повече пари но се оказаха хубави. Тя казава че има немалка разлика спрямо предишните и очила. Цена не помня но нещо като 90лв за 1то стъкло ми се върти в главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdru Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 Благодаря на всички които ми отговориха, ще проверя всички предложения. Но ще е след Нова Година, че по праздниците едвали ще работят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Евтино и добре работят до Полиграфията. В блока, в който е и "Огледалото", ама е малко по-надолу. Такова 90 лв на стъкло, няма при тях, дори и с всички обработки, с фоточувствително стъкло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 това е полезна тема и аз имам малко проблемче с очите някво минимално отклонение имам ама няма да е лошо да сложа нали към тва стъкло мога за сложа изащита за компа че по цял ден стоя пред такъв и горе долу някой знаели няква цена мерси предварително !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 слагайте дори и при най-лекото отклонение. Иначе рискувате да се задълбочи проблема. В началото на отбивката преди тунела, посока джумаята. Аз лично съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Евтино и добре работят до Полиграфията. В блока, в който е и "Огледалото", ама е малко по-надолу. Такова 90 лв на стъкло, няма при тях, дори и с всички обработки, с фоточувствително стъкло... Дам тях и аз ги препоръчвам Прегледа и монтажа при тях са безплатни, единственото което си плащаш са материалите, а те не са от този порядък 90 на стъкло. А пък и хората, които работят там са изключително любезни Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdru Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 Евтино и добре работят до Полиграфията. В блока, в който е и "Огледалото", ама е малко по-надолу. Такова 90 лв на стъкло, няма при тях, дори и с всички обработки, с фоточувствително стъкло... Незнам нито къде е Полиграфията, нито "Огледалото", ако може нещо по-конкретно, че да говидя на картата. ПС Незнаех че и монтажа на стъклото върху рамката се заплащало. И още едно въпросче, тъйкато съм заделил 200лв. смятате ли че могат да стигнат за всичко, преглед, рамки, стъкла и т.н.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 ПС Незнаех че и монтажа на стъклото върху рамката се заплащало.И още едно въпросче, тъйкато съм заделил 200лв. смятате ли че могат да стигнат за всичко, преглед, рамки, стъкла и т.н.? В някои оптики монтажа се заплаща и е от порядъка на 10 лв ако работят с тяхни материали, ако не - повече А иначе там до полиграфията би трябвало да ти стиган, че и да ти останат, но всичко зависи от това какви рамки и стъкла ще пожелаеш А колкото до по-подробно сега ще се опитам да ти покажа на картата... Пробвай тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdru Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Благодаря на всички, които ми отговориха. Взех си очила и вече ще виждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Благодаря на всички, които ми отговориха. Взех си очила и вече ще виждам Досега с напипване ли се оправяше с клавиатурата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdru Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Аз на близко (клавиатурата) виждам, но надалеч (мацките) - тц, невиждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Аз на близко (клавиатурата) виждам, но надалеч (мацките) - тц, невиждам. Ееее те мацките по-добре с пипане ако питаш мен Какво ще ги оглеждаш изобщо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 da ne otvariam nova tema moje li da mi kajete za leshti ne za ochila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.