madnez Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 1 monitor Marka neznam Dart e 15 inchov raboti cveten e. Stava za razni serveri i t.n. tarsq mu okolo 25 lv moje i lek komentar. 2. Gsm Nokia 7210. Bateriata i ne darji mnogo no inache ima nqkakva vizia parite koito i tarsq sa pak 25 lv . Prodaden *kam moderatorite* Please obarnete se kam hostera na foruma ili kam koito trqbva da se fixne sekciata za nachalnia login. Zashtoto pri opita da se lognem ot tam ni priema usera i pass-a no ni vrashta v izhodna pozicia otnovo chakasht za login. Logvam se kato polzvam druga sekcia primerno tragvam da tarsq iska mi user i pass i chak togava stava. Shte pusna notice-a i kato report ne sam mn zapoznat kade da se obarna zatova g vmetvam v posta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted December 14, 2007 Author Share Posted December 14, 2007 Nokiata prodadena. Ostana samo monitora. Ako do ponedelnik Sutrinta ne se prodade shte si go ostavq da si imam rezerva . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.