Dunc Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Шшш момчета, гледам тука няколко човека разправят за залата във Втора поклиника в Мараша и че ходят там. Има ли още такива, аз живеея точно до нея и си ходя там редовно вече близо 1 година. Въпреки, че не е кой знаеш кво залата вече и свикнах и нямам никви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Е тоз' жокер чаках. Там ще да е. ТИТАН-а го знам ама не ми се минава моста. Предпочитам от тази страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Тва да се чува Титана наистина доста хора ходят там и много вървежен, но и аз си падам мързел и не ми се ходи чак до там Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 host, за Рондо не си ли чувал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 host, за Рондо не си ли чувал? То Титана му идва по близо от Рондо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maina_pld Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Човеци , някой който ходи в залта на Лаута може ли да ми каже дали имат трицепс машина ? тази която наподобява кофичките и се бутат 2 ръчки надолу ? Също ме интересува дали имат и тази стойка за вдигане на краката от вис ? и също дали дават кростренажорите да се ползват от мъже ? че в Рондо нещо на почти всички кардио уреди пише "Само за жени" .... Ако може също да ми обясните дали може да се отиде до залата от посока стадиона ? защото доколкото разбрах залата се намира от другия край на парка и с кола май трябва да се минава през булеварда на Мебелна къща приперно ? но ако се спред пред стадиона на Лаута дали може пешачката да се мине през парка ? или с колело ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Е, че може много ясно. Само заобикаляш наляво покрай комплекса, по оградата - по оградата и си там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Човеци , някой който ходи в залта на Лаута може ли да ми каже дали имат трицепс машина ? тази която наподобява кофичките и се бутат 2 ръчки надолу ? Също ме интересува дали имат и тази стойка за вдигане на краката от вис ? и също дали дават кростренажорите да се ползват от мъже ? че в Рондо нещо на почти всички кардио уреди пише "Само за жени" .... Ако може също да ми обясните дали може да се отиде до залата от посока стадиона ? защото доколкото разбрах залата се намира от другия край на парка и с кола май трябва да се минава през булеварда на Мебелна къща приперно ? но ако се спред пред стадиона на Лаута дали може пешачката да се мине през парка ? или с колело ? Flex-a до Нептуна има и машината за кофички и всичко останало. Хмм а какво ще стане ако някоя 100 килограмова жена се качи на въпросния кростренажор Link to comment Share on other sites More sharing options...
maina_pld Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 earache , мерси AC_Milan , хич не ми е удобен този Флекс майна за съжаление..... а иначе относно кростренажорите в Рондо ми се струва че не дават не защото ще се счупят а защото гледат да си пазят кътчето отделено само за женки... тъпо ми се вижда.. Те отиват там да чупят стойки на мъжете а то да не може да се чекнем покрай тях пазят достъпа само за инструкторите хааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 тва за рондото, че кростренажорите били само за жени е глупост, всеки който поиска може да ги ползва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Шшш момчета, гледам тука няколко човека разправят за залата във Втора поклиника в Мараша и че ходят там. Има ли още такива, аз живеея точно до нея и си ходя там редовно вече близо 1 година. Въпреки, че не е кой знаеш кво залата вече и свикнах и нямам никви проблеми. Аз, но ми писна... много е мръсно и всичко е изпочупено. Да не говорим, че клиентелата с удоволствие разхвърля всичко навсякъде и никой се не сеща да подреди. Такава неразбория в друга зала не съм виждал. Flex-a до Нептуна има и машината за кофички и всичко останало. Хмм а какво ще стане ако някоя 100 килограмова жена се качи на въпросния кростренажор Те в тая зала на поликлиниката всички жени, които ходят са такива и затова сигурно кардио уредите всички са вечно изпочупени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ще използвам тази темичка, за да не отварям нова. Ще подскажите ли дали има фитнес зала някъде около съдийския квартал, района на Стадион Ботев, Полиграфията? В момента просто не мога да се сетя, а и с чичко гуугъл ми излезнаха 21 зали в града . Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Някой ходил ли е в 365-Fitness SPA&Beauty? Да изкаже мнение? Аз също искам качествен инструктор, защото съм начинаещ и искам всички упражнения да ги спазвам правилно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.