Aliendreamer Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 в симфонията как е положението има ли много хора ? ами ходя там поне 2-3 пъти седми4но,спокойно е има хора но повечко вечер,сутрин няма почти никои я сме 2-3 4овека я не. Има приличен набор от уреди и тежести,общо взето е добре. Става да си правиш кефа и да се разтоварваш сега с новите летни цени тренировката ми излиза под 2 лева. Вчера си взех карта за 3 месеца, 24 тренировки за 47 лева :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 рефлекса в ки4ука е мн яка.другата е тюлип в мараша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Къде в Мараша се намира Тюлип? Еее, по-смотан сайт от тоя е може би само тоя Това е най-яката зала в града бе, ей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 хаха ако не друго, то поне солариума е як, ходил съм 2-3 пъти ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Къде в Мараша се намира Тюлип? Това е най-яката зала в града бе, ей! В тоя тюлип съм ходил веднъж много отдавна и беше най-гадната зала в която съм бил Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 ЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ МИ ХОДЕТЕ В ЗАЛТА БЕ ПИЧОВЕ!Таман намерих зала дето е спокойно и ми е близко и вие я налазихте и карта си взех вече за там. ________________________ Zlobil-е майтапите настрана, ако няма да правиш крата в зала ами с тичане или вело е ок.Уредите за крака са им много зле в Тюлип ама аз си имам в нас вело и си и тичам. За горна част има каквото си трябва.Всички тежести, нямат леки дъмбелчета ако имаш нужда (само прекалено леки и от 10кг нагоре - мен примерно ми трябваха 7.5кг ама нямаше).За моите нужди залата пасва, има 2 бани, отделно има тоалентна.Няма разни фантазьорчета, музката е Ок и ако идваш с кола има къде да се спре по пресечките. Горе има и кафенце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Това е най-яката зала в града бе, ей! Мдам, и аз ходя на 2-ра поликлиника, ама ме дразни, че е много ниско. Неприятно се получава, ако искаш да вдигаш дъмбели за рамо например. Да не говорим, че брат ми, като е 1.92 висок и постоянно се понавежда като се разкарва из залата. А някой да е ходил в някаква нова зала имало на Гребната? Как е там? И срещу Лекси в залата каква всъщност е цената на тренировка? Колко излиза да кажем месечна карта за 12 посещения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Мдам, и аз ходя на 2-ра поликлиника, ама ме дразни, че е много ниско. Неприятно се получава, ако искаш да вдигаш дъмбели за рамо например. Да не говорим, че брат ми, като е 1.92 висок и постоянно се понавежда като се разкарва из залата. А някой да е ходил в някаква нова зала имало на Гребната? Как е там? И срещу Лекси в залата каква всъщност е цената на тренировка? Колко излиза да кажем месечна карта за 12 посещения? Я кажи къде е тази на гребната.Аз съм на близо и може да мина да разпитам, че ако е оферта ще ми е супер удобно като местоположение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Мдам, и аз ходя на 2-ра поликлиника, ама ме дразни, че е много ниско. Неприятно се получава, ако искаш да вдигаш дъмбели за рамо например. Да не говорим, че брат ми, като е 1.92 висок и постоянно се понавежда като се разкарва из залата. А някой да е ходил в някаква нова зала имало на Гребната? Как е там? И срещу Лекси в залата каква всъщност е цената на тренировка? Колко излиза да кажем месечна карта за 12 посещения? Това беше бъзик - ужасна е тая зала тоест поздемие... В тоя район има една Титан на кръстовището на Победа и България... била добра казват... В тоя тюлип съм ходил веднъж много отдавна и беше най-гадната зала в която съм бил И все пак къде се намира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Не знам какво и е ужасното на залата... Освен, че е ниска, уредите са добре, а и е много хладно вътре. А тая на Гребната не я знам, казаха ми че имало. Едно типче от махалата си мислеше, че там ходя. Някакъв пак от махалата я отворил. Днес ако го видя ще го питам. На мен и без това ми свършва картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 http://www.bgmaps.com/services/maps/link_s...e23a51234a09117 Това е улицата на Тюлип аз в предния пост за нея съм писал ама съм пропуснал да отбележа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 на зала ходя , в нас имам такова колело ама нещо не ми е приятно да въртя на него , по-хубаво е от залите ма просто не ми допада......тъпо е знам.иначе ходя в тая зала в горичката на лаута зад стадиона , няма много народ , приятна е температурата и има много уреди , единственният проблем е че дисковете са доста малко което за мене е необяснимо как може да се хвърлят толкова много пари за модерни машини а да са си спестили от дискове...... Я дай инфо за цени и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 http://www.bgmaps.com/services/maps/link_s...e23a51234a09117Това е улицата на Тюлип аз в предния пост за нея съм писал ама съм пропуснал да отбележа. линк-а не връща никакъв резултат. AssassiN-e какво стана, пита ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 инфо , инфо какво инфо. цената за цял месец неограничени тренировки е 45лв което си е евтино от всЕкъде . ако не си направиш карта тренировката мисля е 3.50 аз ходя всеки ден ден тренировки , ден бягане , можеш да сметнеш колко би ми излизал месеца ако бях без карта Като цяло залата е много по-просторна от рондото има страшно много машини , има дори такива които не съм виждал макар да съм изчел сумати книги и списания , просто нямам идея за какво са. Дисковете и дъмбелите обаче са отчайващо малко , това е основното което ме дразни..... Определено обаче ми допада повече от рондото в сегашното му състояние...... прекалено много хора , малко въздух и страшна задуха.... Имам чувстово че в рондото без да бягам свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 AssassiN-e какво стана, пита ли? Питах, ама не знаел. Аз направо се отказах да я търся. Ще си се навеждам във 2-ра поликлиника, че съм свикнал. Днес пак си взимам карта, че за 20 дни отпуск съм качил 4 кг. Еби му меча... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Някой знае ли дали фитнес залата зад търговския център "Аркадия" (срещу Метро) работи вече или все още е в ремонт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SayliS Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 наскоро се преместих и си търся фитнес в близост до 2рото кръгово над панаира и по-точно ---> предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 На един приятел вуйчо му си отвори зала някъде до Санкт Петърбург и въобще не била лоша, ама ще питам за точното местонахождение и ще пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 аз за други фитнеси в близост до Панаира освен Кеа-та и Титана не се сещам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Тая на Лаута си има и "хубав" сайт . Поне в него има някакви цени, не е ясно дали се ъпдейтва сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 аз за други фитнеси в близост до Панаира освен Кеа-та и Титана не се сещам... Да за Титана става въпрос... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 аз за други фитнеси в близост до Панаира освен Кеа-та и Титана не се сещам... Сайта вярно не е от най-хубавите, но за сметка на това е актуален С тази разлика, че като гледам уредите вече са доста повече. П.С. като се замислих, дефакто не виждам какъв е смисъла и от инвестирането на пари в по-хубат сайт.Идеята е да се види от 2,3 снимки за какво иде реч и цените дали те устройват ( поне според мен ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Има ли фитнес зала някъде около църквата Свети Георги Победоносец? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Такам, ходех си аз в една зала от доста години ама вече там не ми харесва (няма да плюя сега и да навлизам в подробности). Трябва ми не особено претенциозна зала, по възможност в близост до Вижъна (в този район съм). Аз знам за ДКЦ II и още една зала в пресечките зад II-ро РУП (на ул. Никола Алваджиев). Някой скоро да е ходил в ДКЦ-то - има ли много хора, да не е наводнено пак? Или други предложения? ______________ Тази до II-ро РУП е > "http://maps.google.com/maps?q=42.146241,24.728754&num=1&sll=42.143841,24.749562&sspn=0.006295,0.006295&hl=bg&ie=UTF8&source=embed&ll=42.146725,24.729345&spn=0.006634,0.009645&z=17" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Титана до нас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.